Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte že Rusko sebralo pasy delegaci Krymských Tatarů která měla na půdě
    OSN hovořit o porušování lidských práv na Krymu ze strany Ruska.

Odpůrci Ruských okupantů jsou napadáni a nebo mizí. Asanov protestoval proti
    únosům Tatarských spoluobčanů a o den později byl unesen také.
    Po týdnu bylo nalezeno jeho mrtvé tělo.

Takto Moskva zastrašuje lidi kteří se nechtějí podřídit její hrůzovládě.
    • Vážně si myslíš Čapisrale, že ty tvoje lži ještě někoho zajímají? *4*
      • To jsou informace z veřejně dostupných zahraničních zdrojů a přímo
        od Tatarů kteří na rozdíl od tebe na Krymu žijí.

Jsem demokratka a jsem ráda že agentům KGB jako jsi ty pravda vadí. *2* *2* *2*
        • Ty seš hlavně íííča. Tataři mají svůj stát, jmenuje se Tatarstán, hl. město Ufa, dříve Baškirská LR. Podporují Moskvu, mají zastoupení v Dumě, třeba prof. Muldašev a bojují na straně separatistů, ty blbá íííčo. *11* *12*
        • Ty si ale Tatar, Puso.
  • já myslím, že nás dost s takovou primitivní propagandou podceňují....soudružkuPusinku ale ne *15* *15* *15* *15*
    • Njn. amíci byli vždycky blbí jak štokrle a nedostatek šedé kůry si kompenzují nákupem mozků z celého světa. A podle toho to taky vypadá. *1*
      • Ty bys USA nepoznal ani kdybys o ní zakopl rudý profesore. *2* *2* *2* *2*
        • Takovýho vola, jako jsi ty, jsem ještě nepotkal. To i cigoši jsou na tom s inteligencí líp než ty... *1*
  • Víte že utajované jmění soudruha Putina je 200 miliard dolarů.

Prozradil to Bill Prowder. Nejdříve Putinův kumpán. Poté se znelíbil. Byl zatčen
    ve VIP prostoru. 15 hodi zadržován a nakonec vypovězen z Ruska.

Jedná se o státní peníze určené na opravu škol dálnic a nemocnic. Tyto rokradené
    miliady končí na účtech Putinovců v Rakousku a ve Švýcarsku.
    • To nechtěj ani vědět kolik má Tymošenková a její muž.A ten druhý co s ní dělal mejdan si staví letovisko za dost miliard na UK.
    • Takže Putin je vlastně nejbohatší člověk na světě. Napiš nám ještě něco pěkného Puso ? Užívaná psychofarmaka jsou již asi slabá.
      • Ano Putin a jeho parta totiž okrádají tvé Ruské chudé proletáře o miliardy. *15* *15*
        • Proč moje proletáře? Apropo, i u nás jedna parta okradla před 25 lety lid o bilióny. A pokud bys chtěla být skutečně objektivní, Puso, tak bys také měla něco uvést o jmění ukrajinských oligarchů, kteří Ukrajinu rozkradli tak, že lid žije v bídě. Jeden jim teď dělá prezidenta. Směšné, viď?
          • Člen zločinecké organizace KGB PUtin zase vládne Rusku. Hrozné že.
            • Ptal jsem se na něco jiného, Puso. Umíš číst?
  • Víte co říkají svědkové o Ruských zvěrstvech v čečensku? toto.

VByli jsme svědky bombardování v Šali kde Rusové shodili několik bomb přímo
    na tržiště ve kterém tamní ženy prodávaly rajčata. Bylo zavražděno přes 30 lidí.
    Doslova jsme šlapali v krvi a do igelitů kusy lidských těl.
    Všechno je natočené a zdokumentované.
    • Ty seš íííííča.
      • Díky ní jsem si vydělala hodně peněz zlato. *2* *2* *2*
        • Koukám, že ses tomu orgánu přizpůsobila celááá. *1* *1*
  • Co ještě propzradil dřívější Putinův kumpán Browder.

Vzpomínal na advokáta Sergeje Magnitského jenž byl zavražděn ve vazbě.
    Vražda prý proběhla se souhlasem Ruského prezidenta.

Právník byl nepohodlný protože odhaloval korupční aféry Putina a jeho přátel
    kteří bohatnou tím že okrádají Ruské lidi o miliardy.
    Vražda byla tak brutální že jeho vrazi jsou na černé listině USA.
  • Víte že 100 Ruských vojáků v Čečenském hlavním městě systematicky
    rabovala a vraždila civilisty. Mnoho žen bylo znásilněbno.

Na předměstí Grozného Rusové postříleli 41 civilistů. Ve vesnici Alchan Jurt
    bylo zavražděno dalších 40 občanů.
  • Víte že 20 procent Ruských vojáků v Čečensku nepadlo na bitevním poli.
    Podívejme se na reportáž z deníku Moskovskij Komsomolec

Jejich smrt zavinilo opilství drogová závislost a sebevraždy. Ruští vojáci se často
    zpijou do němoty a pak střílejí na kolegu v domnění že jde o nepřítele.
    Pijí nejen ve volném čase ale i ve službě. Důstojník musí často použít zbraň aby je zvládl.

Nejčastěji berou narkotický prostředek z lékárničky promedol který způsobuje opojení.
  • Víte že Putinův oligarcha . zloděj - Jakunin byl u soudruha Zemana.

Kreml poprvé v životě řekl pravdu: Zeman je jejich člověk.

jakunin je na sankčním seznamu takže Zeman zradil EU a otevřeně podpořil
    Ruskou agresi.
    • Ty tiscalová provokatérko,víš,že se sem cpou američtí vojáci?Nebo ti to pan redaktor neřekl,že píšeš voloviny.Já jsem se nebál v 1968 na Václaváku a kulky mi svištěly nad hlavou.Nyní nechci mít válku v Evropě vyvolanou USA,která dělá vše pro to,aby tady byla.Ta ať si dá do pořádku vše a všude co rozvrtala.Pokud tady chce dát pracovně vše co tady "omylem" bombardovala do původního stavu od Aše k Brnu a Ostravě pak prosím.Jinak děkujeme .
      • V roce 1968 jsem tu nebyla. Jinak bych vedla národ do války s Ruským okupantem.
        • Ty si můžeš akorát tak zavádět přirození do škatule. *1* *1*
          • Včera jsem vydělala deset tisíc. Ty jako vždy nic. *15* *15* *15* *15* *15*
            • Sám viď. Jen se svoji věrnou družkou - pivní lahví. *15* *15* *15* *15*
            • V noci vydělávají jenom zloději a prostitutky. Já v noci spím. *1* *1*
            • Jsi z laciného kraje méďo. *15* *15* *15*
            • To musela bejt fuška, 200x za 50,-.
      • Článek na Seznamu o US vojácích zmizel.
        • To se dalo čekat. Ostatně, divil jsem se, že ho vůbec vytiskli. Při té dnešní, stále tvrdší, cenzuře.
        • Nezmizel. Je v archivu, vydáno včera 20.54.
    • No a?
      Největší křiváci na světe se slezaji na ruznejch srazech typu G8 nebo OSN .To je samá sankce,rezoluce,embargo.A tihle šašci jdou pak večer spoulu na pivo. *7* *7*
  • Víte co píše Ruský list Nezavisimaja Gazeta? Toto. Drogy a Ruská mládež.

Rostě počet drogově závislých Ruských vojáků. Pokud to bude pokračovat stejným
    tempem za 2 roky nebudeme schopni doplnit ozbrojené síly novými vojáky.
    je známo že Ruská armáda jede na drogách od Sovětsko Afghánské války.

Ruská armáda také smutně proslula šikanou branců Desítky vojáklů zemřou na následky
    šikany. Stovky se pokusí o sebevraždu a množí se také případy dezerce.
  • Voják Aljoša popsal šikanu v Ruské armádě!

Měl jsem zavolat rodičům a požádat je o 8000 rublů. Odmítl jsem.
    Nadřízení přišli když jsem spal a polili mi obličej kyselinou. Druhý den jsem
    dostal vzkaz: Pokud nechci být znovu poleptán mám zavolat rodičům ať pošlou peníze.

šikana je samozřejmě i v Americké armádě ale tam všichni znají hranice které nesmí
    překročit jinak přijde trest. V Ruské armádě se šikaně žádné meze nekladou.
    Do Ruské armády však přicházejí alkoholici narkomani a pologramotní surovci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit