Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli by nebyl lepší sádrový odlitek lejna - hezky by to vypovídalo, co v republice po vaškově (a nejen jeho) působení zůstalo.
    Jinak na strašení dětí celkem dobré. *1*
  • Proč ve Spojených státech neprobíhají žádné revoluce?
    Protože tam nemají americké velvyslanectví.
  • Kdyby se stavěly u nás stavěly Havlovo sochy, tak by měl permanentně ruce zbarvené do ruda jako od krve a ještě by mu musela ta krev kapat, aby to bylo věrohodné. Ale dělají zatím jen lavičky, tak kdyby byla někde blízko kde žiji, tak jí půjdu poblít i kdybych si musel vyvolat zvracení rukou. Nic jiného tento lidský odpad nezaslouží.
    • ... kdyby se stavěly tvé sochy, puch z nich by byl cítit 20 kilometrů proti větru, blbe :)))
    • nějaký hlupák posprejoval ružovou barvou, sochu Koněva *9*
      • To mohla udělat jen pravicová zvěř.
  • Na odhalení busty hodit bobek, spíš by mě zajímalo proč tam šel Bohouš na kobereček! Že by se "demokratům" u nás něco nelíbilo? No, zanedlouho se dozvíme.
    • odpověď je: dostavba temelína
      • V situaci,kdy je Česko na pokraji státního bankrotu si dlužit na dostavbu Temelína je vlastizrádný zločin ,na národě Čechů.Proto je třeba všechny lumpy,kteří tento zločin prosazují,po revoluci odporážet,co nejkrutěji na katovských mučírnách,za vlastizradu.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Jde těm lumpům,za každou cenu, dotlačit Česko do státního bankrotu.Aby pak mohli Česko zašmelit cizákům i s Temelínem.Čechy pak odsunout do Izraele k odporažení Arabům.Česko si pak rozparcelují Češi a Němci.Chce to všechny politické lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci odporážet na katovských mučírnách,,s bezbřehou krutostí.
  • Sajrajt j sajrajtu!
    • čističi, tvoje sebekritika se mi líbí, konečně jdeš do sebe. *13*
    • op k
  • i bych se vsadil, že až lidé v usa shlédnou bustu ,ubryndance dramatika Veškrny, tuto alegorii opočlověka,která může doputovat až do Fašingtonu, stane se jistě brzy nejoblíbenější strašidelnou maskou na svátek Halloween .
    • ... nikdy se nenaučíš ani správně psát, ubohá nulo :)))
    • před současným prasidentem *14*
    • Zato kdyby viděli co doputovalo do Mockby... *13* *13* *13*
      • B MOCKBY, blbe.
  • NV žádném případě se nepovažuji za znalce umění. Jen říkám, co se mi líbí a co ne...
  • KIMCID
    všeho moc škodí
  • Dotaz pro Jiřika: Můžeš nám všem zde objasnit slovo propaganda? A prosil bych bez invektiv. Mám dvě napomenutí admina.
  • Už brzy padne dolar, to bude pro západ rána, obrovská

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit