Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S r a čky to se nedá poslouchat
  • Je div, že se tam i Gunčíková dostala. Písně interpretů - hrůza. Prostě D-čková soutěž!!! *11*
  • Koukám že některým nedochází, že tady nejde o to, že nevyhrál Rus, ale jde o to, jakým okatým způsobem a kým bylo vítězství darováno Ukrajince.
  • Každej má před očima rudo,ale měli by si převážně zamést před svým prahem.
    • je třeba zametat před svÝm prahem, ale také je třeba zopakovat si pravopis.
      • Takže už Lok ten překlep opravil. Proč ale ty kliky "nesouhlasí"? *2*
  • Aby někdo vyhrál úžanou show, kde se všichni údajně náramně baví a užívají si to, s písní o strastech Tatarů, je jistě politická volba, případně i volba politikou zmanipulovaného voličstva. Myslím, že stálice, jako ABBA, nezpívala rohořčenou píseň o kolaboraci švédských podnikatelů za druhé světové války. Dijonová také nevyprávěla o utrpení eskymáků a indiánů na americkém kontinentu. Ruský zpěvák také nezpíval o ukrajinských, italských, rumunských atd. divizích před branami Stalingradu, jak jim potom dali na prd.l
    • přéééésně, celej svět je zmanipulovaný, krom Rusáků, to dá rozum
      • ať tě neklepne pepka...vždyť o nic důležitého nejde.....je to jen zábava.....
  • jaké jsou historické vztahy Rusů a Krymských Tatarů. Něco jsem o tom četl ale roky zkušeností mne naučily že pravda bývá různá a mnohdy překvapivá. V jejich zemi jsem nežil a nemohu se kvalifikovaně vyjadřovat. Ovšem bylo by docela zajímavé kdyby v nějaké hudební soutěži například vyhrál potomek Sudeťáků opěvující barbarské vyhánění soukmenovců z poválečného Československa
    • pane "nevím" tak mi budeme dělat jako že to vyhrál ten rus ano ? přestanete plakat ?
      • nikdo ti nebere tvé hračky. Nemusíš tady hastrošit pod desíti nicky. Mně je úplně ukradené kdo tu soutěž vyhrál.....i kdyby ji vyhrál třeba mýtický Bin Ládin

ale ty bys zjevně neusnul, kdyby to vyhrál třeba Rus.....

kdyby vyhrál třeba Sudeťák, jak jsem uvedl výše, také by mi to bylo lhostejné...vypovídalo by to pouze o tobě a tvých chlebodárcích že místo normální hudební soutěže děláte frašku typu "politická píseň Sokolov" jak moc máte společného s Bolševiky Tečko....nadáváte na ně, ale bez nich nedokážete žít.....
    • zlej trolle, přestaň už brečet že to prohrála ta ruská buzna, ty jsi hrozná fňukna
  • zlej trolle, mám dojem že ve tvé zmatenosti už nakládáš trestné body i sám sobě *15*
    • ...jdi do prdeléé, zoufalče :)))
  • ...vy jste tady na diskuzi všichni pitomí a určitě vypadáte jak orangutáni, chátro jedna nevzdělaná :))) myslím tím havloidioti
    • souhlas, úplně je vidím, kapitalisty *11*
  • Už našli Nácekňuka?
    • neboj najdou, byl pověřen hledač Ovčáček a ten umí *3*
      • Jo umí, ukázal jakej byl Peroutka kolaborant.
        • souhlas, byla to pro Zemana ukázka jeho paměťových kvalit
  • Blbec teplej Semjon Gayínek neví, že na kriplkáře se pohybují i dementní paka jako on??? Proč to tají mrdkohl blbej???
    Vždyť je nad slunce jasný, že bez mozku nemůže ovládat končetiny a že mozek nemá, dennodenně tady dokazuje!!!
    • tak to prostě je *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit