Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl by sis rozšířit slovní zásobu, opakuješ se. Tebe tipuji na severní Moravu, takže mě nepotkáš. Máš to asi 400 kiláků. A nauč se ty háčky, jsou nahoře. Jinak nejsem hermafrodit ale britský kocour , na rozdíl od tebe, s rodokmenem.
  • TA tečka, to je zřejmě tvůj mozek, že?
  • Zato ty jseš pouhý místní č u r á k.
  • Zamkněte tresory, zrušte úřad, ušetří se, možná se přestanou hádat.
  • Buržoazní póvl může puknout vzteky. Jsem zvědav, co budou dělat, až prohrají volby a bude se znárodňovat. Vivat ČSSD a KSČM !!! To je ta nejlepší alternativa pro obany a svobodný a demokratický vývoj naší společnosti.
  • Zaoralek je vykvet komunisticke levice-rikaji mu v Ostrave komunistickej C U R A K *1*
  • Odeesáci jsou z toho tak trochu na prášky. To jsem zvědavej, co se časem na některý z nich vytáhne.
  • Jestli ty jsi clovek,tak to pak je kazdy nadclovek ty hermaphrodite! *3*
  • Az me potkas,tak se nikdy nenazeres-vyrazim ti zuby Z M R D E! *6*
  • Nerozčiluji se a volím KSČM !
  • Z těch 234 občanů bylo 213 sprostých vrahů ,Horákové by dali provaz i v USA ,u ostatních počtů to bylo podobné ! Přestaň už psát nesmysly ,nejlíp bylo za Husáka ! Kapitalisti za 1.republiky zavraždili 199 hladových demonstrantů ! Kámoši kapitalistů v 50.letech zavraždili přes 600 lidí !
  • (capslock)
  • ... capsloct z tvých tlachů chytré řeči neudělá, blázínku
  • ... ty děláš ho*no celý život, šmejde
  • ... Zaorálkovi je třeba stále přimonínat, že je magor
  • Meritum věci spočívá v tom, že politici potřebují lid dostat do zástupných problémů. K tomu jim poslouží cokoliv i blbá televize. V podstatě je vše jen komedie. Po debatě si poplácají po ramenou a jde to dál se státem do pekel.
  • Rudořitníkům strašně vadí ÚSTR, protože dokumentuje ZVĚRSTVA KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU. A jak mohou zase oblbovat lidí, aby zase byli ochotni budovat pro komunistickou nomenklalturu šťastné rudé zítřky?
  • OBĚTI KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU V ČSR:
    * 234 občanů bylo popraveno
    * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
    * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
    * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
    * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
    * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
    * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
    * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
  • A kdo by byl ve sněmovně, senátu, soudech, úřadech, bankách a podobně? většina komoušů zůstala v sedle!!!
  • BOHATÁ DISKUZE O NIČEM.Kdysi jsem tomu Pospíšilovi fandil a myslel jsem si že jej Nečas podpásově zařízl.OMYL.Oba dva jak Nečas,tak Pospíšil jsou stejné trubky.

TO JE OBRAZ NAŠICH POLITIKŮ DNEŠKA.TEN ODS-ácký HOLOBRÁDEK JEŠTĚ NIC KROMĚ KUŠNĚNÍ NEUKÁZAL.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit