Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je dev(b)il
    • Asi je to komunista,?
  • ať žije Ruský rudý fašismus!
    • Však my to tem imperialistom ukážeme!
  • Banda uz se chysta ze se jako predvede.Jakoze budou na konvoj hazet rajcata.Tak jo kluci.Neuverite je zas jina parta ktera si vas - nic jen natoci na video.Aby byla pamatka.Aby se to mohlo kdykoliv pripomenout.Aby se mohli tito statecni srandisti kdykoliv a treba po jednom odchytit na ulici.Kdyz je rajcatovy hrdina sam,je uz polovicni frajer.Ale sranda bude kluci.A to se spolehnete.Driv nebo pozdeji.
    • Natáčel jsi i ty, kteří házeli rajčata na prezidenta? Pokud ne, jsi špína. *12* *12* *12*
    • taky jsem zvědavý, kolik nás hrdiných komunistů dorazí
  • Komunista? Vrah!
    • je to tak
  • sláva rudému fašismu *14*
    • Jen by mě zajímalo jak říkáš Jaseňukovi když, jak je zdokumentováno, zrovna HAJLUJE. A nebo třeba oslavám SS divizí a jejich členů z Pobaltí - Estonsko, Litva a Lotyšsko? Máš to pomatené v hlavě.
  • Putin je vrah!
    • A ty jsi V. Procházka, špína a zasírač diskusí. *12* *16* *12*
      • A co ty komunistická pí.o, chcípneš hned, nebo zároveň s Putinem?
        • Ó jak demokratické, noblesní, pravicové a duchaplné, Procházko. Je toho na tebe hodně, že? Kolik nicků, tolik rolí, už se v tom motáš a jsi k smíchu, špíno. *1* *1* *1*
    • to ví celý svět
  • Všecky demokraty vyvraždíme a bude diktatůra proletariátu!
    • Trochu invence by neškodila. Takto pouze ukazuješ, jak jsi pitomej. neskutečně pitomej. *12* *16* *12*
      • jen do nich ty rudá stvůro
        • Každý tvůj oponent je rudá stvůra? Ty mě nemůžeš urazit, takový ubožák fakt ne. *12* *16* *12*
    • Soudruhu, to je náš cíl! Kupředu smrt!
  • Búďet chljéba, tovóryšč Půtin?
    • Tím, že polezete do p...le jeho exelenci z USA, žívot svým dětem nezajistíte.
    • No když jej budeš takto vysírat, tak brzy budeš absolvovat pořádnou hladovku, špíno. Přál bych ti to. *12* *16* *12*
      • ty můj broučku, ty jsi ale rudý fašista
        • Dobrej protimluv. něco jako soudružkaPusinka-tedy, ty, špíno! *12* *16* *12*
  • Co komunista. to vrah!
    • Co soudružkaPusinka, to statná dojnice. *12* *16* *12*
  • Tzv Rudá armáda jsou jen fašisti, okupanti a vrazi! S tím nic nedělají aní prorukofašističtí lháři a kolaboranti s těmito teroristy!
    • máš absolutní pravdu
      • Ty si dáváš sám sobě za pravdu? A jakou to má váhu? Jsi špína a pitoma navrch. *12* *16* *12*
    • Kdyby nebylo rudé armády, nebyl bys dnes na netu a nežvanil cipoviny. Tož tak... *1* *1* *1*
      • A huba by mu drkotala zimou někde v Patagonii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší