Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • svoláváš? Vracíš se ke svým kořenům?
  • Pokud mám stejnou IP adresu s názorářem, dávám zde veřejně redakci možnost smazat mi můj účet. pokud to tak ale není, ať smaže účet "játrovce", včetně všech jejich nicků, To je fér nabídka, játrovko, že?! *12* *16* *12*
  • zameč...
  • máš nemocná játra? Nemáme krom stejných rozumných názorů nic společnýho,....
  • Hm, jsi vedle soudržko Pusinko, Ukrajina byla úplná neoddělená součást Ruska, jako stát ji a Bělorusko vytvořili Rusové, aby měli po válce více hlasů v mezinárodních organizacích!!!! Když někdo zabíjel Rusy a táhl proti nim, tak je samozřejmě Rusko bralo jako protivníky, co se divíš!!! Když vtrhnu na konvoj s krumpáčem, tak mi za to dají amíci žvejku, čokoládu a poděkují???? Chachááááá *1* *1* *1* *1* *1* *1* . Když padli Ukrajinci do zajetí fašounů, tak otočili a za cenu život ještě bojovali proti postupující RA. Kde je ale prvopočátek??? Nezapomínej!!!!!! Na Rusko táhl Napoleon, Hitler a dostali všichni přes pařáty, EU dostane taky, to si piš!!!!!!!!!!! EU neumí nic jiného, je totálně zadlužená a štěká jak malej ratlík proti velkýmu Rusku. za naše prachy si tam cpou rance a nosej domů 0,5 mega výplaty měsíčně, za naprostou neschponost!!!! Moskvu uřídí jeden starosta, Rusko prezident s pár poradci, mrňavou EU ani přebujelý stádo totálních, ničeho neschopných, jen proti Rusku vymýšlejících podrazů tupců, co se nám do kamer jen šklebí!!!!!
  • dobrý nápad,na srazu Lidových milicí to můžeš pustit k dobru,budeš hvězda *15*
  • ... nebudeme, nikdo se nebude řídit tvýme lementními nápady, blbe :)))
    ... pozn.: lementní je od slova Lery :))))))))
  • ... bež do pí*e, trosko :)))
  • názoráří,Tiradore alias Zlej Trolle,zase mluvíš sám se sebou ??? *15* *15* *15* *15*
  • co říká nějaký korupčník a agitační pohůnek CIA, jen s údivem zjišťuji, že budeme muset znovu stanovit jednotku dem..nce na JEDEN KLVAŇA. Překonali jsme tak mnohé předešlé rekordy jako jeden Kalousek Laudát a řada dalších o nichž jsme se domnívali, že už dosáhly lidského dna.....
  • ... se zeseru smíchy, jen mu dej, primitivnímu inteligentovi, pořádně do kožichu :)))
  • Stalinské Rusko zavraždilo na Ukrajině miliony lidí.
    V čistkách i v Kremlem naplánovaném hladomoru.

To jsou fakta zlatíčko. Ráda jsem ti doplnila vzdělaní. *3*
  • ... jsi totálně rozložený, primitivní legene :)))
  • Lery, nikoho jsi se nedotkl, ani nemůžeš. Ale věz, že tvoje názory jsou názory zanedbatelný menšiny. A jestli žiješ v bolševický rodině, tak věz, že je to okraj společnosti. Nejnižší stupeň, tzv lůza.
  • ... dostal jsem nápad: Místo degen budu říkat extrémním primitivům legen dle nicku Lery :)))
  • Jsem holka. Argumentuj ale nepomlouvej.
  • syn Obersturbarnfuhrera erricha Klvany má nejmíň co mluvit.Syn nácků a kolaborantů nám bude kázat,kdo to tady osvobodil...než se tady necháte balamutit,zjistěte,co to je za bezpáteřního haajzla ten Klvana
  • Já se neptám na vaše sexuální zkušenosti, ale Vaše příspěvky a výklad historie hraničí s...jak to říct slušně ...."mistrnou účelovou manipulací", asi by se spíš hodilo pojmenování "NAPROSTÁ NEZNALOST", ale chci zůstat slušný.
  • ... píšeš hodně, akorát ho*no, trasořítko :)))
  • Všude hochu, všude. Co na srdci, to na jazyku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit