Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vogo, zbyl tady vůbec někdo?
  • Přesné *3*
  • Nenadávej slušným lidem ty duševně zaostalý prasáku, víme že jsi d e b i l !!
  • Jenom nevím jestli jsi zkurvenec nebo potkan. Zkurvence jsem ještě nejedl.
  • Tak pojď ke kocourkovi, když ses tak pěkně pojmenoval. S tebou bych byl hotov raz dva.
  • Tak jim rekni,ze jsi fasisticko-komunisticka S V I N E a pomazes z fabriky. *3*
  • Jako ty? To fakt nejsou.
  • Pravda a láska za vlády pravice zvítězit nemůže. Pravičáci jsou proti ní očkovaní. Jen NOTOVI píchlí asi omylem něco jiného. Čert ví co.
  • Jak si na to prisel ty trubko?
  • Mazej chytat potkany a nevotravuj tady zkurvence!
  • Chudinkovi NOT CSSD nedošlo, že dělá pravici medvědí službu. Jeho zakrnělý mozeček to asi neutáhne.
  • To jsou všichni pravičáci takhle blbí?
  • Komunisty je třeba potrestat,protože za nich nebyli nezaměstnaní,bezdomovci,žebráci,podvodníci,exekutoři ,cikáni pracovali,lidi se k sobě chovali slušně,domy se nezamykaly,všude pohoda ,atd !! Modrý zloději,jdi do pr....!!
  • No jo, ale oni jsou i v ČSSDKSČ, která se od KSČ po Listopadu "odtrhla". *1*
  • Upozornuji zůčastněné na ubohou kreaturu píšící pod nickou tečka, nebo Komunisti jsou zločinci, Zeman není můj prezident, mirka, jirka, Alenka, pepa ransdorf atd. dříve Petr, je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor, jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá nula a hlavně pořádně zamindrákovaná, proto ty pěkné názory a "duchaplné" komentáře.Nutno si uvědomit, že když se dělá deratizace, mohou se otrávit i ti kteří umí číst a psát, tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin denně a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama.Pozor na tohoto lotra a špinavého dobytka!!
  • Teda tečko ty jsi hlava otevřená (asi krumpáčem) . Na komouše co bylo už bylo dávno vytaženo. Myslím ty velké věci. Jenže se může provalit něco nepěkného na členy ODS, co nestačil Langr stornovat. A o to tady asi jde. Mě je osobně jedno, co vyzkoumají. Já byl akorát v ČSM a to jako student jsem musel. Za to se nestydím, a to jsem nebyl a nejsem příznivec komunistů. Chce to psát trochu pravdu a ne bláboly o holokaustu.
  • Jste všichni blbci,obzvlášť Not a korektor, nejenže žvaníte vo hovnu a vůbec ne k věci ale navíc vám ani nedochází,že ta "TV debata" je jen další sehraná habaďůra mezi kámošema,který si z vás dělaj dobrej den,nazdar *12*
  • Další chudák z ODS stébla se chytá,jste už trapni a nudní,výzkumníci dělali na ÚSTR přes 20let hovno,tak ať ten zasranej černoprdelník Herman valí doprdele i s partou vynálezců,motýlkářů a parazitů.
  • Já jsem pro, zrušit.
  • I přesto, že jsem jeden z Tvého seznamu, musím Ti napsat, že líp už asi bylo. O našich současných soudech bych Tě mohl informovat a to mám srovnání. Takže o tomto "holokaustu" vím svoje. Připomínám staré o dějinách - vždy je píší vítězové a ještě staré české - kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Doufám, že jsi mlád a dožiješ se historického srovnání!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit