Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V době, kdy nejsou peníze na nic je podivné, že se komukoliv pod státní správou zvyšuje plat. Jedině že by Kradousek citil svůj konec a potřeboval armádu postavit proti národu, Za taakovéto platy jsou lidé schopni udělat cokoliv. A to pravice nyní potřebuje.
  • Typický ODS přístup.Matkám sebrat rodičovský příspěvek a vojákům zvýšit platy.Za nic.Od nepaměti byla naše armáda k ničemu,nikdy nebyla zapojena v žádné domácí akci,Vždycky si sebrala pořádný krajíc z rozpočtu.Za svoji existenci stála naše armáda jen v poválečné době několik bilionů Kč a kromě drobných zásahů při povodních k ničemu nebyla.
    • Typický názor bolševika!
  • To je třeba, až nás budou na náměstích kosit spolu s kamarády z NATO. V souvislosti s navrhovaným zákonem o stávce je to to nejlepší jak do pekla. Povodně nehrozí, ale v afghanistánu se to určitě setká s radostnými ovacemi. Armáda si půjčuje věci včetně letadel od soukromé firmy a co ji takhle tedy zrušit. A toho prasečího ksindla porazit na jatkách?
    • můžeš se k nim dát
      • To je ale smůla, já jsem u nich byl, tak trochu vím o čem píšu. Ale jinak děkuji za tragikomickou připomínku. A kdyby brali 100 000 tak bych se nevrátil. Ale zjevně jste nepochopil můj příspěvek a to je jedno.
  • Armádu zrušit bez náhrady, žádnou válku nikdy nevyhrála a ani nevyhraje. Vondru konečně zavřít a potrestat zabavením celého majetku. Posílit policii a celní správu, zřídit finanční policii a zbytek na pracák. ps: Kalouska zaměstnat jako metaře za odpovídající plat.
    • To není armáda na nějaké vyhrávání válek, ale na ozbrojené střílení do demonstrujících dělníků. Prostě syn v armádě zastřelí klidně tátu s mámou, hlavně, že on bude mít prachy !!! Klasická a dávno známá morálka zlodějských kapitalistických vlád. Ono se dnes nesmí mluvit o zabíjení dělníků v krizi roku 1932 při mostecké stávce, střílení posvěcené souhlasem samotného "tatíčka" Masaryka, kterého tak všechny kapitalistické hyeny oslavují - není vesničky, natož města, aby tam nebylo několik "Masarykových" ulic a náměstí, nádražích či škol... ( duplicita objektů stejného názvu nesmí být, tak se pojmenuje vždy jen jeden objekt, ale k tomu deset dalších trochu jiných ). Ani Leninových soch jsme tu za komančů tolik neměli...
    • Lepší by se mě to nepovedlo napsat :))) Máte naprostou pravdu.
  • tento stát pořebuje okamžitě nastolit vojenskou diktaturu,aby zde zavládl pořádek.To co tady předvádí ty zlodějské bandy zednářů nemá nikde ve světě obdobu.Už není jiná naděje,než aby otěže této země vzala do rukou armáda a vyčistila naši vlast tady od těch zlodějských mafií a zrádců at už modrých,rudých,oranžových či černých.Všechno jsou to zloději a podvodnící a bohužel ani nemáme z čeho vybírat-tady není alternativa,at volby dopadnou jakkoliv,vždy budou v parlamentu zloději a zednáři,kteří vykrádají tento stát a okrádají nás všechny.Jedině přísná vojenská chunta je pro nás nadějí.
    • A právě proto se armádě zvýší platy aby byla loajální s těmi, kdo jim platy zvýšili. Až budou demonstrace, tak je možné, že takováto armáda se postaví proti národu.
    • A ty bys potřeboval okamžitě klistýr. Zajímalo by mě kolik je ti let. S takovým názorem na věc typuju tak kolem 50. Až bude hůř a lidé potahnou proti vládě, kdo myslíš že je bude bránit. Přece ty jejich opičky kterým se hezky zvedl plat aby neremcali.
      • jsi LADIKU mimořádně hloupý na věk,který uvádíš.To tě pustili ze zvláštní školy na studia ??? V jaké zemi to žijeme,když takovýto duševní demennti mohou studovat a říkat si bc....fuck,you must be really sick mother fucker...and quite dumb for your age *1* *1*
  • Nějak mi tam chybí další docela zásadní informace k tomu, co je v té účelové slátanině napsáno. Jednak, ty částky jsou v hrubém, aby si zase někdo nemyslel, že to je čistýho, pak příspěvek za dokončené vzdělání má svá pravidla a nebude se vyplácet každému jak se to zrovna hodí. Zcela tam chybí informace, že vojákům nebudou naopak náležet příplatky za práci v noci, v SO/NE, ve svátek, práci přesčas atp...... Koho to zajímá, ten si o tom přečte........ Chtělo by si přečíst i důvodovou zprávu k novele zákona, než se tu vyblije článek, který neobsahuje úplné informace. Tento článek má vypovídající hodnotu nula a mám pocit, že jen přispěje k naštvání lidí proti vojákům. Nicméně, kdo se ve struktuře platu vojáků vyzná, ten si umí dobře spočítat, že to zvýšení platu nebude zase takové terno jak je z článku cítit. Opět hon za senzací, která z komára dělá velblouda, bohužel.....
  • Včera někdo v televizi přiznal , že armáda si vydržuje 31 generálů a 268 plukovníků ... Hmmm 21 500 bojeschopných vojáků je přibližně 1,5 divize což znamená potřebu max 5 generálů včetně genštábu ... kdyby každej plukovník měl svůj pluk tak každej chlap od 15 do 60 let trčí v kasárnách ....
  • S tím zvyšováním platu to není tak horké,protože na to v armádě není.Myslím,že armáda má momentálně větší problémy než řešit platy do budoucna.Sloužím v armádě a musíme šetřit kde se jen dá.Není na tužky,papír....na nic. *9*
  • V době, kdy se bere těm nejpotřebnějším - není na školy, zdravotnictví - pokud si lidi nezaplatí pobyt v nemocnici, poplatek u lékaře, poplatekl za recept, drahé léky, tak jim nikdo nic nedá, nejsou peníze pro policii a hlavně, chybí podpora mladých rodin - sebralo se porodné *10*, na potravinách se zvedlo DPH atd., je to hnus, co se dělá, ti, kteří ani nejsou doma a jsou rozstrkaní po světě, na ty peníze naše vláda má *16*
    • Peněz je na všechno dost, jenže jsou bohužel za přispění vlád rozkrádány, ale já vím, vyřešit problém miliardových tunelů podporovaných politickou scénou lidi nezajímá, radši budou řešit to, že třeba svobodník dostane o stovku víc v čistém oproti současnému stavu.
  • Všechny ty lumpy,kteří zavinili bezhlavé vyhazování peněz za armádu válčící za zájmy tak zločinné země,jako je USA,bude třeba po revoluci odporážet za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit