Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať žijou Kalousek, Dlouhý, Stránský, Dyba, Langoš, Gross, Klaus, Topolánek, Havel, Nečas, Kalvoda, Špidla, Tvrdík, Ruml, Svoboda, Langer, Sokol, Bursík, Rusnok, Parkanová, Abrozek, Paroubek, Buzková, Mlynář, Palas, Kočárník, Pospíšil, Řebíček, ......................

A další, kteří dovedli tento stát k úspěšnému rozvoji bídy a závislosti a kterým tato republika a občané přispěli na milionové živobití.
  • Oni zase vypracují lákavou lež a opět lidé na to skočí.Hlavně že máme banány za 14 Kč,ale brambory za 20.nyny za 17.Ale ČT zase něco dá dohromady tak aby každý zmněkl.Je smutné sledovat situaci plnou vražd,opilců za volantem,rozkrádání a to co vydrželo od třicátýlch let a zažilo i válku nyní se rozkrade.Neustálá výmněna policistů je strašná.Zkušení odcházejí - to si třeba ve SRNnemohou dovolit.Škoda hovořit. *10* *9*
  • Patřila jsem mezi ty, kteří na václaváku volali po změnách, ale nikdo z nás tam neměl na mysli kapitalismus - to co zažíváme. Pro mě by bylo tím nejlepším probuzením to, že se mi to vše jen zdálo. A to jsem komunisty nijak v lásce neměla. Z dnešního pohledu mnohé vidím v jiném světle. ČT se překonává v řízené protikomunistické kampani. Voliči by měli v příštích volbách vyjádřit svůj názor, a to jednoznačně ! Jinak půjdeme všichni DO TMY !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit