Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Výhrůžky a vydírání nikdy nevedly a nepovedou k tomu, že Rusko pod nátlakem změní svou důslednou a dobře známou pozici," prohlásil Peskov. *1* *1* *1* . To přece každý dobře ví, zejména ti, co si dobře pamatuji co a kdo to byl SSSR a jeho vůdcové. *5*
    • nevím jak vy, ale já jsem mu za to vděčná
  • To bude prča, až za plyn, ropu a uran bude Evropa cálovat Rusku v hotovosti. Ono to spíš dopadne úplně jinak *3*
    • HM, ještě žes na konci příspěvku napsal "Ono to spíš dopadne úplně jinak" Už jsem Tě chtěl podezírat, že ustupuješ za svých dobitých pozic *1* *1*
  • Lidičky dostala jsem rozum a přestala být komunistkou!

Proč bych měla stát fronty na banány když si je můžu koupit v buržoazním obchodě.
    Proč bych si měla šít vložky z vaty když civilizovaný svět je prodává v drogérii.

Mohu nadávat na vládu a nemusím ji nechutně oslavovat v prvomájovém průvodu.
    Mohu jet za hranice když se mi tu nelíbí a nemusím nikde škemrat o povolení.

I soudružka Semelová už je komunistkou pouze na puse: je majetná jako buržoust a používá šminky. V KLDR by ji musel stačit pytel od brambor a uhlík na udělání obočí.
    • to máš nejakou formu fetišismu na vložky a šminky? dá se to léčit?
    • Výborně pusinko, já tě chci, jsi tak sexy pussy! *1* *1* *1*
    • Jsi totálně mimo a je vidět, že tvoje inteligence dosahuje inteligence dospělého prasete. Styď se
    • Ale soudruhu Čapisrale, aby ses nám strachem nepokadil *15*
  • Zdravím ve spolek,Zlému Trotlovi dnes spadl Linux,že nekliká?
    • Spadl mu lejnux na hlavu. *1*
    • zato ty sis Čapisrale kliknul hned 7x...
      • Zdravím tě Trotle *3*
        • sám seš trotl, kašpare čapisralí *5*
          • Zlej Trotle,ty jsi agent *15*
  • Z CCCP se šíří fašismus a terorismus všemi směry!
  • Fašista Putin je v pasti! Nemůže přestat vraždit ukrajinské civilisty a okupovat Krym, protože by jasně ukázal to, co celý svět dávno ví: že vraždí a okupuje ruská armáda, tedy jeho armáda! Chystá tedy nový konvoj zbraní a chce se dostat suchou nohou na Krym, protože na stavbu mostu nemá dolary.
    • haló, probuď se, to byl jen těžký sen, vě skutečnosi Rusko stále stojí pevně a drží na uzdě válečníky z NATO, díky, Rusko *15* *15* *15* *15* Mosty se staví rukama, ne dolarama *2* *2* *2*
  • Kdepak Ukrajinci, to jsou velice urputní válečníci. Tak urputní, že včera rozstříleli vlastní brigádu poblíž Mariupole. No, asi jim došli baterky do vysílaček a nebo chudáci dělostřelci díky příliš krátkému výcviku pálí nazdařbůh. *7*
    http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201501242352-uvdp.htm
    • Zajímavé je taky to, jak se na jiných záběrech brání kameře dva američtí žoldáci, když se jich chtěla novinářka zeptat na to, co tam vůbec v cizí zemi pohledávají, za koho bojují a kdo je platí..Vůbec se jim to evidentně nelíbilo..!
      • Oto, Ty ses musel dívat na moskevskou "trikovou" televizi patřící rodině Putina *1* *1*
    • njn je ruský agitátor píšící přímo z Kremlu.
      • Pravda je hořká, co blbečku? *2*
    • ty ruskej Vasile,nebreč,prostě ta tvoje hrdinná armáda ruskejch notoriků napadl další město,ty tvoje propagandistický slinty ti možná žere Zlej Troll a všechny jeho nicky ty rudej šašlíku
  • Rusové to očekávají již přes rok, tohle je jen další protiruská vyhrůžka v dlouhé řadě předchozích. Mají již vlastní vnitrostátní zúčtovací systém do kterého se povinnězapojují ruské banky, které jsou v převážně domácím vlastnictví. Od dubna by přes něj měly jít všechny vnitrostátní peněžní toky. Odpojení SWIFTU Rusům jen pomůže a donutí všechny finanční subjekty a instituce přejít na domácí zůčtovací platformu. Z Evropy, díky sankcím toho Rusko už moc nebere. A s Čínou od níž je hlavní podíl spotřebního zboží se beztak provádí hlavně vzájemný zápočet. Ovšem evropským zákazníkům Ruska, závislým na jeho surovinách, kteří za ně musí platit, to navýší náklady na platby. Bude totiž na nich, ne na Rusech, jak Rusku zaplatit. A pokud párkrát nezaplatí v termínu, Rusové je beze všeho pošlou na "predoplatu", jako Ukry a starejte se, jak umíte.
    • A to jako mezi sebou obchodujou toaletníma papírama značky rubl?
      • ten značky dollar stačí tisknout rychleji
    • Anelius, co Ty zde pohledáváš?? Proč nejsi Putinův poradce? Nebo jsi mu utekl na "vlastní nohy"? *1* *1*
    • Jo, tomu se říká střelba do vlastní nohy. Pokud by k odpojení došlo, pak se bude muset Evropa připojit na BRICS alternativu SWIFTu. *15*
    • Otíku máte recht,vše klape jako po drátkách,růst rublu tomu jen nasvědčuje *15*
      • http://graf.kurzy.cz/graf-kurzu-men/years.php?c=6&oddate=26.12.2014&dodate=25.1.2015&mena2=RUB&mena1=EUR&W=450
  • Ani 104 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže náš Vůdce Putin!
  • Jsem já to ale bolševickej kolaborant!
    • to by vám šlo,krást nicky,nic jinýho neumíte vy pravdoláskáři kavárenský *11*
    • no a co. Já taky!
      • Ostatní komouši stále truchlí za Brožovou a ty tady otravuješ vzduch.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit