Přejít na výpis diskuzí
Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa
20.3.2015 | red
537 příspěvků
-
Demonstrace sily - 500 vojaku 118 vozidel pres CR tremi smery to snad nemyslite vazne. Pokud jste si vsimli, tak jedou od ruskych hranic do SRN. Nevpadnou do CR v noci a neohlaseni. Nebudou strilet do obcanu CR, nenapadnou letiste, TV, rozhlas. Nezajmou vladu a neodtahnou ji do SRN, nebo USA. Neusadi se u nas docasne na 21 let, Nebudem je zivit ani jejich rodiny,nebudeme utikat na zapad, nase deti budou bez problemu studovat, na zavodech nebudou kadrove oddeleni, nebedeme muset chodit na oslavy 1.maje, nebudeme vyplnovat celni prohlaseni, nebudem zadat o devizovy prislib.
Proti tomu muze reptat pouze ten co mel vyhody proti jinym poctivym obcanu. Mate prehled o majetku Filipa, Dolejse, Semelove... Davejte minusy , ale 10 mil. obyvatel to bude smesne. -
-
Oni taky nedemonstrujou sílu,ale hento Atlantský wodhodlání !
na a co 118 wozidel,wono to taky asi něco stojí poslat přez ten welkej woceán nějakej ten další wojenskej wehickl a navíc prej woni měli USA prej docela welký vydání s nějakým wálčením nekde po swětě.
Hele já wosobně bych neměl ani na to abych si ze států nechal poslat jediný wojetý auto a to myslím jako wobyčejný nikoliw wojenský.
,,,,,,nebudeme vyplnovat celni prohlaseni, nebudem zadat o devizovy prislib........možná bys měl dostat chuť wyletět na wejlet we Washington w USA a widěl bys tu frontu na wyslanectví a když nebudeš mít pas s wlastním wotiskem tak wyletíš ...............nebudeme utikat na zapad-to asi ne won by asi málo kdo toužil mít wíkendovou haciendu u moře w bývalým wychodním německu *1* *1* *1* -
Poslouchej, ty špíno, když se mělo minulý týden připomenout výročí okupace Německem z března 1939, tak ty a ostatní poskoci USA jste drželi pysky sevřené. Nikde ani zprávička. Demokrati totálně propadli, a vlastně všichni partajní šmejdi a placené prestitutky. Což, kdybys v tom pokračoval i teď? *12* *16* *12*
-
-
Aby děti učili takoví profesoři ,to by radějí měli zůstat hloupí.Když přijde hnědé a bude to ze západu ,snad to bude i k jídlu.
-
-
Ferdo neboj, ty tvoje hloupí zustanou. Budou po tobě. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Klvaňo naše armáda nefungovala tady byl Wermacht jesli ti to neušlo a nás podle toho blábolu chránili Němci no potěš koště. To je jako osvobození Polska Ukrajinským frontem "ne Rudou armádou" to je propaganda podle těch nových not od Jůesej. To ostává rozum stát !!! *16*
-
Rudá armáda Československo dobyla. Jeden totalitní režim byl v krátké době nahrazen jiným. Osvobození se konalo v západní Evropě, kde naopak západní spojenci z diktatur udělali prosperující demokracie.......... *8* *8* *8* ........prosperující demokracie,pane profesore myslíte tu zemi,která řečeno dnešním globálním jazykem anektovala tendejší DDR a které přežívá jen řečeno opět globální mluvou jen tím,že parazituje na ostatních členech EU a a diktatuře toho jak se kde co musí.
Já tedy osobně nespatřuji principy svobody a demokracie v tom,že mi někdo nařídí jakou žárovkou si smím svítit na WC nebo,že smím žrát jen přemrzlé maso solené posypovou soli a řečeno Vašimi slovy říkat .že toto je prosperující demokracie může snad jen ten, kdo není úplně psychicky v pořádku. nebo nějaký pralesní křovák,kterému mobilní telfon ve srovnání s tamtamem přijde jako vynález bohů *8*
Mohu se optat,jste opravdu profesorem a pokud ano kde,že to profesorujete? *8*
Aha New York University *1* *1* *1* žeby další čížek co za 100 USD udělá cokoliv? *1* *1*
Ale pokud byste totéž tvrdil i pokud byste profesoroval na Moscow Lomonosov University tak se omlouvám ono je v dnešní době kdy je každý druhý fundovaným Ukrainologem nějak ve všem kapku ten Hockey *1* *1*
Ale čemu se divit v zemi kde se považuje za správné aby se potomci lidí mučených a vražděných jen pro svůj nearijský původ omlouvali potomkům zakladatelů tisícileté říše *13*
*13*
Ale asi jak říkáte jsem dle Vašich měřítek ten, kdo není úplně psychicky v pořádku,ale přijde mi to značně absurdní jako by se měli indiáni omlouvat těm kdo je vraždil a kradl jim jejich zem,nebo potomci černých otroků potomků, svých bílých otrokářů.
Ale kdo ví báby v samoobsluze tudle povídali,že prej je někde nějakej černoch co je schopnej zotročit si snad celej svět,nebo je to vážně pravda pane profesore,žeby zase nějaká ta nová prosperující demokracie ? *3* -
Rudokožce z toho tady chytá psotník. Sní o tom, jak by za komunismu posílali pisatele do Jáchymova. *1*
-
-
ty tu nejsi jako anonym,ale jako blb !
Rudokožcové byli zastřelený, zarezervovaný v rezervaci nebo dočista wožratý wohnivou wodou wod welkýho wotce z Washingtonu a wo nějakym Jáchymově neměli ani páru natož aby tam někoho posílali !
Ti by Tě moli poslat leda tak do..............wěcnejch lovišť !
Poslechnou nejsou woni nějakej ten fundovanej ukrainolog a rudokožcolog,že wšecko tak wěděj ? *1* *1*
-
-
kdo to je Klvaňa? asi nějaký psychiatrický pacient a proč mám číst jeho nemocí ovlivněné názory?
-
-
A kdo vám řekl, že to máte číst?
-
-
já, a to pro vás příznivce USA, bude k podivení, nemusím dostávat příkazy a zákazy, já se řídím vlastní hlavou, my objektivní lidé, ji totiž máme k myšlení *3* *3* *3*
-
-
Není pacient,ale hen ten profesoooor hostující tak asi nesmí bejt k hostiteli nevděčněj aby z hostování nebylo vyhoštění *3*
-
-
no nic přátelé,byla s vámi opět psina,tak dobrou noc,i vám vy bando rudých pšouků *3*
-
Klvaňa nesmí nic jiného psát jinak by ho New Yorku vyhnali, za peníze se dá koupi vše i takový článek. Dobyla Debyla
-
Soudruzi kapitalisti se zaradují nad těmito a podobnými příspěvky. Bravo všichni dopisující.
Většina jedinců nechápe realitu světa a píše bludy. -
-
hele a jak to teda je?
Jako ten kolaborant bys o tom mohl cosi vědít *3*
-
-
Polovinu svého platu dává taky na státní dluh, dělal to někdo po r 89 před ním? Samozřejmě že ne, je vidět jeho morální kvalita.
-
-
Hrad má mít podle návrhu rozpočtu na své výdaje v příštím roce 347,4 milionu korun, což je o 13 milionů korun více než letos. Na platy je vyčleněno 54 milionů korun.
Zeman na splácení státního dluhu dává třetinu svého platu, (60 000 Kč) ale i kdyby dával celý plat je to jenom kapka v moři proti tomu kolik to jeho prezidentování stojí státní kasu. -
-
Co se divíš on taky takovej popelníček do každý cimry na hradě nebude v součtu žádná láce !
K tomu sem tam nějaký to new zábradlíčko a nějaká ta tabletka proti vyroze.
smiř se s tím,že dnes už každej politik nemá tak vycvičenou rovnováhu jako ti co vylezli z kotelen.
Měj taky trouchu soucit za
a) je to pan prezident
b) už je to přeci jen starší pán
c) je prej chudák nějakej nemocnej
A ještě je takovej kabrňák že dává 60 000/měs,já nedávám třeba nic pač po zaplacení všech daní mám sotva co žrát *16*
-
-
Dva prezidenti před ním hleděli jen na vlastní kapsu.
-