Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle už je vrchol drzosti a neúcty vůči českému národu..... republika nepatří těm politickým dinosaurům,jak se sami VV nazývají,ale obyčejným slušným lidem,kteří dřou denně do úmoru,aby pobrali tzv. minimální mzdu cca 7.500,- Kč čistého.... Kdo z politiků a podnikatelů-tunelářů by z toho dokázal vyžít... vychovat v rodině z cca 20.000,- měsíčního příjmu děti,pořídit si bydlení a aspoň jednou za měsíc si udělat s rodinou nějaký program důstojný pracujícímu člověku ve vyspělé západní zemi.... ani jeden.... Lidem jen berou a sami sobě si nevezmou ani korunu....
    Jediné řešení,předčasné volby a vláda odbroníků,nezkorumpovaných slušných lidí,kteří najdou sociální a přijatelná řešení.... Policie nechť prověří všechny vojenské,policejní zakázky,stavby dálnic a další podvodné kauzy,které tento stát a lid stály stovky miliard korun... Viníky je potřeba potrestat,podvodné firmy jako Eurovia zrušit,majetek zabavit,a rozprodat a ze získaných prostředků uhradit škody na špatně postavených dálnicích..... zodpovědné manažery a státní úředníky pozavírat,A.Vondru a další odpovědné politiky za předražené zakázky pohnat k odpovědnosti ... Není v právně politickém státě,který se bije v prsa slovy o velké demokracii,aby tu procházely takové lumpárny a jakáko-li menšina parazitovala na drtivé většině.... Je čas změny,politici odejděte.....
    A lidi,vezměte selský rozum do hrsti a nenechte si už od nikoho s prominutím sr..... na hlavu .... Tenhle život žijete jen jednou a nikdo nemá právo,Vás okrádat,ponižovat a stále plivat na Vaši lidskou důstojnost..... Nenechte se od svých zaměstnavatelů vykořisťovat,trvejte na dodržování zákonů,pracovní doby a nároků,které z Vaší práce vyplívají.... všichni a každá práce má v této společnosti svůj smysl a cenu.... I ten poslední zametač chodníků má právo na slušný plat a lidský přístup,pokud svoji práci dělá dobře..... Všichni Ti ing.,doktoři,podnikatelé,exekutoři,politici by bez Vás nebyli nic. Shnili by ve špíně.... Nikdo neumí všechno,potřebujeme jeden druhého,ale nenechme ta hovada,aby na našem potu a krvi parazitovaly....
  • Proč ministr financí nehledá cestu jak dostat "odkloněné" peníze od těch, kdo zodpovídali za jejich nesmyslné utracení (PromoPro, Diga Human, Mostecká, padáky,OpenCard,... - nelze všechny vyjmenovat), až budou páni ministři a ostatní OSOBNĚ zodpovědní za svou práci a rozhodování, až se na ministerstvech přestanou udělovat nesmyslné odměny za práci (v ostatních rezortech se, podle zdůvodnění např. pana Nečase) nic nedělá a nikdo se nesnaží, nikdo nepodává takové výkony (m.j. za špatnou práci - viz výsledky hospodaření této vlády. Navíc se jedná o nevýrobní sféru tam nelze doložit, co který úředník vykonal nad rámec svých povinností).
    Pokud pan ministr Vondra nevěděl o financování ozvučení, pak svou práci neodváděl řáídně a nevím, proč by si měl zasloužit ministerský plat. Pokud o všem věděl (svou práci vcykonával dle slibu), pak je to průšvih... Jeho průšvih a nemá na postu ministra co dělat.
    • Jak je má hledat,když byli součástí demonstrace (Sobotka-mostecká,Investiční banka, zadlužování státu400 miliardami v době ekonomického růstu)celá oranžová vláda z let 1998.2006,která z dluhu 176 miliard (z toho většina vznikla v roce 1997 po uměle vyvolaném pádu vlády) na hrozných 750 miliard a probenděných dalších miliard z ekonomického růstu. Tito lidé byli součástí demonstrace a vy příznivci je kryjete a pomáháte jim znovu ke korytům a možnosti zvednout dluhy. Vy se chcete mít dobře,ale že na vládu 1998-2006 platíme ročně 70 miliard úroků to Vám tito lidé neřeknou. Kdyby nebylo zbytečných jejich dluhů,tak jsme měli dodnes v rozpočtu každý rok 70 miliard a nemuseli jsme se omezovat. Proto buťe tak laskavi a pomáhejte ukrytým zlodějům zpet k moci,sláva Vám,Vaše děti Vám za to poděkují.
      • Pane dědo, upřesňuji Vaše tvrzení. Pan premier Klaus měl vyrovnaný rozpočet. Aktiva dával do státního rozpočtu a pasiva do Konsolidační banky / to je jako když si kupujete věci a faktury dáváte sousedovi / . Předseda Zeman oddlužil banky do dnešního dne jsou v pořádku,tím narostl pochopitelně dluh.Špidla , který byl naivní k tomuto dluhu přidal dluh po Klausovi 600 miliard a vzal jej do státního rozpočtu.Domníval se ,že jej dokáže zaplatit. Celé to pochopitelně nedokázel. V roce 2006 byl státní dluh 600 miliard. Od nástupu vlády pánů Topolánka a Nečase stoupl státní dluh na 1,6 biliónu. Takže pravicová vláda nás zadlužila jedním biliónem korun. Proto jsou lidé dopálení, lidé totiž nejsou hloupí a umí také počítat.Vám pane dědo doporučuji si najít tyto data na webu ministerstva financí.
      • drž tu držku a neschovávej se za druhého ...., doplň si ty tečky inteligente sám.
      • Dětku, naši děti se už hrozí budoucnosti teď. Každá vláda v čele s presidentem tuto zem rozkradli. Ať je tam už kdo chce, horší to být nemůže. Rohodně každý rozumný člověk bude volit stranu se socialním zaměřením a která sl.nové zákony proti dalšímu rozkrádání.
    • Ten se zbláznil,vydá další dluhopisy s nulovým ziskem takže až přijde čas prohlásí že to je státní dluh který musíme zaplatit a kdo nekoupil toho navštíví exekutor !!!
    • Pepo, s tím, aby i politici byli za svá rozhodnutí a chyby zodpovědni, lze jenom souhlasit. Nevím, proč by oni měli mít v tomto nějakou imunitu. To by se potom ze všech politiků - i vládních - mohli stát zloději do jednoho a zodpovědnost a postih žádný.
  • Tato vláda, která už není schopná cokoliv vyřešit, zřejmě situaci nechápe. Nemá dostatek sebereflexe a svým arogantním vystupováním navíc jen přilévá oleje do ohně. Předčasné volby jsou nevyhnutelné a čím později vláda odstoupí, tím horší budou následky pro všechny. To se může stát pouze v banánových republikách, ve standardně demokratických státech nikoliv.
    • A navíc, než odstoupí, tak si odsouhlasí zlaté padáky až do pátého kolena po nich.
  • Tato arogantní, zlodějská trojkoaliční vláda se svými poslanci už toho dost rozkradla a zadlužila naši zemi a čím víc se bude na všech frontách šetřit a ožebračovat tím národ, tím si naši mocní pohlaváři ještě více nahrabou a budou míti pořád málo, proto je potřeba s tímto zlem jednou provždy skoncovat a jestliže se někomu 100000 demonstrujících zdá málo, tak ho mohu ubezpečit, že příště to budou statisíce, nebo i třeba miliony nespokojených a nasraných lidí, které potom nikdo už nezastaví a je pak možné, že k moci se dostanou opravdoví skalní komunisté a to potom bude opravdu pro určité skukpiny lidí peklo. *16* *16* *16* *12* *12* *12*
    • Hlavně bude peklo pro naše hnědočechy !
  • Byli tam penzisté, ale na demonstraci bylo velice mladých lidí a ve středním věku mezi těmi stotisíci demonstrujících.To si neviděl? Nebo nechceš vidět? Z toho textu redaktore čiší že jseš proti demonstraci, zlehčuješ jí až zesměšňuješ.
  • Pan redaktor dopsal stupidní článek, a protože měl hlad, šel si dát pivo a klobásu. Demonstrant z venkova vytáhl svůj řízek, protože by ty pražské předražené "speciality" nejedl. Z penzistů udělal pan redaktor houf nesvéprávných lidí. I to je postoj, ale ubohý a ponižující. Můžete zlehčovat a hanit co chcete, ale u slušných čtenářů jste propadl.
    • Typické pro naše "nezávilé" novináře bylo to, jak referovala ČT: v asi 10 minutách věnovaných demonstraci se zeptali jediného demonstrujícího proč tam šel, a on nesl čirou náhodou transparent proti Paroubkovi (ten se k demonstraci přidal). Pak dali i hlas organizátorům z odborů, ale normálním lidem ani z legrace!!! To je objektivita ala p. Železný.
      • je vidět, že někdo si šel jen zahulákat a na výlet a ani neví co vlastně chce
      • To chápej, tetelí se strachy. ČT je ovládaná vládou a musí poslouchat na slovo, jinak letí žurnalisté na hodinu. Nezávislost - co to je za slovo ??? - neznám !!!
  • Zapomínáte že tito penzisté výletníci půjdou k volbám a rozhodně nebodou volit strany proti kterým demonstrují!!!
    • Kdo by k těm volbám chodil, když se bude zdražovat podle "plánu" až do roku 2015. Není koho volit a ani žádná nová strana to tu nedá do pořádku. Je mi to líto, že to tak dopadlo!
  • Toto musel napsat jen křupan!!! Placený kriminálními zločinci ODS a jejich přicmndovači !!
    Tak proč tam nebyli demonstrovat cikání ??? Kteří se mají tak, jak říká Černoprdelník a zločinec Kalousek ! Že si žijeme jak prasata v žitě ! I ten zasran co to napsal bude jednou v důchodě, jen jestli se ho sám dožije !!!
    Na důchodce si všichni troufají, ti se nemohou bránit. Proč si netroufá na ty vládní kriminálníky !!!! To je posraný strachem !!! *12*
    • Proč by tam měli být cigáni,kterým oranžová vláda dala sociální příspěvky a důchody vycházející z částky průměrného platu na který již v té době nedosáhlo více jak 66% pracujících lidí,kterým v případě penze se počítala penze jen z jejich podprůměrného platu.
  • Média se snaží zlehčovat ,skandalizovat demonstranty jen tak dál, dalším lidem se otevřou oči a naženete voliče komunistům jen tak dál !
  • Ten nadpis mohl napsat jen debil!
    • To teda jo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit