Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevolte Karla jako tupe ovce!!!! Volte Zemana jako MEGA tupe ovce!!! *3*
  • Nevím kdo je tady tupou ovcí-)). To je skutečně otázka-) Mě pan Schwarzenberg ještě, na rozdíl od vašeho kandidáta, nikdy neokradl a hlavu má plnou mravných ideálů a slušnosti. Mě se krádež protiví a ve veřejném sektoru je obzvlášť zavrženíhodná. Pan Zeman, pokud to někdo neví, již jednou předvedl jak daleko je ochoten zajít. Pohrdá lidmi a celým světem. Budu volit svůj styl - Slušnost. *14*
    • Milá Sylvo,hluboce se mýlíte,pan kníže zvedl ruku pro nové daně,pro církevní restituce atd. Rozhodně si nedělám iluze že by byl tím správným presidentem který by hájil naš národ.
      • Co se ukradlo se musí vrátit, alespoň tak mě doma vychovali.
        • No vidíte Sylvo, jak snadno přejímáte jejich rétoriku. A co bylo ukradeno třeba církvím, které vznikly až po roce 89? A katolická církev vše získala pouze svou tvrdou a poctivou prací? A proč se některé řády chtějí i nyní, když jim byly přiznány finanční náhrady, soudit o další majetek? A tomu všemu Váš Karlík napomáhal, minimálně svojí naivitou a nečinností.
          • JJ ponechte si svůj názor a žijte v pokoji-)) přes ten můj taky nejede vlak-)) řekla jsem co jsem musela. Díky za rozhovor-))
        • To ale oni nechápou, oni totiž žádné vychování nemají.
    • Milá Sylvo, položte si jednoduchou otázku. Když má Karel tak plnou hlavu mravních ideálů a slušnosti, tak jak může být v této vládě a to dokonce jako předseda jedné ze tří koaličních stran? Nebo si myslíte, že celá dnešní vláda má také hlavu plnou mravních ideálů a slušnosti? On by totiž slušný člověk mezi nimi nevydržel ani den.
      • Aby pomohl něco vykonat? Oddlužit okradenou zem? Sám víte, jak problematické bylo vyrovnat se s věcmi veřejnými. Ženete se zpátky a mě nedochází proč? S korupčníky se točí, kauzy se dotahují do konce... Až tedy na spolupráci spolupracovníka Klause. To je veřejný škodič, to je staré. Všechno umetali pod stůl ti dva.... všude měli svoje lidi, né vás! Vás jen zneužili. A vy tam skutečně chcete znovu? Pak si to zasloužíte. Já dvakrát do stejný, špinavý vody nechci.
        • A vůbec si nemyslím, že současná vláda je slušná a moudrá, ale uvědomte si, že hlupáků je na světě víc Momentálně ale volíme jen jednoho z vlády a máme štěstí je to ten chytřejší a čestnější. S procentuálním zastoupením hlupáků nejde bojovat... je to sysyfovská práce.. vzdělávat, vzdělávat a někteří ani nechtěj-))) neuděláte nic-))
          • Paní Sylvo, tohoto pana knížete žene kupředu jen jedno, a to pod rouškou vlastence si vybudovat z části Čech vlastní knížectví, a to za vydatné podpory Němců a Rakušáků, kterým za to ustupuje v jejich požadavcích...
            Jemu naprosto vůbec nezáleží na nějakém čecháčkovi, protože jediné, co ho zajímá je jeho aristokratický původ a návrat jeho rodu na světovou scénu a množení majetku...
            Žije naprosto v jiné době, obehnán zdí svých poradců a přisluhovačů a co je za ní ho vůbec nezajímá... Pokud vyhraje volby, bude vítězství Germánů, ne naše...
    • Zřejmě Vás okradl: http://www.prvnizpravy.cz/sloupky.php?id=6acab86e-cfce-11e0-8ec4-00259038e91e
    • ... milá Sylvo, velice naivně se mýlíte ...
  • Sci-fi nebo ďábelský plán?
    Když se ukázalo, že komunismus je cesta do pekel a zákonitě se blíží jeho konec, založili soudruzi v r. 1984 (nejspíš v souladu s pokyny SSSR a v režii STB a KGB) tzv. Prognostický ústav, aby si udrželi svůj vliv i po nezbytné změně politického a ekonomického systému a zajistili sebe a své potomky. Viz:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav
    Kdy komunismus padnul, byl jeden z nejvíce proradných, bezskrupulózních, necitelných gaunerů, agent StB (a nejspíš i KGB), všehoschopný psychopat soudruh Klaus pověřen vytvořením tzv. "občanského fóra“, které vyústilo ve vznik tzv. pravicové "občanské demokratické strany“. Stejně egocentrický hospodský žvanil, opilec a bavič soudruh Zeman dostal za úkol vytvořit zdánlivě opoziční levicovou "sociálně demokratickou stranu“. Křesťansky smýšlejícího a odpouštějícího Havla soudruzi přesvědčili, že je třeba "nebýt jako oni", aby tak unikli spravedlivému trestu a mohli začít realizovat svůj plán. A jelo se dál.
    Rychle byla zahájena tzv. "privatizace" a aby občánkové nereptali a nabyli dojmu, že i oni se na tom mohou podílet, dostalo se jim pár drobtů v podobě kuponových knížek. Soudruh Klaus hlásal, že je třeba udělat „tlustou čáru za minulostí“ (aby soudruzi nemuseli vracet to, co bylo uloupeno), „zhasínal“ a s celou zločineckou bandou „utíkal před právníky“, aby si "vyvolení" soudruzi mohli „naprivatizovat“ lukrativní majetek dřív, než se pro to vytvoří nějaká pravidla. Samozřejmě přitom nezapomněl na sebe a svou rodinu. A zjevně to probíhalo v jisté koordinaci s Moskvou, která se jistě snažila neztratit ve své osvobozující se kolonii vliv, a za to se mu dostalo za dobré služby i bohaté odměny od Lukoilu. A jelo se dál.
    Když občané prokoukli a pokusili se zbavit Klause moci a ODS kmotrů a přetvořit ODS na skutečně demokratickou stranu („sarajevský atentát“), dohodl se Klaus se svým komplicem z „opoziční“ ČSSD, křivákem, ožralou a hulvátem Zemanem a v tzv. „opoziční smlouvě“ si drze rozdělili moc. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
    A jelo se dál.
    Za pomoci intrik, vyhrožování a podvodů se Klaus vedral podruhé na post presidenta a za pomoci svých kumpánů (Langr, Vesecká, Rampula, agent StB Jakl…) a zkorumpované justice se mu dařilo úspěšně zdržovat a zametat privatizační a postprivatizační lumpárny. A jelo se dál. Když se jeho čas nachýlil, zneužil (předtím účelově) znetvořené Ústavy, jež ho činí neodpovědným a beztrestným za své činy, a vyhlásil amnestii pro všechny privatizační, postprivatizační a ostatní zločince, jejichž stíhání se dosud nepodařilo zastavit. Za tím účelem použil svého poskoka Nečase v roli užitečného idiota. Nečasovi přitom zjevně dělal užitečného idiota ministr spravedlnosti Blažek, který byl účelově dosazen po rychlém výhazovu ministra Pospíšila, který by zjevně těm lumpárnám bránil. A jelo se dál. Před svým nutným odchodem z postu prezidenta se Klaus snaží prosadit na hrad svého komplice Zemana a doufá, že s jeho pomocí se mu podaří dokonat, co si předsevzal: Nečas jako viník za zákeřné podepsání amnestie za zády vlády a užitečný idiiot splnivší svůj účel bude odstaven (za „dobré služby“ se mu dostane patřičné odměny v podobě teplého místa), Klaus se vedere do čela ODS, aby „napravil“ její reputaci poškozenou mimo jiné amnestií, kterou přece podepsal Nečas, který je odpovědný, zatímco Klaus přece „nevěděl“ a byl veden „humanistickým“ cítěním. Klaus „obnoví“ jeho předchůdci poškozenou reputaci ODS a nechá padnout Nečasovu vládu. Zeman pověří sestavení nové vlády Klause jakožto předsedu „obnovené“ ODS. A bude to scénář ne nepodobný jako v Rusku s Putinem a Medvěděvem.
    Spiklenečtí gauneři Klaus a Zeman: http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
    A jak Klaus v souvislosti s amnestií prohlásil: „POJEDE SE DÁL!“
    • Velice výstižné. ZEMAN JE PRO SLUŠNÉHO SOUDNÉHO ČLOVĚKA NAPROSTO NEPŘIJATELNÝ! Volit ho může jedině ten kdo si přeje pokračování Klausových sviňňáren, protože v nich sám jede anebo zmanipulovaný pitomec.
    • z části máš pravdu,ale hodně spekulací a doměnek,většinu bys nikde nedokázal
  • Karel bude dobrý prezident.
  • Nejmíň 8Oprocent lidí jdoucí k volbám podlehlo buď médiím, nebo taktizovalo. Kde jste nechali zdravý selský rozum, srdce? Jednou jste si zvlit mohli slušného člověka bez cizáckých či estébáckých vazeb, neudělali jste to. Teď se tady dohadujete kdo má větší stádo ovcí. Jen tak mimochodem o pitomcích, kteří Milouše půjdou zvolit vždycky, už Zeman mluvil ještě před prvním kolem voleb.
    Já nevím co je teď větší zlo, protože jediný šlušný a nezkorumpovaný kandidát byla Táňa, ale tu spusta lidí nevolila, právě s taktických důvodů, "že se tam nedostane", ano to byla jasná opověď mých známých, kteří mi dali zapravdu, že je to nejušlechtilijší osobnost , ale přesto jí hlas nedali.
    Tak a teď to máš, NÁRODE! A teď se začne kydat jedna větší špinavost přes druhou. Mnozí volit nepůjdou, mnozí "naletí" podruhé. Já jsem ten kdo nemá jasno.
    A od koho si do dalších let nechat kecat?

Hm, od bývalých estébáků a posluhovačů Moskvy, nebo bývalých Pánů,ve službách západu? Ach jo, to bude dilema!!!
    Ale ovce nejsem, ty už několik let Miloušovi nahaněči mají ocejchované v ohradě.Jsou to ti, co tam stáli tupě už za komunisty!
    • Ja okamuru na volebnim lisku nenasel bohuzel
    • Volím menší zlo - Zemana
      • To solder: Rozhodně menším zlem je kníže Schwarzenberg....Zeman napojený na mafiána a komunistu Šloufa, Lukoil a jiné povedené kamarádíčky z Moskvy, kteří mu zasponzorovali nynější volební kampaň, se mi taktéž příčí již od roku 1989 a poté co si " padli do náruče" Klaus-Pružinskij x Zeman a vytvořili opo smlouvu, jsou oba dva přisluhovači Moskvy absolutně neseriozními kandidáty na cokoliv...Pružinskij spolu se Zemanem rozkradli půlku tohoto pidi státu a mají tu drzost se podílet na dalším chodu...Ale po vzoru, vyhoď zmetka dveřma a on se Ti oknem jako bumerang vrátí se pořád tihle škůdci společnosti s hroší kůží snaží udělat z ČR opět gubernii a kolonii Moskvy. *7* *9* *13* *10*
  • Já jsem Karla Schwarzenberga volila srdcem a uráží mne všechny jiné spekulace. Miloš Zeman mi není sympatický od roku 1989, kdy jsem ho viděla i slyšela poprvé, tudíž ho volit nemohu a nechci.
    • Zuzano, je mi už hodně, zažil jsem celou dobu komunismu. A hodně jsem četl a hodnotil. Pro mne je také přijatelný jedině kníže Schwarzenberg. Je to osoba se všemi předpoklady pro důstojnou representaci naší země vůči světu.
      • Díky. Mně taky není už málo :) a leccos jsem zažila a viděla. Zdejší diskutující mne neurazí. V dnešní době je Karel Schwarzenberg jediným možným reprezentantem naší země. A nemyslím si, že budeme po cimrmanovsku "úpět pod Rakouskem". A i kdyby........... úpěli jsme už pod Sovětským svazem a taky nic moc........ *1*
    • Paní Zuzano volit hlavou
      • Tak znovu, volím srdcem i hlavou. A jde to.
        • Ale to máš při tom volení v zadku pero *1* *1* *1*
    • Kde máš srdce? V rozkroku? Jsi jen klasická vypatlaná blbka.
      • Takové reakce jsem čekala. Naštěstí jsem se už dávno přesvědčila, že spodina, která zde většinou "diskutuje" není rozhodující pro nic. Já občas přihodím svůj názor a protože jsem žena, jsem většinou šovinisticky urážena. Nevadí.
        • Proč mezi tu spodinu lezeš ty couro, být po válce tak jsi plešatá jako všichni vlastizrádci *16*
      • koho si voli ty koralu zemana? to jsi zase vypatlany alkoholik
  • Vsichni kandidati stali za prd! A vsichni co si mezi nima vybrali a sli tu svoloc volit jsou TUPÝ OVČANI !
  • Už je tady i "intelektuál" ERA; hurá!
  • Tak dobrého prezidenta, jako je Karel, si tento národ zlodějů ani nezaslouží!
  • Pan Mráz je asi stejnej blb, jak paní Bobošíková.... S tou by si mohl podat ruce. Bohužel takovej trotlů se tady potlouká stále dost.... *1*
    • Já si nemyslím, že jsoub občané tak hloupí a německá média jich neposlouchá až zase tolik, aby to ovlivnilo volby. Podle mého názoru (bohužel nedoložitelného, tedy to berte jen jako osobní dedukci) jde o volební podvod. Cožpak tady už nebylo podvodů na statisíce ??? Ale odhaleno je jich asi pět... Všechno se dá zfalšovat a volby také, např. pečetění uren je jen lepenka, ta se dá přes noc odlepit, lístky vyměnit a zase zalepit a falešné razítko vám udělají za stovku kdekoli, nebo komise sčítají hlasy do zblbnutí, ale nahoře udělá někdoí klik klik a je odvoleno atp. Nikdo to totiž nehlídá, plácne s etam lepenka s obyčejným razítkem - copak je to nějaká pečeť ??? A i ta se dá dneska zfalšovat. My dneska volíme s\stéímem, který by možná byl dobrý asi tak v 15. století. A jestli Schwarzenberk byl v sobotu v 10.00 odhadován na pátém místě a nakonec jen tak tak a vyhrál, tam mi nikdo nemažte med kolem huby. To, že při účasti komise jsou různí lidé se přece nefalšuje nic, proč, mají na to celou noc a pak ještě na ústředí programy. Takže je to jasné - prezidentem bude Schwarzenberk, i kdybyste volili jako protikandidáta samotného pána boha... Kalousek nepotřebuje pána boha. ale Schwarzenberka na hradě, aby měl drápy na ČNB a odebral jí dohled nad bankami a pak vám to vytunelují všem. Jim ne, oni mají svá konta ve Švýcarsku... Ani kauzu MUS tam odtud nevybrali a to nám to Švýcaři sami nabízeli, ale Kalousek to tam nechal do haléře... Takže si nedělejte naděje...vše bude ukradeno, i vaše úspory. Jedií, kteří se mohou těšit na budoucnost, jsou totiž exekutoři, už jsou vysmátí, jako zajíci...
      • Souhlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit