Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane redaktore, po přečtení Vašeho článku jsem po právu zcela jasně usoudil, že novináři a redaktoři by měli být politicky nezávislí ve svém úsudku,ale ve Vašem případě je vidět jistá závislost.
    • Jakýpak pane-potřebuje proplesknout, hňup.Nejen on, ale i šéfredaktor !
  • Důchodci si platili na svůj důchod celý život. Vysloužili si nějakou výši důchodu a inflace jim tuto výši znehodnotila, proto ta valorizace. Mají na ni nárok, nedostávají od státu žádné milosti. Jsou okrádáni a proto jeli do Prahy hájit svá práva.
    • Sám jsem důchodce a tedy mohu vědět víc. Já dělím důchodce na důchodce rozumné a důchodce blbé. Já jsem se na důchod připravil, koupil si byt, zrušil noviny ( na vše mi stačí internet ), nekupuji knihy ( jsou tu bohatě zásobené knihovny ), více méně jsem zredukoval své nákupní potřeby a hlavně se nebavím s těmi blbými důchodci. A že jsem se celý život snažil žít zdravě a od zhruba roku 1990 chodím čtyřikrát za rok na maximální kontrolní vyšetření k lékaři, se těším výtečnému zdraví a léky mně tedy ročně nestojí nic. Nesleduji zprávy ( ani TV, ani Rozhlas ) a už vůbec nečtu noviny, které osobně považuji za viníka toho, že všichni ti kňourající geronti, co tak vehementně stávkují, nemají kouska vlastního zdravého rozumu a jejich mozkovnou bublají novinové lži, zkresleniny a polopravdy těch novinářských hyen. Ale to jsem se nechal trochu unést. Zrovna jsem se vrátil ze zhruba patnáctikilometrové procházky po milovaný Beskydech a užívám si klidu po nádherném dni. Jen tak pro orientaci, je mi 68 let a mám důchod 11 112 Kč. A stále tvrdím, že tak, jak se mám teď, jsem se neměl nikdy.
  • Důchodci si platili na svůj důchod celý život. Vysloužili si nějakou výši důchodu a inflace jim tuto výši znehodnotila, proto ta valorizace. Mají na ni nárok, nedostávají od státu žádné milosti. Jsou okrádáni a proto jeli do Prahy hájit svá práva.
  • Pane redaktore,z článku je vidět že jste velmi závislý na svém zaměstnavateli. Já jako senior by jsem Vám s chutí pane redaktore nakopal zadek.
  • Dobrá zpráva, demonstraci ano, když je třeba sdělit názor veřejně, taky si to užít, dělat věci s nadhledem, úsměvem, se zmíněnými párky, výletem, užít si dne, navštívit příbuzné, to vše k tomu patří. Vítejte v Praze.
  • Za takové to nactiutrhačské a lživé články , by tě milí redaktore, soudruzi v Číně postavili ke zdi. *16*
  • Vidím, že tisk je nezávislý na lidech ale tvrdě závislý na vládě. Důchodci jeli za klobáskami, a co tam měli ty imbecile žrát, to si měli z domu přivést chleba se salámem a černé kafe v bandasce. Ta zkurvysyne cos to psal tebe je třeba domrdat na tvrdo. Dělat z důchodců výletníky za klobáskama. Ty zkurduple já tě mí po ruce tak ti ty klobásy unělám na te tvé držce a řiti. Ty hovne.
    • Měli zůstat doma,v prdeli,a prdět do peřin. AŤ si bobkujou na návsi!!! *3* *3* *3*
  • Ať budou lidé volit jakkoliv, političtí podvodníci si výsledky upraví podle svého. Jedinou možností je zrušit politické strany, odstavit je od moci a řízení státu svěřit skutečným, nepolitickým odborníkům, kteří budou pracovat na manažerské smlouvy a v případě špatného jednání pohnáni k zodpovědnosti. Jenom jak to udělat, když lumpové napříč politickým spektrem jsou ve střehu a svá zlatá koryta dobrovolně nevydají? Ti stát řídit neumějí. Jediné co jsou schopni udělat, když jsou v úzkých, je dělat z lidí hlupáky
  • Ty trdlo novinářský,ty nevíš že už sou videa na internetu ?Ty máš v hlavě piliny a nebo ti kape na karbid mameluku,tam byli všechny kategorie a nejvíc pracující !!!Jak jsem komunisty nechtěl tak teď je budu volit a bude nás hodně to si piš otlemenče !
    • Nepřipadáš si jako hlupák když potřebuješ svoje názory a argumenty podporovat snůškou sprostých a nevhodných slov?
    • Ale nás bude zase víc *3* S tím už prostě nehnete, proletáři přitroublý.
      • Vás víc být nemůže, protože jakmile vás je víc, tak na některé krádeže nezbydou a pohádáte se kret ni mezi sebou.Zatím to tak tady vždy fungovalo.Tak si nedělej iluze, vždycky pravice a nenažranci zaženou lidi do ulic a občas se to neobejde bez inzultací a trestáním v kriminále.Po propuštění si nevezmete poučení a tak to jede znovu.
      • bude vás víc , ale už brzy v kriminále nebo na kandelábrech trotle
        • Nemám slov tak k vulgárnímu příspěvku.Tvoje inteligence je na velmi nízkém stupni. Já vím, že na demonstraci bylo hodně opilých
  • Obávám se, že veřejnost byla zase oklamána. Lidé v pozadí zneužili spravedlivého rozhořčení občanů a fikaně je namířili proti "vládě". Zapomněli však upozornit veřejnost, že "vláda" je jen jakousi malinkou špičičkou ledovce. Mám velmi nepříjemný pocit, že lid hulákal a mafiánští darebáci se chechtali až se za břicha popadali. Cožpak opravdu nikdo nechápe, že tento rozkradený stát se pomaloučku blíží k ekonomické katastrofě, kterou současní vládnoucí nekompetentní a hrabiví politici neumí odvrátit a že jakákoliv další vláda, ostatně stejně nekvalifikovaná, bude stejně nucena dělat totéž, jenom jinak hloupě.
    Z projevů jednotlivých řečníků jsem měl chvílemi dojem, jako by se jednalo o generálku na druhý únor 1948. Vymluvte mi to, prosím, pokud máte nějaké rozumné argumenty.
    • Pavle,
      mám na to stejný názor... tahle vláda stojí za velké kulové - ale dal bych krk na to, že ta příští -a je úplně jedno, kdy to bude a jaká vláda to bude- bude ještě horší...
      .
      Po pravdě řečeno, já jsem nešťastný z toho, že vůbec nevidím žádnou schůdnou cestu z této situace, do které se náš stát dostal... Ať už "tam nahoře" seděl kdokoliv, bylo to ve svém důsledku prakticky jedno...
      .
      Já mám navíc ještě jeden takový zvláštní pocit...
      - v roce 1989 jsem měl dojem, že komunisté svoji vládu předali docela ochotně, jakoby už o ní vůbec nestáli, nebojovali o ni - a přitom měli spoustu prostředků...
      - a z dnešní vlády mám stejný pocit - jakoby dělala všechno proto, aby mohla skončit, jen to různě "kamufluje", aby to nevypadalo tak nápadně... Napadlo mně to proto, že vlastně dělá všechno proto, aby nasírala masu lidí - v televizi, v novinách, na internetu, kam se člověk podívá, nikde není jediná pozitivní zpráva, nikde není pořádné a objektivní vysvětlení reforem - nikdo se nesnaží lidi "nadchnout", aby vládu podporovali - naopak, všechny jejich projevy, jejich slova, jejich fotky vypadají, jakoby se lidem vysmívali... Proč to dělají ?
    • Pavle,je tu doba,kdy je nutno dát těm dnešním poitikům přičichnout k pěsti.To aby si ti příští na to občas vzpomněli.Aby nešli na ruku mafiánům.Myslíš si snad,že to dnes není provázané,že chudáci politici nemají s mafiány nic společného?Co tady chceš vymlouvat?Rozumné argumenty jsou k ničemu.Běž do poslanecké sněmovny a řekni jim ten svůj názor.Dnes jim můžeme maximálně přimalovat tykadla.
    • Rozmlouvat co a proč? Vždyť je to od samého začátku špatně. Asi budeme muset provést revizi názorů na rok 1948. Myslím, že po roce 89 pravice dostatečně předvedla to, co zřejmě předváděla i před válkou. Alespoň mně po roce 89 přesvědčili, že asi to po roce 47 jnak nešlo. Neboť jinak by to tady rozkradli již tenkrát.
      Co se týče dneška: Vždyť je to důsledek vývoje po roce 89- totální ekonomický a morální rozpad. A nejen u nás ale i na západě. Takže dnešní vláda? Pouze jeden z výhonků marastu po roce 89.
      Co se týče toho chápání " že tento rozkradený stát se pomaloučku blíží k ekonomické katastrofě" - no to snad mohlo být jasné již po roce 89, že když uděláme kozla zahradníkem, tak zahrada dopadne špatně. Konkrétní fakta?
      Tzv. privatizace a restituce: Kdo se o to v té době zajímal, tak nemohl nevidět, že vylhané privatizační projekty ( ve kterých v řadě případů nesouhlasil ani privatizovaný majetek), restituce, kdy se majetek vracel aniž by někdo přihlížel k tomu na základě čeho byl vlastně kdo po roce 47 odsouzen ( kolaborace a udávání němcům atd.). Přesto se majetek vracel a nikdo nezohlednil, že do tohoto majetku byly investovány peníze, které pocházely od nás všech. Nebo za co byly udržovány kostely, lesy, nemocnice atd? A již vůbec, když se k tomu postavíme jako správní liberárové- každý z lidí, kteří po roce 47 v této zemi pracovali ( a pracovat museli všichni) vkládali do této země minimálně 50% z toho co vyprodukovali ( prakticky 50% z produkce šlo na mzdy, pojištění atd.- zbytek šel jako kapitál do ekonomické činnost). Z těch zbylých 50% ( tedy kapitátu každého z nás)se stavěly fabriky, nemocnice, silnice, kupoval materiál atd.). Po roce 89 přišli dnešní pravicoví soudruzi a tento kapitál nám ukradli v privatizaci a restituci. A to již nemluvím o zničení celé ekonomické struktury a likvidaci týmů odborníků, které rozprášili po světě. Takže s pohledu mocipánů po roce 89 - hned od začátku nadělali na další restituce- a to všech poctivých lidí v této zemi.
      Dneska mají tolik drzosti, že to co rozkradli a zničili po roce 89 je jim málo a chtějí po těch co tenkrát okradli, aby hradili škody a důsledky škod, které po roce 89 napáchali. Takže řešení marastu, který zavedla v této zemi pravice po roce 89, je nezbytné. A rozhodně to nepůjde tím, že budeme vydávat různé balíčky, neustále cosi reformovat. Ta změna je nezbytná a musí být systémová. A je jedno, jestli to budeme nazývat únor, březen nebo duben 47 nebo jiný rok. A je jasné, že je to jen otázka času. Protože takhle to opravdu, ale opravdu dál do nekonečna nepůjde. Závěr: sám jste si na to odpověděl: " jakákoliv další vláda, ostatně stejně nekvalifikovaná, bude stejně nucena dělat totéž, jenom jinak hloupě". - musí se to udělat, musí se to udělat jinak a musí se to udělat razantně. Takže
      " nucen" bude jen ten, kdo okolo toho bude jen přešlapovat. Jinak bohudík za to, se lidé ozývají a i za to, že na to lidé reagují- byť by jako vy.
    • Celkem máš pravdu,ale víš proč,protože to je jediná cesta jak se dostat zpátky k rozkradenému majetku.Př.Císařské lázně za 22 let zdevastované díky cikánovi z EU Itálie.Protože tento stát ovládl eurohujer Havel jako předvoj a budovatel zhrouceného kapitalismu a na něj se nabalili další komedianti Fero Fenič a další,Kocáb,který se prsil jak vyhnal ruské okupanty a přiznal,že už mu Vorobjev řekl,že teď odcházejí v uniformách a přijdou v civilu.Je jich plná Praha,K.Vary.Proč sem nechtějí zpět Němce ,kteří to tady budovali?Proč se Italovi prodala kyselka národní to poklad a tak mužu pokračovat.
      • Myslim,ze nam dal dobry priklad Island.Banky to zpusobily a tak banky musely platit dluhy..
    • 48rok je už hodně obehraný příběh. Dnes lidé, kteří vydělávají tzv. podnikatelům zisky, tak mají podle Vás živořit?
      Já si myslím, že nikoliv. Zvyšování DPH, nižší dávky postižený, školné (zatím jen tzv. placení za semestr), zdražování zdravotní péč, resp. její postupnou likvidaci pro méně majetné a mohl bych pokračovat.
      Jsem, jsme proto GENERÁLNÍ STÁVKU a ukončení vlády protilidové, neoliberální, pro velkokapitál mocemský pilíř.
      Skončete raději sami!
    • Píšeš jak jsou lidé hloupí. A jaké vidíš řešení??? Pokračovat v téhle ubijející atmosféře zlodějny???
      • To ne. Jenom napřed musí někdo říci, jak to s touto zemí s hlediska ekonomiky skutečně je a kde leží nakradené peníze. To by mělo být sousto pro investigativní novináře. Tedy alespoň ty, kteří nejsou placeni za to, aby zamlžovali skutečnost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit