Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě upozorním: Nevolte prosím v případné prezidentské volbě bezcharakterní idividua typu Jan Fišer a spol... všechno se to jednou slušným lidem vymstí
  • Ona ta po staletí získávaná zkušenost našich předků s tímto etnikem nebyla vymyšlena, ale praxí získána každodenním stykem s realitou. *3*
    Jen namátkou z poslední doby: Kolik jsme zaplatili za Železného šmeliny? Deset miliard.
  • Je to bezcharakterní modrý zloděj a lump. Fidlovačka je skutečnš bulvár vhnusném a ubohém prostředí. Jako senátor je úplný flákač a modrá svině.Tak na Vinohrady již nikdy nepůjdu pokud tam bud evládnou tento modrý ŠMEJD
  • Je to blb a vyžírka v barvách ODS.
    Co dodat k tak namistrovanému restituentovi.
    Snad jediné kopat, nakopat, ............ jo
  • Já ho viděl,ale díky jeho verbálním projevům a vystupování v politice jsem ho nemusel.Díky garnituře komediantů po r.1989 ve vládě jsme tam,kde jsmeJá jsem člověk,který uměl matematiku a fizyku,proto jsem se nemusel cpát na prkna,které znamenají svět.Např na Švorcovou,Bohdalovou,Freje a další z daleka nemá.Ať se vrátí na pátračku do Brna.Možná tam bude úspěšnější.Co tam není tak je tam nějaký bordel.
  • Ano trefný příspěvek.Díval jsem se,ale když jsem ho poslouchal a jeho vývody tak jsem si řekl,že počkám jak ho ovčani vyhodnotí.Dostal za tu aroganci a hloupost stran USA radaru a dalších projevů pouze 23%.Být jím tak zalezu a ke komentátorovi díky byl jste bezvadný a doufám,že toto individum s jarmulkou skončí.Toto etnikum jsem litoval,ale to je minulost díky tomuto chamtivému představiteli.Mě majetek vrácen nebyl asi proto,že jsem nechytil ten správný směr v ODS.
  • >>> Vzal jste mi hodinu života, útočil Töpfer na moderátora <<< ... škoda, že tak málo, mederátore ... *10*
  • Na každý pád POZOR je to nebezpečný člověk, nikam ho nevolte a nebudete zklamaní !!
  • Promiňte a on jej někdo nutil aby do toho pořadu šel::::: nebo nám chtěl ukázat co si může dovolit ON PÁN VŠEHO TVORSTVA...

Nejlíp by všechny TV udělali, aby jej ignorovali \a jeho "jednomyslné" ustanovení do funkce , donutili pražské radní přehodnotit... ale to se nestaně, takže ať si pražáci dělají co chtějí, jejich věc.. jestli Vinohradské zůstane Vinohradským, nebo je někdo . *1* zprivatizuje *1*
  • hmm teď jste mne nakopl.... tak to vypadá, je vůbec v té partaji někdo kdo k nim nepatří? Zatím co na ty papaláše vylezlo.. jeden za druhým... jako by se shromažďovali.... ach jo to snad ne *8* ale mnohé prapodivné finanční zádrhely by to vysvětlovalo, že by si to otcové zakladatelé rozdělili podle tohoto klíče??? a kruciš
  • Padko,jses taky modrozidoptak,nebo modrozidodirka?
    ,
  • ...kombinace umělce-bohéma s politickou funkcí jistě nemůže skončit jinak, než paranoidní hysterií psychopata-hrabivce, jelikož se nedrží svého kopyta a místo toho se sere do všeho, asi ve prospěch svého mocenského koryta ...viz např. univerzální tragéd lidské blbosti Knížálek Cs.Ng...řekl bych, že tenhle T. straník-herec, nebo herec-straník, má našlápnuto na degeneraci vlastní důstojosti a lidské hrdosti....předpokládám, že z něj bude další pitomeček, který nakonec nebude ani vědět, zda-li hraje na jevišti, či sobě samému tleská v hledišti...asi stejný psychopatycký problém jako např. u Hájka, Klause, či Knížálka...dle mého názoru....
  • Peníze hýbou světem. Není nikterak světový, aby se zastával tolik funkcí, ale prostě s nimi tačí židovskou komuditu k další moci a majetku. Hitler tuto otázku řešil, ale nedokončil. Film Obchod na Korze je tomu důkazem.
  • je to žid arašid a hájí jen a pouze zájmy židozednářské kliky,která vládne této zemi a ovládá už dnes téměř vše,kde jsou nějaké finance.Národ nic neví,je to židozednářské spiknutí a ožebračuje tento stát a národ.Proto ta verbež s modrooranžovýma jarmulkama tak naooko brojí proti smýšlenému pravicovému extrémismu-ONI SE ŽIDÁCI TOTIŽ BOJÍ HNĚVU LIDU,KTERÝ OKRÁDAJÍ *11* *12* *13* ,ale ono to přijde a ani Winton jim už nepomůže...
  • Co kdo jinyho cekal od podradnyho herce a zbytecnyho senatora (spis zlodeje a parazita) za neomylnou,zkorumpovanou ODS? *12* *12* *12*
  • Topfer mě vůbec jako herec nezajmá. Ovšem musím ho platit jako senátora a teď i (dotovaného divadla na Vinohradech) jako by ředítele. To je to co mě vadí. Je to darmožrout a vyžírka. Doufejme, že na něj brzy dojde a bude rád vše vracet :(
  • Pokud chce pan Töpfer aby si ho lidé opět vážili, ať se vrátí na četnickou pátračku Brno. Tam se choval jako člověk. Nyní se chová jako ( český) politik, což už samo o sobě je ostuda.
  • Vážení diskutéři, zajímalo by mne, kolikrát jste pana Töpfera viděli hrát v divadle.Soudy lidí, kteří sami v životě nic nedokázali jsou přinejmenším ubohé.
  • Smutné konstatování, že hromadění funkcí skrzeva politických vlivů se objevuje i u lidí, kterých jsem si vážil a dnes svou nesoudností si to nezasluhují. Systém, který prosazuje individualitu a nezáleží na ohledech se v této podobě mistra Topfera projevuje v plné nahotě. Manažer a jeho organizační schopnosti přinutí jeho tým k vynikajícím výkonům a je to!
    Tyto lidé byli hybnou silou listopadových změn. Ten minulý systém jim bránil v rozletu. Nyní to mohou národu dokázat a také to dokazují. Děkuji!
  • Čekal bych něco chytřejšího, než jeho komediantský výstup, že mu vadí "pozvání". Jsou daleko chytřejší a schopnější lidi, kterým se taková levná reklama někde hodinu mluvit a být viděn nestane. Když mu to tedy tak skutečně vadilo ta hodina v TV, proč to přijímal a udělal si tam takovou reklamu, že lidi si už teď budou o něm myslet svoje ?....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit