Přejít na výpis diskuzí
Velká hádka na Primě. Zaorálek přivedl Pospíšila do varu kvůli ÚSTR
21.4.2013 | red
108 příspěvků
-
Měl by sis rozšířit slovní zásobu, opakuješ se. Tebe tipuji na severní Moravu, takže mě nepotkáš. Máš to asi 400 kiláků. A nauč se ty háčky, jsou nahoře. Jinak nejsem hermafrodit ale britský kocour , na rozdíl od tebe, s rodokmenem.
-
TA tečka, to je zřejmě tvůj mozek, že?
-
Zato ty jseš pouhý místní č u r á k.
-
Zamkněte tresory, zrušte úřad, ušetří se, možná se přestanou hádat.
-
Buržoazní póvl může puknout vzteky. Jsem zvědav, co budou dělat, až prohrají volby a bude se znárodňovat. Vivat ČSSD a KSČM !!! To je ta nejlepší alternativa pro obany a svobodný a demokratický vývoj naší společnosti.
-
Zaoralek je vykvet komunisticke levice-rikaji mu v Ostrave komunistickej C U R A K *1*
-
Odeesáci jsou z toho tak trochu na prášky. To jsem zvědavej, co se časem na některý z nich vytáhne.
-
Jestli ty jsi clovek,tak to pak je kazdy nadclovek ty hermaphrodite! *3*
-
Az me potkas,tak se nikdy nenazeres-vyrazim ti zuby Z M R D E! *6*
-
Nerozčiluji se a volím KSČM !
-
Z těch 234 občanů bylo 213 sprostých vrahů ,Horákové by dali provaz i v USA ,u ostatních počtů to bylo podobné ! Přestaň už psát nesmysly ,nejlíp bylo za Husáka ! Kapitalisti za 1.republiky zavraždili 199 hladových demonstrantů ! Kámoši kapitalistů v 50.letech zavraždili přes 600 lidí !
-
(capslock)
-
... capsloct z tvých tlachů chytré řeči neudělá, blázínku
-
... ty děláš ho*no celý život, šmejde
-
... Zaorálkovi je třeba stále přimonínat, že je magor
-
Meritum věci spočívá v tom, že politici potřebují lid dostat do zástupných problémů. K tomu jim poslouží cokoliv i blbá televize. V podstatě je vše jen komedie. Po debatě si poplácají po ramenou a jde to dál se státem do pekel.
-
Rudořitníkům strašně vadí ÚSTR, protože dokumentuje ZVĚRSTVA KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU. A jak mohou zase oblbovat lidí, aby zase byli ochotni budovat pro komunistickou nomenklalturu šťastné rudé zítřky?
-
OBĚTI KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU V ČSR:
* 234 občanů bylo popraveno
* 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
* 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
* nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
* okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
* 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
* 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
* 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem. -
A kdo by byl ve sněmovně, senátu, soudech, úřadech, bankách a podobně? většina komoušů zůstala v sedle!!!
-
BOHATÁ DISKUZE O NIČEM.Kdysi jsem tomu Pospíšilovi fandil a myslel jsem si že jej Nečas podpásově zařízl.OMYL.Oba dva jak Nečas,tak Pospíšil jsou stejné trubky.
TO JE OBRAZ NAŠICH POLITIKŮ DNEŠKA.TEN ODS-ácký HOLOBRÁDEK JEŠTĚ NIC KROMĚ KUŠNĚNÍ NEUKÁZAL.