Přejít na výpis diskuzí
Z demonstrace se stal výlet pro penzisty: Ministři jsou krysy. Do kanálů
21.4.2012 | Sebastian Kantor
130 příspěvků
-
Zapomínáte že tito penzisté výletníci půjdou k volbám a rozhodně nebodou volit strany proti kterým demonstrují!!!
-
Jsem starý člověk, je mi 86 let a leccos jsem v životě viděl. To, co se dnes dělo v Praze mi silně připomínalo únor 1948: tytéž vytřeštěné oči, zdvižené pěsti, řvoucí, vyhecovaný a déobře zpracovaný dav. Také tenkrát při tom spoluúčinkovaly odbory. A kam nás to přivedlo? K situaci, kdy se stály fronty i na toaletní papír, když jste pořebovali pár hřebíků, museli jste podplatit prodavače. Jestliže se neuskrovníme, kam dospějeme? Zadlužíme příští generace, které nás budou proklínat a skončíme jako Řecko a my, co jsme si naspořili pár mkorun na poslední věci, přijdeme o své úspory, jako v roce 1953. Předem vyvracím podezření, že jsem zazobaný důchodce-můj důchod je podprůměrný. Lidé, přemýšlejte, prosím.
-
To teda jo.
-
Zbývajících 99 procent se buď nemohlo dostavit nebo jsou ještě nerozhodnutí nebo jako vy seděli na prdeli doma a sr_li strachy z režimu.
-
STK, rád se k Tvému názoru připojuji.
Taky se mi nelíbí, že se zvyšují daně obchodníci zdražují. No ale nemohu chtít vzít si z dlaně chlup když tam žádný není. -
Není nad pražskou klobásu. Pražská šunka se dá taky jíst. Pak deset Staropramenů... Naše hlavní město, sídlo námi všemi milované vlády, poutníka nasytí i napojí.
-
Dnes demonstrovalo v Matce měst +/- 100 000 lidí. To je cca 1% obyvatelstva ČR.
Tak tihle by rádi určovali, zda máme zadlužit své potomky nebo ne?
Co na to zbývajících 99% obyvatelstva? I kdyby byl každý demonstrující zástupcem devíti dalších, mlčících občanů, lze konstatovat, že mají plné právo protestovat!
Ale nic víc.
Proti komu budou protestovat "odboráři" když Karolina Peak nesežene dost oveček a Nečas rozpustí vládu?
Proti počasí? *3* -
no podle fotek to penzistky nejsou. Ale novináři včetně podlézavců v ČT se zase ukázali...
-
Je to urážka krys. Krysy maji narozdíl od vlády nějakou inteligenci.
-
Ten nadpis mohl napsat jen debil!