Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mazej na análně, tam je to pro tebe, tam se můžeš nechat masírovat bláboly... :D
  • Autor článku trefil hřebík přesně na hlavičku... Přesně tak, česká tragikomedie s mávajícími tragikomiky... :D
  • Stupidní článek zoufalce. Autor neví ani o čem vlastně píše. Asi nezažil dobu,kdy komunisti tvrdili dětem ve školách ,že Plzeň osvobodila Rudá armáda v amerických uniformách. Možná nám brzy napíše o spanilé jízdě Nočních vlků - putinovských fašistech na motorkách, kteří chtějí projet civilizovanou svobodnou Evropou až do Berlína. Tragikomický je autor sám. Ubohý zoufalec nad klávesnicí.
  • Nechcete si to udělat sám?
    Anýbrž "To je ale úroveň, kočičáku, takhle psát!" *1*
  • Tak jo. Nebudete jim chybět! *3*
  • Soudruh Hitler se nejmenoval Schickenbrummel, ale Stichtelgruber. Pište kratší články a Zemanovi nic nepřipomínejte, ten čte jen pochvaly a vkladní knížku.
  • Přečetl jsem tento článek a článek Válečné hovory z Donbasu:... Jsou to definitivně poslední články mnou čtené na Tiscali. Více slov k tomu nemám.
  • Musel jsem to rozdělit, takže toto je mé pokračování:
    ... tedy Hitler byl poloviční Žid komplexy trpící,taky zkrachovaný nedoučený čalouník a zkrachovaný komediant;odtud jeho pozdější nenávist a vůdcovství v částečně bratrovražedném boji Židů pod pláštíkem německého nacismu,na jehož konci byly novodobé pogromy-holocaust.Ruku na srdce,Židé si za něj mohou částečně sami:Němcům podlézali,mluvili jen německy a nestydatě okrádali i k nim toletantnější Čechy v době První republiky,přestože tehdy si Češi s takovými zloději nerozdíl ode dneška dovedli poradit. A Hitler se za to Židům pak "odvděčil",jen co je pravda.A i jeho manželka Eva,rozená Braunová, byla Židovka úplná.Podobně jako flamendři a flákači za peníze svých otců Mordechaj-Marx a Engels:jejich otcové byli bohatí Židé,kteří své synáčky nechali studovat v zahraničí,a oni si tam pak žili - no,jak dobře víme.Engels nedostudoval vůbec,a Marxovi se to i v alkoholovém oparu sice nějak podařilo,možná,že dík indomystice či hypnoze a "posilování paměti",že,soudruzi a soudružky ... ale ne, tohle není na satiru,spíše je to smutné.Takže skutečně klasici-géniové hodní následování.Vlastně proto to tak u nás i v celé další neokomunistické a postsocialistické Evropě vypadá.O asiatské části Ruska ani raději nemluvím,v Asii toto většinou,snad s výjimkou části Indočíny a Japonska,je normální stav ... a tam nás naši dnešní neokomunističtí vládci kormidlují?Díky,ale ne!Už jsem zvracel.Víte,Jirko, mohl bych psát o tom celý den,jenže chat má své meze.Tohle jen na vysvětlenou všem těm komunistickým "aneb"-ářům po desetiletí podle stejného programu píšících rádobysatirické články jako tento,kterým se nikdo kromě nich samotných nesměje,a jen je připisuje na jejich už tak přeplněný účet k zaplacení.Socialismus-i jeho zvrácená podoba,která si dnes u nás říká tržní ekonomika,je totiž stále jen "bič práskající nad hnojem",jak ve své stati "O bolševictví" kdysi napsal po návratu z Ruska právě Masaryk.A ten americký konvoj?Lidé tam ve své většině jasně dali najevo,co si o dnešních, fixlovanými volbami povýšených vládcích Česka původem z tajných komunistických služeb pocházejících myslí.Jejich reakce nebyla pouhou zvědavostí,ale spontánní reakcí,až se zazobaní čeští pohrobci soudruhů zalekli.A proto taky ten trapný a zbabělý mediální humbuk všech těch jejich mladýchšikovných,kteří si mysleli,že na ně pod hrozbou jakési ztráty práce tenhle dík své svébytnosti více než 1000 let přežívající národ bude dřít a kašpařit jim podobně jako kdysi musel pod brežněvovsko-husákistickou normalizační knutou a rudým terorem.Tohle by si měl přečíst i soudruh komuno-kapitalista a svazák Babiš,i další jemu podobní.
  • Jirko,i když s vámi v zásadě souhlasím,trochu vás poopravím.A sem píšící dětičky soudruhů tojo využily.
    Československo vzniklo jako mnohonárodnostní stát a jeden z následníků rozpadlého Rakouska-Uherska.To,že se o stát zasloužil především Masaryk nikdo nezpochybní,tak jako Philadelphské smlouvy.Orientace zahraniční politiky Masarykovy administrativy na evropské velmoci byla v meziválečné Evropě logická a správná,a nikdo nevěděl,jak se v roce 1938 zachovají Chamberlain a Daladier.Že se nezachovali statečně víme,a že jim to nepomohlo ... bylo logické.Každý kolektivismus je režim zločinný:jde o smečku,která nezákonně a násilím uchopí moc schovávajice se vždy za nejspravedlivější vládu lidu,a Mordechaj-Marx to zcela pragmaticky drze vědom si toho povýšil na nejlidštější režim.Tak jako obchod a překupnictví na nejdůležitější věc na světě-proto taky veškeré zboží máme dnes v průměru desetkrát dražší,než je jeho skutečná cena. Toto spolu opravdu souvisí,neboť soudruzi myslí v příčinných souvislostech.Tak je doma vychovali A toho se chopili zločinci typy hitlerovských, a předtím leninských a stalinských socialistů.Jejich vůdci,dnes bychom řekli leadři,nebyli ani tak stateční,aby vystupovali pod pravými jmény.Osud měli ale nezáviděníhodný:fiškus Lenin zemřel na syfylidu,Stalin pošel jako pes:našli ho až několik dní po smrti zapáchajícího v rozkladu v jeho opevněné místnosti, kam pod hrozbou popravy nikdo ani z jeho blízkých soudruhů nesměl vstoupit,tak se o sebe bál-dobře věděl,jaké špinavosti dělá.A socialista Hitler?Ten se zasebevraždil spolu se svou neméně fanatickou manželkou.Mladším připomenu fakt,nad nímž by se měli i dnes hodně zamýšlet hlavně Židé:i panu prezidentovi Zemanovi připomenu,že to nedělá Židům dobrou reklamu,přestože lituji židovských obětí těchto tří socialistů a fanatických levičáků (správně,i obětí Hitlerových).Lenin-Uljanov byl ze staré ruské silně zdegenerované šlechtické rodiny,ten titul si patrně v dražbě koupili v prohnilém carském Rusku jeho židovští předci.Stalin-Džugažvilli,zkrachovaný student kněžského semináře a zkrachovaný komediant byl původem Chazar,což je kmen,který ač není původu židovského, vyznává ortodoxní židovství,je nabíledni,že schizma v jeho povaze způsobil rozkol mysli křesťanství studujícího natálního judaisty (přestože natálním Židem Stalin nebyl), A (fakticky taky soudruh) Hitler-Schickenbrummel? Pokrač.
  • jak je vidět, trollové na tomto médium pracují stále, chci vidět Čecha , který se bude zastávat estébáků. Tak klikejte mínusově soudruzi, akorát nas@rete víc lidí.
  • Ty bolševický picho Bohoušku! Ty nejsi jen blb a rusofil, ale skutečný propagátor Putkových
    myšlenek velkého kalibru! Oblbovat můžeš Klausovu komunisticko-fašistoidní rodinu,
    Vyvadily kolaboranty, kteří si to odnesli, jako Emanuel Moravec a další! Antonín Kapek se taky oddělal, věděl proč!
  • Ty bolševický picho Bohoušku! Ty nejsi jen blb a rusofil, ale skutečný propagátor Putkových
    myšlenek velkého kalibru! Oblbovat můžeš Klausovu komunisticko-fašistoidní rodinu,
    Vyvadily kolaboranty, kteří si to odnesli, jako Emanuel Moravec a další! Antonín Kapek se taky oddělal, věděl proč!
  • Jak je vidět tak fašističtí putinovští trollové ještě nevyčerpali účet, podle tvých mínusů.
  • estébáci to tady budou pořád zkoušet, než je nakopeme do pr..le
  • proruská média musí nějak ospravedlnit fiasko svých placených trollů a českých kolaborantských trotlů
  • Podobně jako v r. 1968 nás neobsadil Sovětský svaz, ale státy Varšavské dohody :-)))

    A řeknu vám, že ten průjezd americké kolony vítám 1000x víc, než to obsazení paktem Varšavské kolony. A jsem si jist, že nás je víc. Odvážně si troufám říct, že více, než polovina obyvatel.
    A trvalejší přítomnost amíků u nás? Pokud s tím budeme souhlasit, tak proč ne? A opět musím říct, že mnohokrát raději na našem území základnu amíků, než rusáků.
  • Ty nebudou to náhodou Babišovi estébáci?
  • Měl jsem osm slepic, z toho mi jedna pošla stářím, já žádám kategoricky aby jste všichni drželi hubu jednu minutu za mojí nosnici ! Čest její památce ! Tento příspěvek má úplně stejnou hodnotu jako všechny vaše kydy tady !!!
  • Už jich tam naklikal dvacet. *1* Jenomže v Evropě platí, že pravda je shoda daného tvrzení se skutečností. Ve východních stepích je pravda to co řekne cár. *1*
  • Pro upřesnění: Z aliance, jíž jsme nyní členy.
    Stejný mediální cirkus se odehrával i při průjezdu konvojů aliance, ve které byla ČSSR členem.
    Kdy proboha pochopíte, že jakékoliv vojenské aliance a konvoje by měly být zbytečné a že nemá cenu ztrácet krátký čas života plánováním, jak zabít víc nepřátel?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit