Přejít na výpis diskuzí
Varování sociologa vládě: Zdražování rozšíří chudobu. A bude dědičná
31.7.2011 | red
29 příspěvků
-
lidi přestaňme kecat a vyrazme do ulic,přestańme se bát už nám toho nemají moc sebrat,vezmem to konečně do svých rukou
-
-
Pokud lidi vyrazej do ulic, tak proti nim ani nikdo nezasáhne. Kdo by chtěl bránit tuto vládu, jen velký hlupák.
-
-
Ale je zdražování nezajímá,oni na to budou mít vždycky!!!!!!!!!!
-
jsou to zlodějský K*u*r*vy!!! Jich se zdražení nedotkne, oni mají nahrabáno. Je mi z toho *11* *11* *11* *11*
-
17.listopadu je můžeme pověsit
-
-
V budoucnosti se začne brát jako hlavní při hodnocení stran,zda umí vládnout bez zadlužování země nebo ne.Ostatní bude podružné.Pak to budou komunisté,kteří půjdou vzhůru.Ostatní strany,co zde po nich vládly ,půjdou k ledu,nebo spíše kopat uran pro Temelín.
-
Kdyby se 17.listopadu uskutečnila revoluce a ta byla vítězná,tak by 18.listopadu obyčejný český blb vyřvával,že už měl slibovaný kapitalistický ráj na dosah ruky a revolucionáři ho o něj připravili.Proto je třeba k bídě která se na tuto zemi valí,nechat obyčejného českého blba,pořádně přičichnout.Pak bude pořádná revoluce "brnkačka".
-
-
Konečne až dnes jsem pochopil pana prezidenta, KDYŽ V DOBÁCH MINULÝCH O UTAHOVÁNÍ OPASKŮ ŘEKL :Budeme muset si pomoci každý sám.To jsem ale netušil, že tímto dal příkaz těm co byli u vesel k rozkradení co jen mohlo se ještě rozkrást..my co se narodili pod lavicí,jsme v tu dobu si odříkali vše ve vidině lepšího života v této rodné zemi
-
lidicky prestante nadavat a udelejte s tim neco !
Cesky lid je zbabeli lid. *5* -
"Utahování matičky"obyčejnému českému blbovi je ta nejlepší medicina,jak jej vyléčit z očekávání nějakého budoucího kapitalistického ráje a naopak jej donutit,aby se už od dnešních dnů ,učil doma po večerech čestprácovat.
-
Zdražovat umí každej blbec. Celá klauziáda skončila návratem do období prvních nanufaktur.
Bohužel v tomto státě není síla,která by korigovala naše veleduchy v jejich blbnutí. -
Budeme muset vypít kalich hořkosti až do dna ,aby ti současní přisluhovači havlovsko-klausovského kapitalismu pochopili ,že spějeme do "lepších "časů -nečasů .
-
Občané této země at už tato vláda skončí. Jsou to vyděračí,a zloději. kolik dají nám důchodcum.