Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naše vysoce kvalifikované ženy kralují ve všech bordelech Evropy jsou velmi vyhledávané pro svojí kvalifikaci.....
  • Koho tím chceš vystrašít ??
    KSČ je v parlamentu !!
    Polpot 09 sociální politika vůčí invalidům a tělesně postiženým kopíruje Hitlerovu politiku.
    Za tu genocidu se věšelo v Norimberku !! *16* *16* *16*
    Židi si přejí abychom přijali neomezeného množství neviditelných.Sami ale nechtějí přijmout palestince. *16* *16* *16*
    U mně jste jen obyčejný nekrizitovatelný nacista !! *1* *1* *1*
  • KIMCID
    http://www.novinky.cz/ekonomika/336729-z-trvanlivych-potravin-mozna-zmizi-datum-spotreby.html
  • KIMCID
    tak to je dobrej blábol *7*
  • Tím, že si KSČ přidá k názvu "M" tak to už není KSČ? To kdyby se NSDAP přejmenovala na NSDAPM, tak už by mohla existovat? Možná proto, že ti komanči za komunistů tahali kačera, tak ten rudý nacismus osobně nezažili a proto se nechali zblbnout tou rudou goebelsovštinou.
  • KIMCID
    a proč?
  • KIMCID
    no a?KSČM není Ksč.Podívej na kandidátku a věkové rozpětí 3/4 za komančů tahali kačera *7*
  • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
    § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
    bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

    1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
    2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

    3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
  • To co tady kandiduje tak ani jeden.Mám syna ,který slovem i písmem vč.vystupování ovládá Aj,Nj,Šj,pasivně Rj a latinu.On tam ani nechce,protože by se tam mezi vlky nudil.
  • Naprostý souhlas.Pročetl jsem si kandidáty a je to hrůza jaké blbci se tam derou.
  • Bože můj, Pepku Vyskoči... *6*
  • Sám jsi to jako sniper napsal a sám jsi si to jako nnn pochválil - ubožáčku a ten tvůj model jsme četli a nejen my a všichni na to z vysoka kašlou jak vidno a už hoooodně dlouho. Protože jde o normální fašistický a bilderbergský diktát pod rouškou demokracie. Dáme raději přednost systému osvědčenému a vyzkoušenému - švýcarskému. Čau cleanere - snipere., korektore, Pietro, Pišto Žigo ......!!!!!!!!!!
  • Pryč se sniperem-korektorem-NOTem, tečkou - pryč s tímto fašounkem ve službách fašistů-banderovců a TOP-HROB-BAKALY.
  • Fašistická tečka- NOT - sniper - korektor atd dostal opět záchvat a píše tu o zákazu komunistů a sám se pak opět chválí a sám si odpoví a sám se také povzbudí a sám si naklepe několik bodíků, pořád stejný scénář, placený ubožáček od TOP-HROB - BAKALY.

    JInak snipere-tečko-umouněný Kolomazi, Kemer - Rusové drtí všechny hokejové týmy , nadělají z nich fašírku, Amíky šmejdíky nevyjímaje. Namažou je na chleba a dají sníst svým psům.
  • Snipere, to je pravda. Ale obávám se, že pro ty, jimž je to určeno to je příliš složítý jazyk a tak tomu neporozumí, pokud si to vůbec přečtou. Těm je třeba podat skutečnost polopatisticky "hospodskou rétorikou" a ještě je přitom nejlépe praštit klackem. Jedině tomu rozumí.
  • 1000000% souhlas!!!!!!
  • pryč s komunisty! *11*
  • KSČM zrušit *16*
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fJuNgBkloFE

    Americans are NOT stupid - WITH SUBTITLES

    Kdo umí anglicky tak se může podívat na "pronikavou" inteligenci Amíků blbíků. - např. otázka - kolik věží má Eiffelova věž v Paříži ve Francii, - odpověd 10. A to tam není nedávno provedený průzkum, kde čtvrtina americké populace tvrdí, že středem naší planetární soustavy je Země.

    Místo mozku hambáče od Mek-ráče je naprosto na místě.
  • Ubohá fašistická tečka - NOT - sniper a další jeho nicky cca 50 kousků, jako mimikry tady na diskusích - se opět probudil k životu a blinká. Zapomněl k tomu sniperovi dopsat ještě cleaner - to používal na PL. Jinak standardní fašistický a ubohý postoj - také pod nickem korektor. . V tom seznamu vždy zapomínáš na TOP-HROB s Kárlem von Sajrajtem z Bilderbergu a Lihoslavem Kraďouskem a dalšími zmetky včetně Šustra, Drábka, Parkanové, Langšádlové. Kolik ti za to tady platí TOPKA HROBKA ve spolupráci s BAKALOU?

    V Rusku se chlastalo vždy a přesto vždy vyhráli. Dnes vedení nechlastá, ale sportuje. Doba se mění. Už Bismark řekl - nikdy nebojuj s Ruskem, dobře věděl proč. Tak se tím řiď i ty. V Rusku se chlastá vodka, u nás se chlastá kde co, Kalousek hází šavle i v TV, Zeman málem mezi korunovační klenoty, Kárl von Sajrajt z Bilderbergu se pomočuje na mezinárodních sezeních z jakého alkoholu to bylo, to není známo, ovšem noblesně a roztomile dle hujerů komediantů. . Amerika je naložená v C2H5OH non stop , většinou v kvalitní whisky, Bush se léčil mnohokráte bez úspěchu. Ovšem všichni Amíci mají místo mozku hambáče od jejich Mak-ráče což jasně ukazuje na jejich pronikavou inteligenci. To je terno podle toho to také v tom světě vypadá, co všude vyvádějí. .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit