Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusofilové jste směšní.

Ano nějaký šílenec tam občas začne střílet ve škole nebo povraždí svoji rodinu.
    Jenže slušní občané USA mají také zbraně a mohou hájit své životy i majetky.

V Rusku jsou však plánovaně vražděni odpůrci Kremelských pánů. To je ten rozdíl.
    • a jak to rozpoznáme? stačí nám na to tvůj hloupý posudek?
  • Čím tu kozu krmíš ?
    • mrkví, jako tebe, řepo.
    • Soudružka Pusinka ti to napsala, jak se věc má. Se zduřelým plodníkem budeš nucen hledat štěstí jinde.
    • Máš to marný marný marný, žejo.
  • Kdyžtak sleduji příspěvky , které píše s. Simča, myslím, že to může být hezká holka a urputně vášnivá. Chtěl bych to poznat, ale bojím se, že pokud by v noci začala s politikou, tak se mně nepostaví a pokud by držela hubu , nebo se bavila o hezkých věcech, zase by\ nedosáhla asi orgasmu ona.A jelikož se tyto věci takto vylučují, musím zůstat u představy, že je to straá bába a smrdí jak pochcané dveře staré verlybářské lodi.JInak budu se zájmem pročítat nadále její prozápadní příspěvky, které tady provokují mnoho lidí a u ní to vyvolává ty správné orgasmy.Ať žije diskuze!!! Lidi se mají družit a poznávat.Čest mně a vám práci!!!
    • Zaris, Ty musíš být neskutečnýu bolševický putinovský pichus, tak jak jen bolševici
      s vymytým mozkem mohou být! Stačí Klaus nebo Putka!
    • Zaris, Ty musíš být neskutečnýu bolševický putinovský pichus, tak jak jen bolševici
      s vymytým mozkem mohou být! Stačí Klaus nebo Putka!
    • ... když tě tak čtu, myslím, že jej musíš mít poněkud zakrslého :)))
    • Jsem mladá a krásná. Závidíte co. *3*
  • Při té tragedii je příznačné jak to rudokožci hned zlehčují výkřiky, že soused přece taky krade.

Ale ať to cár Putin sám nařídil nebo to někdo udělal za jeho cárskými zády, každopádně mu to uškodilo.
    • no a protože to nebylo v žádném případě v jeho prospěch, můžeme ho jako pachatele či iniciátora s klidem vyloučit.
    • ... raději nebudu psát, co je příznačné u tebe, blbe :)))
      • Jen napiš, antiblbe... *1* *1* *1*
        • ... s*ru na primitiva, mám v sobotu mnohem intelektuálnější program, blbe :)))
          • Vidím, že píšeš "inteligentní"příspěvky na Tiscali. *1*
            • ... tvůj problém, moulo :)))
  • Kremlu nepohodlní novináři a politici umírají na otravu poloniem či na předávkování
    olovem. Takže tam vše jede ve starých komunistických totalitních kolejích.
  • ... je příznačné, jak zdejší vyhlášení zoufalci s absencí IQ dennodenně blijou a blijou :)))
    • co tím chceš říci?
      • ... tobě nic, balíku, byla by to jen ztráta času :)))
  • ... že zdegenerované Rusko zde nachází své zdegenerované znalce, není divu :)))
  • To je Ruská totalita.

Nakonec ještě Kreml opoziční demonstraci zakáže pod záminkou že je chladno a
    mohlo by to ohrozit zdraví účastníků. *15* *15*
  • Rusofilové jste pořád směšní. Z holky prostě dědka neuděláte stejně jako
    neovládnete přírodu s rudým heslem poručíme větru dešti. *2* *2*

Nebyla jsem tu nonstop- Ta vaše pomluva už je také dost obehraná.
    Vy nechcete debatu ale jen tupé oslavovaní nadsoudruha Putina. *15* *15*
    Jinak vy hlídáte lidem hodiny na netu? Já ne.
    • Víš houby, o co jde a stále meleš hovadiny. To jsou neuvěřitelné blafy. *12* ´Dávám ti prase, protože zvíře, co dává mléko, ve smajlíkách není!!! *12*
      • Taky bys koukal co všechno neznáš kdybych u tebe zůstala přes noc fešáku. *3*
    • a ta dojivost? stačí měsíční, roční už dopočítám
      • Jsem holka a ne žádná Bůůůů. *16* *16* *16*
        • no, to bych ani neřekla...
        • Jasně ty kluku búúúú
          • Máte u mě tu slepeckou hůl.
            Simča. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Neměla jsem lehké dětství. Otec alkoholik, matka slaboduchá, strýc mně neustále tahal do kůlny, všelijak osahával a nutil mně, abych si hrála s jeho "oním" a teta se na to dívala. Časem jsem se dostala k sofistikovaným technologiím a pak to takhle vypadá.
    • *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit