Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemravné, nestoudné a hnusné rozhodnutí poslanců
    Boris Cvek
    Je naprosto nemravné, nestoudné a hnusné, když poslanci snižují valorizaci důchodů v situaci, kdy se základní životní potřeby zdražují a kdy tak posílají (cituji Radu seniorů) „statisíce seniorů“ do bídy. Také podle analýzy pravicových Hospodářských novin „Kalouskovy úspory zaplatí hlavně zaměstnanci a důchodci“.
    Nedalo by se to pochopit ani v situaci, kdy by náš stát vzorně hospodařil s penězi, protože i tak je základní lidská důstojnost obyvatel důležitější než nová vojenská technika nebo nové silnice.
    Nicméně v situaci, kdy existují vážná podezření na to, že desítky miliard korun se z veřejných peněz každý rok rozkradou bez trestu a za asistence a ve prospěch těch samých politiků, kteří chtějí ožebračit statisíce důchodců, je to naprostá obludnost.
  • Pan Šťovíček je sice velmi chytrý pán, ale v názoru na prolomení limitů se přidal k ekoteroristům a to mě opravdu udivuje. Protože otázka nezní jestli prolomit, ale kdy. To uhlí prostě bude jednou potřeba a s tím se nedá nic dělat. A jednou možná dojde i na větší města.
    Mnozí politici z řad odborníků to určitě vědí, ale proč si nenahánět body líbivými výroky.
  • Myslím,že už to mají spočítané a skončí.Všichni to cítí,ale oni jen kopou kolem sebe a snaží se okrádat občany na daních do poslední chvilky.Proto uspěšme to jejich "odklonění k čertu",politické šarvátky s bojem o koryta,tunely a úplatkářství.Vždyť neřeší problematiku státu,ale vnitřní problematiku stran ,jak se dostat k největšímu korytu a co nejvíce okrást občany.
  • Za to, že jsi Štovíčku hlasoval proti vůli 90% občanů, půjdeš do krimu spolu s vládními mafiány a ruku v ruce s nedemokraticky voleným uskupením Lidem. Tam taky patříš ty grázle. Vlastizrada se trestá všude.
    • Vážený,potrestat za vlastizradu by jsi měl žádat ne pro tuto vládu,ale vlýdní koalici z let 1998-2006,která nás zadlužila nejen tím,že veškerý výnos růsto ekonomiky (vyšší neý 6%) promarnila a navíc náš stát zadlužila cca 400 miliardami a za tuto sumu platíme dnes 45 miliard úroků. Co má dělat vláda,která musí splnit to co tehdejší vláda měla ve svých dvou vládních prohlášeních a vátšzná strana ve třech volebních programech. Ze zbabělosti a strchu o svá koryta program neplnila a nikdo z kritiků dnešní vlády ji nevolal k zodpovědnosti. Jste stejní zbabělci a vyžírkové jako tehdejší vládnoucí politici.
      • Dovolím si poupravit Váš příspěvek - náklady na dluhovou službu nejsou Vámi zmíněných 45 miliard, bohužel - již v květnu t.r. se pohybovaly kolem 80 mld. Je pravda, že na vzniku dluhu se nejvyšší měrou podílely vlády z let 1998-2006, rovněž mám ale dojem, že vlády z let 2006-2012 s deficitem rozpočtu příliš nedělaji, pouze o tom hovoří. Čekal bych legislativní smršť v podobě rušení zákonů, kterými se zřizuje spousta zbytečných úřadů a institucí. Vím, úspora by byla pouze do 10% - přesto je to nějakých 150 mld.
  • Nojo, neprolamujte těžební limity,uhlí si koupíme a těch pár lidí (několik tisíc)necháme chcípnout hlady.Stejně se už uhlím nebude smět topit *16*
  • č u r á c i a komedianti, lepší vyjádření pro ně nemám.
  • No konečně to také presentoval někdo jiný, už jsem si myslel že nejsem normální když si myslím přesně to samé. Vidím to takto naprosto stejně.
  • Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl vedoucí silou lenivého proletariátu uloupen skutečným pracujícím majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. Holotě a lumpenproletariátu rozprodali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně disidenta Havla, kde prolomili Benešovy dekrety). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, pokrokáře, bývalý režim, eurofily, finančníky, katolíky, jehovisty, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce. Po listopadu se jediná konsolidovaná strana KSČ leninsky a strategicky rozdělila na tři bojové koordinované proudy: 1) užiteční idioti zůstali v KSČM, 2) mazanější „obnovili“ zničenou ČSSD, 3) nejprolhanější cynikové, s úplnou absenci studu, založili ODS a pomalu zakládají krajně nacionalistické partaje. Takto je zmatený a bezradný volič fackován z mnoha stran a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep. Pravda a láska sice nezvítězily, ale „nepolitická politika“ má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci. Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na účetním principu nikoli. Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětná vazebnost volebního systému na voliče: Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    Na závěr jeden skutečný, ale bolestivý fakt: demokratický volební systém na stranickém principu vyhovuje pouze partajím a ne lidem a už vůbec ne republice. Takové volby nemohou nikdy nic změnit. Kdyby totiž náš volební systém mohl cokoliv změnit, stal by se nebezpečným pro samotné poslance, a už dávno by ho parlament poslal do politického smetiště dějin s takovou razancí, s jakou se naši poslanci brání odhlasovat odnětí poslanecké imunity i když před volbami to skoro všichni ovčanům slibovali.
    • To Kmotr z ODS: Máš hlubokou pravdu, i když ty historické a geopolitické kořeny sahají mnohem dál. Pravdivost Tvých slov dokazuje fakt, že komoušům při jejich čtení stoupá tlak a rudnou.
    • KAPKA pravdy má vždy razanci TNT !
    • Snipere, už ty své pindy prezentuješ ve stejném znění několik let. Určitě to nejsou tvoje autentické texty, protože jsou publikovány v nezměněném znění. Žádný rozumně uvažující člověk se takhle hloupě neopakuje, Pokud chceš tyhle bláboly publikovat dál, nikdo ti nemůže v tom bránit, ale mám za to, že je nikdo nečte. Já jsem ten článek jenom rychle přehlédl, jelikož je snad všude a všude stejně hloupě, takže blíže jej již nečtu, jenom bych tě rád upozornil na nesmyslnost jejich další publikace. Ale to už je tvá věc, prezidentem tě stejně nikdo nezvolí...Tady je publikována diskuze k aktuálnímu tématům a tvé příspěvky jsou vždy mimo téma. Tak proč tak hloupě blbneš ???
  • je to normalni hlupaček.....
  • Promiňte, ale je mi z nich všech na blití. Furt někdo vyhrožuje, vydírá, upozorňuje... bor . del je čím dál větší a tihhleti si hrají na odpovědné pos.ance a vládu. Vždyť je to hnus. Hrají si na spravedlivé a odpovědné a přitom se na ty své výhody a peníze jen třepou. A drží se jich jak veš košilůe..Jděte už do háje všichni... Copak takhle vypadá vláda ... hnus fialovej... jak někdo čuchne k penězům, hned je z něj vyžírka... aby Vás všechny čert vzal....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit