Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tobro

No, tak mi něco říká, že tohle individuum nedopadne dobře.. 😇 .. 😛

• Díky aktivnímu přístupu vlády se inflace pořád zvyšuje.

• TheGGG

to víš že jo kvákale fidlalo, a kyperské pletichy stan se řešit nebudou? A rozhazování peněz pro migranty bude pokračovat? Tito lokajové bruselu se nedají brát vážně. A co dělá barmská neziskovka, kolik tam se protočí peněz?

• Nesmíš to vidět černo-fialovo-bílé,premiér Ukrajiny nerozhazuje jen tak,on brání své občany asi jako pluk Azov svoje sousedy a blízké.

• josef.chmela

Voliči pštikolky chtěli změnu a ta přišla. Že to je změna k horšímu, to nevadí, hlavně, že to změna. A navíc fialový hnus si jede pro pochvalu k papeži, co za to Vatikánu ČR dala?  K papeži se od nepaměti jezdilo pro pochvalu vždy s plným pytlem zlata.

• Nejlepší fór bude když volby vyhraje a premiérem bude Babiš i ihned řekne že Fiala rozhazoval,zadlužil zemi a zanedbal spoustu dalších povinností.Tedy kromě vyzbrojení nácka ve žlutomodrých barvách.

• Tedy chudák inflace! Když proti ní stojí tak schopná vláda, jakou máme my, tak nemám obavy. Ta dostane na zadek. 

• Kdyby volby náhodou vyhrál, tak by byl stejný zmetek jako zeMAN.

•  Fiala ani není skutečným premiérem ČR, stále víc mi připomíná nastrčenou figurku, která je devótní podle direktiv z Berlína a Bruselu.  Vláda Fialy se v rekordně krátké době vyprofilovala jako vláda nekompetentní a měla by co nejdříve odstoupit, protože teď už jen navyšuje svůj škůdcovský potenciál. Občané ČR si zaslouží lepší vládnutí. Funkce premiéra je dle mého názoru funkcí nejnáročnější.

• gaheris

Jen by tomu Fialovi už měl někdo říct ale jdi ty brepto! A z každý strany jednu pořádnou!

• Co že to dělá tahle vláda? Aktivně postupuje proti inflaci (vlastních platů?)

Pan Fiala si myslí to samé jako Zeman. Že jsme všichni intelektuálně nedostačiví?

Ten Zeman to řekl jinak. 

Ve výsledku je to ale stejné.

Jsem šťastný, že jsme v dobrých rukou. Signál byl přijat. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit