Přejít na výpis diskuzí
Válečné hovory z Donbasu: Jak se žije ve městě, které ostřelují?
4.3.2015 | red
170 příspěvků
-
Ministerstvo obrany USSA uvádí, že: "20 procent amerických vojáků je na psychiatrických drogách a že jsou často drženi až 180 dnů na dávkách těchto pilulek, než jsou nasazeni do bojových akcí." Vojáci nemohou odmítnout tyto drogy brát, aniž by to mělo důsledky od jejich nadřízených.
Další drogy jako Mefloquin vyvolává rovněž u vojáků vražedná řádění, jako byl v r2012 incident ***, kdy Robert Bales zastřelil 17 afghánských civilistů včetně dětí.
*** http://www.dailymail.co.uk/news/article-2120577/Was-Staff-Sgt-Robert-Bales-given-anti-malaria-drug-known-cause-psychotic-episodes-Afghan-massacre-Pentagon-ordered-emergency-review-drug-days-shooting.html -
Bombardování Jugoslávie NATEM rok 1999, video věnované jeho obětem.
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=38593-theos_an_ine.htm -
soudruhPusinka, ten má tak pupínky na žaludu.
-
-
Podle těch hloupostí co píšeš je jasné že jsi holku nikdy neviděl. *15* *15*
-
-
soudružkoPusinko, vysvětli mně jednu věc. Jak vlastně stíháš obsluhovat zákazníky, když tady celý den zasí..š diskusi?
-
-
Pracovní doba: 21 až 02 ráno. 02 - 8 spánek. *3*
-
-
a máte to *10*
-
KU a je to AGITKA jako z let50 tých.. jak vyšitá. Sami na nic nepřijdou tak opisují v archivech
-
Jdete s těma pohádkama pozdě. Měli jste začít o čtrnáct dní dřív. Teď už je to trapný. Njn. S křížkem po fůůůnuse jako vždycky. Už je to nuda. *1*
-
Já to téma trochu odlehčím.Moc mě pobavilo jaké krajany sem tento absurdistán naváží z UK.Naše příbuzná odjela jako malá do USA s rodiči již v r.1914.Když tady byla v 90tých letech tak mluvila daleko lépe než to co k nám přišlo z UK a bude se to teprve česky učit.Dojemné bylo,že tady máme pátou kolonu UK jako předvoj.Výběr byl asi na úrovni.Dále žasnu,kde jsou vzaty miliony na tyto akce,když na nic není?Oni čekají,že budou mít práci,doufám,že kalašniky nemají ssebou.Pro našince práce není.
-
Vivat Novočesko *1*
-
Historické území Novorossie bude vzkříšeno, třeba i ohněm a mečem!!!
-
-
Historické? Fajn takže Moskva připadne Francouzům protože ji Napoleon Rusům vzal.
Bělorusko připadne Německu které jej dříve obsadilo.
Z Putina a Lukašenkob budou bezdomovci. Paráda. *14* *14* *14* *14* *14*
-