Přejít na výpis diskuzí
Volte Karla, tupé ovce. A stádo poslušně běží. Nářez od vůdce odporu k vládě
15.1.2013 | red
164 příspěvků
-
Pan Mráz je asi stejnej blb, jak paní Bobošíková.... S tou by si mohl podat ruce. Bohužel takovej trotlů se tady potlouká stále dost.... *1*
-
-
Já si nemyslím, že jsoub občané tak hloupí a německá média jich neposlouchá až zase tolik, aby to ovlivnilo volby. Podle mého názoru (bohužel nedoložitelného, tedy to berte jen jako osobní dedukci) jde o volební podvod. Cožpak tady už nebylo podvodů na statisíce ??? Ale odhaleno je jich asi pět... Všechno se dá zfalšovat a volby také, např. pečetění uren je jen lepenka, ta se dá přes noc odlepit, lístky vyměnit a zase zalepit a falešné razítko vám udělají za stovku kdekoli, nebo komise sčítají hlasy do zblbnutí, ale nahoře udělá někdoí klik klik a je odvoleno atp. Nikdo to totiž nehlídá, plácne s etam lepenka s obyčejným razítkem - copak je to nějaká pečeť ??? A i ta se dá dneska zfalšovat. My dneska volíme s\stéímem, který by možná byl dobrý asi tak v 15. století. A jestli Schwarzenberk byl v sobotu v 10.00 odhadován na pátém místě a nakonec jen tak tak a vyhrál, tam mi nikdo nemažte med kolem huby. To, že při účasti komise jsou různí lidé se přece nefalšuje nic, proč, mají na to celou noc a pak ještě na ústředí programy. Takže je to jasné - prezidentem bude Schwarzenberk, i kdybyste volili jako protikandidáta samotného pána boha... Kalousek nepotřebuje pána boha. ale Schwarzenberka na hradě, aby měl drápy na ČNB a odebral jí dohled nad bankami a pak vám to vytunelují všem. Jim ne, oni mají svá konta ve Švýcarsku... Ani kauzu MUS tam odtud nevybrali a to nám to Švýcaři sami nabízeli, ale Kalousek to tam nechal do haléře... Takže si nedělejte naděje...vše bude ukradeno, i vaše úspory. Jedií, kteří se mohou těšit na budoucnost, jsou totiž exekutoři, už jsou vysmátí, jako zajíci...
-
-
Souhlas
-
-
-
+1
-
Tak dobrého prezidenta, jako je Karel, si tento národ zlodějů ani nezaslouží!
-
Volte hulváta Zemana, podle doporučení ČSSD, tupé ovce ! Volte Dienstbíra, který nikdy nic neudělal a jen tříská ze jména svého otce, tupé ovce ! Volte Fishera, slizského úředníčka, kterému zachutnala moc, tupé ovce ! Volte Bobošíkovou, u které to z obrazovky jen bučelo, tupé ovce ! Volte pravdoláskovou Fisherovou, která nikdy nic neprosadí, tupé ovce !
Jak se ti líbí toto, Milane ? -
-
Vtipné, trefné. Bravo, Šárko
-
Šárka má jako jediná pravdu a rozumné argumenty. Vybíráme jen z několika možností, z nichž některé jsou příšerné, jiné strašné a některé jen špatné tu nejméně zlou. Bohužel si myslím, že kníže je už na dobré cestě k senilní demenci a za druhé stejně umře v průběhu volebního období, ale přesto ho budu v 2 kole volit, jelikož je to NEJMÉNĚ ŠPATNÁ VOLBA.
Všichni ostatní jsou větší či menší gauneři, kteří chtějí především hrabat pod sebe, přes různé kamrádíčky, poradce a lobbysty... -
A copak záslužného pro tento stát udělal tento "vysoce inteligentní, nóblesní vzdělaný" Švarcenberk ? Že nemusí krást jako většina zkorumpovaných politiků není jeho zásluha, ale zásluha jeho předků, kteří své majetky vydřeli na našich předcích, nevolnících. Takže má být vraceno to co bylo ukradeno, ale do kterého pokolení se to má počítat ? A Ty .anonyme se již s tou "Korunou Českou" pořád neopakuj a nevzdychej nad historii, které skutečně nerozumíš. Nebo nás zase postrašíš Putinem ?
-
-
Vsichni kandidati stali za prd! A vsichni co si mezi nima vybrali a sli tu svoloc volit jsou TUPÝ OVČANI !
-
odmítá majetkové přiznání kryje všechny velké zloděje
-
-
Kdo?
-
-
Já jsem Karla Schwarzenberga volila srdcem a uráží mne všechny jiné spekulace. Miloš Zeman mi není sympatický od roku 1989, kdy jsem ho viděla i slyšela poprvé, tudíž ho volit nemohu a nechci.
-
-
Zuzano, je mi už hodně, zažil jsem celou dobu komunismu. A hodně jsem četl a hodnotil. Pro mne je také přijatelný jedině kníže Schwarzenberg. Je to osoba se všemi předpoklady pro důstojnou representaci naší země vůči světu.
-
-
Díky. Mně taky není už málo :) a leccos jsem zažila a viděla. Zdejší diskutující mne neurazí. V dnešní době je Karel Schwarzenberg jediným možným reprezentantem naší země. A nemyslím si, že budeme po cimrmanovsku "úpět pod Rakouskem". A i kdyby........... úpěli jsme už pod Sovětským svazem a taky nic moc........ *1*
-
-
Paní Zuzano volit hlavou
-
-
Tak znovu, volím srdcem i hlavou. A jde to.
-
-
Ale to máš při tom volení v zadku pero *1* *1* *1*
-
-
-
Kde máš srdce? V rozkroku? Jsi jen klasická vypatlaná blbka.
-
-
Takové reakce jsem čekala. Naštěstí jsem se už dávno přesvědčila, že spodina, která zde většinou "diskutuje" není rozhodující pro nic. Já občas přihodím svůj názor a protože jsem žena, jsem většinou šovinisticky urážena. Nevadí.
-
-
Proč mezi tu spodinu lezeš ty couro, být po válce tak jsi plešatá jako všichni vlastizrádci *16*
-
-
koho si voli ty koralu zemana? to jsi zase vypatlany alkoholik
-
-
-
Nejmíň 8Oprocent lidí jdoucí k volbám podlehlo buď médiím, nebo taktizovalo. Kde jste nechali zdravý selský rozum, srdce? Jednou jste si zvlit mohli slušného člověka bez cizáckých či estébáckých vazeb, neudělali jste to. Teď se tady dohadujete kdo má větší stádo ovcí. Jen tak mimochodem o pitomcích, kteří Milouše půjdou zvolit vždycky, už Zeman mluvil ještě před prvním kolem voleb.
Já nevím co je teď větší zlo, protože jediný šlušný a nezkorumpovaný kandidát byla Táňa, ale tu spusta lidí nevolila, právě s taktických důvodů, "že se tam nedostane", ano to byla jasná opověď mých známých, kteří mi dali zapravdu, že je to nejušlechtilijší osobnost , ale přesto jí hlas nedali.
Tak a teď to máš, NÁRODE! A teď se začne kydat jedna větší špinavost přes druhou. Mnozí volit nepůjdou, mnozí "naletí" podruhé. Já jsem ten kdo nemá jasno.
A od koho si do dalších let nechat kecat?
Hm, od bývalých estébáků a posluhovačů Moskvy, nebo bývalých Pánů,ve službách západu? Ach jo, to bude dilema!!!
Ale ovce nejsem, ty už několik let Miloušovi nahaněči mají ocejchované v ohradě.Jsou to ti, co tam stáli tupě už za komunisty! -
-
Ja okamuru na volebnim lisku nenasel bohuzel
-
Volím menší zlo - Zemana
-
-
To solder: Rozhodně menším zlem je kníže Schwarzenberg....Zeman napojený na mafiána a komunistu Šloufa, Lukoil a jiné povedené kamarádíčky z Moskvy, kteří mu zasponzorovali nynější volební kampaň, se mi taktéž příčí již od roku 1989 a poté co si " padli do náruče" Klaus-Pružinskij x Zeman a vytvořili opo smlouvu, jsou oba dva přisluhovači Moskvy absolutně neseriozními kandidáty na cokoliv...Pružinskij spolu se Zemanem rozkradli půlku tohoto pidi státu a mají tu drzost se podílet na dalším chodu...Ale po vzoru, vyhoď zmetka dveřma a on se Ti oknem jako bumerang vrátí se pořád tihle škůdci společnosti s hroší kůží snaží udělat z ČR opět gubernii a kolonii Moskvy. *7* *9* *13* *10*
-
-
-
Schwarzenberg je Rakušák. Ani nemluví česky. Slyšeli jste hymnu v jeho podání? To je ostuda! Takového prezidenta nechci!
-
Miloš Zeman už mockrát dokázal, že je pro tuto zemi přínosem. Navíc, je s ním sranda. Těším se na jeho novoroční projevy, alespoň se pobavím.
-
-
Ano za jeho 8 let vlady to slo nejvic do kytek a zabrzdit se to uz nepodarilo!
-