Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náhodou 100 mld pro domorodce jsou moc hezké peníze.

    Tak přesně tak si z nás všech dělá prolhaný demagog a flašinetář srandu.UKáčka nás vyšla do konce května oficiálně na 54 miliard. Velkohubá EU slavnostně přispěla 580 miliony! Zbytek jde z peněz, které byly vybrány na daních a odvodech státu. Místo jejich vrácení do systému tady královsky ubytováváme "uprchlíky" platíme jim restaurační stravu, přidáváme kapesné 5 000. A celé měsíce je necháváme rajtovat zadarmo po Evropě. Samozřejmě že běžného občana takové hospodaření a přehlížení irituje. Každý si uplivne nad bláboly ze Strakovky. Především jsme tady my, kteří platíme daně a přispíváme do systému. Přivandrovalci jsou až na úplně posledním místě. Několik měsíců je to u nás přesně naopak!

  • Když tu Fialovu aktivitu srovnáte s Orbánovou, tak je to sto a jedna. U Orbána byly vidět výsledky okamžitě, u Fialy nic ani po půl roce, jen nic neříkající vysílání signálů na všechny strany, posílání kvant našich zbraní na Ukrajinu na podporu války a rozdávání peněz českých daňových poplatníků dávkovým turistům z Ukrajiny či maďarským romům. Je to u nás prostě jenom horší a horší. Kdyby Fiala a spol neměli Babiše, Putina a válku na Ukrajině, museli by si je vymyslet aby svoje totální diletantství měli za co schovat. Fakt nechápu, na co se tolik cpali do vlády, když teď nejsou schopni nic dělat ani se životně důležitými opatřeními pro energetickou stabilitu státu.  

    • Těmto amatérům,co dnes vládnou,už skoro nikdo nevěří.Nic nedělaji,jen občas klábosí a čekaji na termín výplaty.Škody,které napáchaji,zřejmě bude trvat mnoho let,než je jiná schpná vláda napraví.

  • Ten darebák nám zase lže že mu není hanba.

  • Já tu aktivitu, vyjma všeho svalovat na Babiše , nevidím.

  • Z té jeho tlamy padá jedna perla za druhou....

    • Spíš jedno houno větší než druhý!

  • 16 - 24 miliard není ani celý zisk ČEZu za jedno čtvrtletí. Těch 100 miliard pomoci, do toho počítá povinné zvyšování důchodů při inflaci ze zákona. Stačilo zastropovat v lednu ceny energií a inflace by se nerozjela. Teď už se to bude krotit špatně. Zvlášť, když vládě nikdo nevěří. Tím, že ČNB bude zvedat úroky důvěru nezvedne, jenom zlikviduje všechny, co budou refinancovat hypotéky a podnikatele, kteří budou potřebovat provozní půjčku.


  • Jediná možná varianta je toho hňupa i s tou jeho pětikolkou vypráskat ze Strakovky.

  • Vláda Spolu a Pirátů se STAN aktivně postupuje proti inflaci a růstu cen, veřejné finance jsou ale v rozvratu, sdělil dnes ve vyjádření pro ČTK premiér Petr Fiala. 

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    A to jsou u koryta teprve půl roku. Nedokážu si představit, kde budeme za dalšího 3,5 roku vlády těchto "odborníků" 😉

    Je čas provést demokratickou revoluci, zavést referendum, zrušit senát a zrušit imunitu politiků....😯

    • Bude zrušená imunita platit i premiéra Ukrajiny?

    • Už mám sukovici nachystanou.

  • Vláda současná i ty předchozí se bály ČEZu kde má většinu stát! Neřeší příčiny, ale pomalu, po nátlaku a nedostatečně až následky. Topolda souhlasil s proklatým energo-podvodem v Lipsku. Jeden z mnoha příkladů které ukazují co je to za amatéry a lokaje Německa/Bruselu/US.

  • Fialova vláda stihla od převzetí moci všechno zničit a bude se stále vymlouvat na to, že to tak převzali od Babiše. Jenže to není pravda. Za něj žádná inflace nebyla. tu stihl udělat Fiala tím, že neposkytl slevu na energie a ani na paliva. Tím spustil inflační spirálu. Neměl by ovšem zapomínat, že Boží mlýny melou sice pomalu, ale jistě. A na každého dojde. Nebudou mít před Boží spravedlností kam utéct a ani ji ukecat. Tak to ještě do podzimu s nimi musíme vydržet a pak alou z kola ven.

    • Neposkytl slevu... Kdo by tu "SLEVU" zaplatil??? Ke zdražování došlo za Bureše, ten lítal na "Európu" vše vyjednat. Kdo podepsal smlouvy na prodej el. proudu EU s následným odkupem nazpět? To byl určitě FIALA. To jej ale neobhajuji, ale chci tady pravdu.

    • Jsem už pamětník, tudíž zatím nemám sklerózu a pamatuji si všechny vlády od r. 1989. Musím bohužel konstatovat, že tato vláda premiéra Fialy je jednou s nejslabších. Ministři Fialovy vlády jsou totálně nekompetentní, nerozumí rezortům, viď. doprava, hospodářství, obrana, místní rozvoj. Ministr zahraničí jen přeloží předžvýkané pokyny z Bruselu, o kultuře, zdravotnictví nic není slyšet. Prostě jedna hrozná hrůza. Nejhorší je, že nás to postihlo v době energetické a hospodářské krize. Premiér je PR agent, který si dělá selfíčka ve vlaku, se Zelenským a papežem. Ach jo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit