Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane redaktore,z článku je vidět že jste velmi závislý na svém zaměstnavateli. Já jako senior by jsem Vám s chutí pane redaktore nakopal zadek.
  • Důchodci si platili na svůj důchod celý život. Vysloužili si nějakou výši důchodu a inflace jim tuto výši znehodnotila, proto ta valorizace. Mají na ni nárok, nedostávají od státu žádné milosti. Jsou okrádáni a proto jeli do Prahy hájit svá práva.
    • Sám jsem důchodce a tedy mohu vědět víc. Já dělím důchodce na důchodce rozumné a důchodce blbé. Já jsem se na důchod připravil, koupil si byt, zrušil noviny ( na vše mi stačí internet ), nekupuji knihy ( jsou tu bohatě zásobené knihovny ), více méně jsem zredukoval své nákupní potřeby a hlavně se nebavím s těmi blbými důchodci. A že jsem se celý život snažil žít zdravě a od zhruba roku 1990 chodím čtyřikrát za rok na maximální kontrolní vyšetření k lékaři, se těším výtečnému zdraví a léky mně tedy ročně nestojí nic. Nesleduji zprávy ( ani TV, ani Rozhlas ) a už vůbec nečtu noviny, které osobně považuji za viníka toho, že všichni ti kňourající geronti, co tak vehementně stávkují, nemají kouska vlastního zdravého rozumu a jejich mozkovnou bublají novinové lži, zkresleniny a polopravdy těch novinářských hyen. Ale to jsem se nechal trochu unést. Zrovna jsem se vrátil ze zhruba patnáctikilometrové procházky po milovaný Beskydech a užívám si klidu po nádherném dni. Jen tak pro orientaci, je mi 68 let a mám důchod 11 112 Kč. A stále tvrdím, že tak, jak se mám teď, jsem se neměl nikdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit