Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak co tam chodil do toho studia mohl počítat prašulky židáček
    • Chápu námitky všech, které se týkají jeho práce a politické angažovanosti. Každý má na to svůj názor a právo se zde veřejně projevit. Pokud se ale v příspěvcích objevují vulgární, hloupé a hlavně trapné poznámky k židovské menšině, tak musím konstatovat, že jsme stále národ hloupý a omezený, pokud toto trpíme. Mít v národě hlupáky s protižidovskými narážkami a nechávat je tyto poznámky veřejně psát a neosoudit je za to, tak to je jasná ukázka nevyzrálosti naší společnosti. Potom můžeme mít jen takovou vládu a vládní činitele, jaké si zasloužíme.
  • Všichni restituenti a další zlodějští hromaditelé peněz na úkor většiny jsou odporní stejně jako ti, kdo vytvářejí tento korupční systém. Pan senátor je v něm jako ryba ve vodě.
  • nafoukaný,židovský blbci5
  • Já si myslím,že mu komentátor ne vzal hodinu, ale naopak mu poskytnul hodinu nevídané možnosti, ztrapnit se přímo před TV-veřejností a ukázat, jak politika může udělat debila a kr.téna z inteligetního herce.
  • faktem je úpadek nejen jako herce hlavně jako člověka prostě mu vše stouplo na mozek a to je jeho konec
  • Je to nabubřelý kašpar, co víc. *1*
  • Pan Töpfer se mi velmi líbil v Četnických humoreskách, ale od doby, kdy se z něj stával podnikatel, se jeho povaha začala měnit. Začalo mu to lézt na mozek a začal vidět před sebou hlavní cíl - zvýšit svůj zisk! To vychází ze všech jeho aktivit. Začal dělat mnoho věcí a další velmi zisková činnost - poslanectví mu stouplo také do hlavy.
    A proto chápu, že mohou nastat nesrovnalosti mezi jeho podnikatelským myšlením a myšlením normálních herců. Mnozí další herci se určitě brzy ozvou také.
    A další poznámka - nejde mi o závist. Vadí mi, že zatahuje do toho umění, které by měl prosazovat, příliš pragmatické podnikatelské postuláty.
    A další důkaz jeho neomalenosti - jak vyskakoval na moderátora, že mohl se věnovat něčemu užitečnějšímu! To je neskutečná drzost. Může být rád, že měl možnost obhájit svou "poctivou" hru. To bych mohl já kritizovat veřejně finanční úřad, že tam jdu osobně podepsat daňové přiznání, protože jsem ho zapomněl podepsat dříve !!!
    V tomto ohledu se mi prostě pan Töpfer přestal líbit a přeji hercům z Divadla na Vinohradech, aby se nebáli vystoupit i další
  • nez psat tyhle zavistivy a hnusny komentare a sedet selej den na netu bezte radej pracovat!!!..treba to T. zvlada, co vy o tom vite? ja jsem nikde v mediich nezaznamenal zadnou informaci o tom, ze by neco delal spatne a neco zvoral..kdo z vas ma vic nez jedno zamestnani? aha.. tak nenadavejte, jak je zivot krutej *12*
    • Mám jen jedno zaměstnání, které dělám důsledně a zodpovědně. Kdo má víc jak 2, pak musí něco nutně flákat. Že má na to své lidi beru, ale kdo je kontroluje? Tento kapitalistický systém udělal lidi bez morálky a zábran, jen chamtivost a nenasytnost je prioritou jež vede společnost úpadku. To však privatizéři a tuneláři nikdy nepochopí.
      • Kdyby dělal práci jeden člověk zodpovědně a s plným nasazením, ušetřily by se desítky tisíc za ten jeho "menežment". Ano, je to šašek, co nahrává kamarádům prachy a on to za nemalé prachy zaštiťuje, hanba mu. Žid zůstane židem, je to jejich krédo, svým lidem nahrávat a druhý okrádat. *12* *12* *12*
  • Ševče drž se svého kopyta. Stejně jako Dáša, ač dobrá herečka se lidem zprotivila svoji trapnou rolí první dámy, tak i pan Tőpfer aspiruje na totéž.To, že je někdo dobrý herec neznamená, že má na to být ředitelem zeměkoule.Ale on ten výtah mezi majetné přez politiku u nás táhne, své o tom ví i pan Jandák či paní Kolářová.Je třeba chudákům hercům asi zvýšit platy, aby se nemuseli cpát do politiky.
  • To, že s morálkou pana Töpfera není neco v pořádku jsem si poprvé uvědomil, až když jsem slyšel, jakým očividně demagogickým ale komediantsky dokonale zvládnutým způsobem obhajoval protiústavní vyslání vojenských lékařů na Slovensko. Múzy buďte milostivy divadlu Na Vinohradech....
    • Nejen lékaře, to by šlo ještě zkousnout, mě vadil RADAR!!!!!! Hnus zůstane hnusem!!!!!!!!!! *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit