Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sám jsem důchodce a tedy mohu vědět víc. Já dělím důchodce na důchodce rozumné a důchodce blbé. Já jsem se na důchod připravil, koupil si byt, zrušil noviny ( na vše mi stačí internet ), nekupuji knihy ( jsou tu bohatě zásobené knihovny ), více méně jsem zredukoval své nákupní potřeby a hlavně se nebavím s těmi blbými důchodci. A že jsem se celý život snažil žít zdravě a od zhruba roku 1990 chodím čtyřikrát za rok na maximální kontrolní vyšetření k lékaři, se těším výtečnému zdraví a léky mně tedy ročně nestojí nic. Nesleduji zprávy ( ani TV, ani Rozhlas ) a už vůbec nečtu noviny, které osobně považuji za viníka toho, že všichni ti kňourající geronti, co tak vehementně stávkují, nemají kouska vlastního zdravého rozumu a jejich mozkovnou bublají novinové lži, zkresleniny a polopravdy těch novinářských hyen. Ale to jsem se nechal trochu unést. Zrovna jsem se vrátil ze zhruba patnáctikilometrové procházky po milovaný Beskydech a užívám si klidu po nádherném dni. Jen tak pro orientaci, je mi 68 let a mám důchod 11 112 Kč. A stále tvrdím, že tak, jak se mám teď, jsem se neměl nikdy.
  • Jakýpak pane-potřebuje proplesknout, hňup.Nejen on, ale i šéfredaktor !
  • Nemám slov tak k vulgárnímu příspěvku.Tvoje inteligence je na velmi nízkém stupni. Já vím, že na demonstraci bylo hodně opilých
  • Pane redaktore, po přečtení Vašeho článku jsem po právu zcela jasně usoudil, že novináři a redaktoři by měli být politicky nezávislí ve svém úsudku,ale ve Vašem případě je vidět jistá závislost.
  • Důchodci si platili na svůj důchod celý život. Vysloužili si nějakou výši důchodu a inflace jim tuto výši znehodnotila, proto ta valorizace. Mají na ni nárok, nedostávají od státu žádné milosti. Jsou okrádáni a proto jeli do Prahy hájit svá práva.
  • Důchodci si platili na svůj důchod celý život. Vysloužili si nějakou výši důchodu a inflace jim tuto výši znehodnotila, proto ta valorizace. Mají na ni nárok, nedostávají od státu žádné milosti. Jsou okrádáni a proto jeli do Prahy hájit svá práva.
  • Pane redaktore,z článku je vidět že jste velmi závislý na svém zaměstnavateli. Já jako senior by jsem Vám s chutí pane redaktore nakopal zadek.
  • Měli zůstat doma,v prdeli,a prdět do peřin. AŤ si bobkujou na návsi!!! *3* *3* *3*
  • Dobrá zpráva, demonstraci ano, když je třeba sdělit názor veřejně, taky si to užít, dělat věci s nadhledem, úsměvem, se zmíněnými párky, výletem, užít si dne, navštívit příbuzné, to vše k tomu patří. Vítejte v Praze.
  • Vás víc být nemůže, protože jakmile vás je víc, tak na některé krádeže nezbydou a pohádáte se kret ni mezi sebou.Zatím to tak tady vždy fungovalo.Tak si nedělej iluze, vždycky pravice a nenažranci zaženou lidi do ulic a občas se to neobejde bez inzultací a trestáním v kriminále.Po propuštění si nevezmete poučení a tak to jede znovu.
  • bude vás víc , ale už brzy v kriminále nebo na kandelábrech trotle
  • Nepřipadáš si jako hlupák když potřebuješ svoje názory a argumenty podporovat snůškou sprostých a nevhodných slov?
  • Za takové to nactiutrhačské a lživé články , by tě milí redaktore, soudruzi v Číně postavili ke zdi. *16*
  • kecáš...

s tou "bratrskou pomocí" to nebylo tak žhavé - spíš naopak, rusové vysávali náš stát jako pijavice... kupodivu jsme tenkrát zvládli podporovat i Kubu a různé státy z buše...
    Dneska jsme už jen kolonií západních států... zdrojem laciné pracovní síly, zdrojem laciných surovin (pročpak se u nás kácí lesy a "surové dřevo" vyváží, proč se naše elektřina do zahraničí prodává levněji než vlastním občanům ?), místem kam se vyváží jejich nejhorší výrobky...
    My jsme prostě jen a jen ubožáčci, kterým všichni jen lžou...
    .
  • Vidím, že tisk je nezávislý na lidech ale tvrdě závislý na vládě. Důchodci jeli za klobáskami, a co tam měli ty imbecile žrát, to si měli z domu přivést chleba se salámem a černé kafe v bandasce. Ta zkurvysyne cos to psal tebe je třeba domrdat na tvrdo. Dělat z důchodců výletníky za klobáskama. Ty zkurduple já tě mí po ruce tak ti ty klobásy unělám na te tvé držce a řiti. Ty hovne.
  • Jardo Jardo, kolik pak Vám je let ?

Zažil jsi komunismus na vlastní kůži - a nebo ho znáš jen ze školy ? Protože to tak vypadá...
    .
    Nedávno jsem porovnával učebnice dějepisu - tu svoji, starou 30 let a tu úplně novou, to je ale KOMEDIE, v té nové je to všechno úplně opačně, než bylo v té mé... a já bláhový čekal, že v demokracii už nebude důvod dětem lhát...
    .
    Není všechno jen černé a není všechno jen bílé, nebo spíš... není všechno jen červené nebo jen modré *3*
  • přesně tak...
    Uvědomte si prosím, že spousta dnešních důchodců si na svůj důchod platila přesně podle pravidel tehdejšího státu, tak jak to bylo v systému nastaveno - a ten systém jim zaručoval určitý důchod. Nebyly žádné penzijní fondy, žádná připojištění...
    .
    A dnes se těmto lidem, kteří NEudělali nic špatného, nikde se neulejvali a poctivě platili jak bylo stanoveno, tak dnes se jim náš stát i část spoluobčanů vysmívají, že mají malé důchody, že obchází kolem popelnic... a že si měli na důchod myslet...
    .
    Ale ono na každého dojde... každý z nás zestárne... jen mám obavy, že v tomto slavném státě stárnout nebude vůbec žádný med...
  • Pavle,
    mám na to stejný názor... tahle vláda stojí za velké kulové - ale dal bych krk na to, že ta příští -a je úplně jedno, kdy to bude a jaká vláda to bude- bude ještě horší...
    .
    Po pravdě řečeno, já jsem nešťastný z toho, že vůbec nevidím žádnou schůdnou cestu z této situace, do které se náš stát dostal... Ať už "tam nahoře" seděl kdokoliv, bylo to ve svém důsledku prakticky jedno...
    .
    Já mám navíc ještě jeden takový zvláštní pocit...
    - v roce 1989 jsem měl dojem, že komunisté svoji vládu předali docela ochotně, jakoby už o ní vůbec nestáli, nebojovali o ni - a přitom měli spoustu prostředků...
    - a z dnešní vlády mám stejný pocit - jakoby dělala všechno proto, aby mohla skončit, jen to různě "kamufluje", aby to nevypadalo tak nápadně... Napadlo mně to proto, že vlastně dělá všechno proto, aby nasírala masu lidí - v televizi, v novinách, na internetu, kam se člověk podívá, nikde není jediná pozitivní zpráva, nikde není pořádné a objektivní vysvětlení reforem - nikdo se nesnaží lidi "nadchnout", aby vládu podporovali - naopak, všechny jejich projevy, jejich slova, jejich fotky vypadají, jakoby se lidem vysmívali... Proč to dělají ?
  • Myšlenky a spisy K. Marxe se vyučují na vysokých školách téměř celého světa jako jedna z filosofických teorií. Svět se vyvíjí ve spirále. To nikdo nezastaví ani nezmění. Součástí tohoto procesu, pokud se dostanou do rozporu výrobní síly a výrobní vztahy, je střídání společesko ekonomických formací. V současnosti tento rozpor začíná gradovat. Proto lze očekávat určitý celosvětový pohyb. Ani USA, Rusko, Čína, Indie ani jiné velmoci tento proces nezastaví. Boj o přežití lidstva je silnější něž nějaké politické stran. K životu potřebuje člověk bezpodmínečně vodu. Žádný majitel nebude schopen zabránit, aby si lidé vodu nezískali a konflikt je na světě /viz Afrika/. Nemusíme chodit daleko. Naši "romští spoluobčané" se z nedostatku základních životních potřeb /je úplně jedno jestli pracují nebo ne/ se samoobsluhují vším co jim přírode poskytuje /dřevo, maso z lesní a polní zvěře atd/. Nikdo není schopen nic proti tomu nic udělat. V případě ohrožení základních životních potřeb a životních jistot, se i ostatní začnou takto chovat. 100 tisíc lidí na Václavském náměstí, podle novinářů mělo řízky a chleba. Ale co by se stalo kdyby již řízky neměli a přišli by o hladu s tím, že v Praze se nají. Veškerá legrace a výsměch z účasti v Praze by skončila dřív něž by začala.
  • Ať budou lidé volit jakkoliv, političtí podvodníci si výsledky upraví podle svého. Jedinou možností je zrušit politické strany, odstavit je od moci a řízení státu svěřit skutečným, nepolitickým odborníkům, kteří budou pracovat na manažerské smlouvy a v případě špatného jednání pohnáni k zodpovědnosti. Jenom jak to udělat, když lumpové napříč politickým spektrem jsou ve střehu a svá zlatá koryta dobrovolně nevydají? Ti stát řídit neumějí. Jediné co jsou schopni udělat, když jsou v úzkých, je dělat z lidí hlupáky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit