Přejít na výpis diskuzí
Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa
20.3.2015 | red
537 příspěvků
-
Pan profesor by měl laskavě držet jazyk za zuby.. Ať si káže v Americea neotravuje ovzduší u nás!!! Nebudeme kvůli jeho "chytrostem" přepisovat dějiny!!
-
-
Jen do něj, soudruhu!
-
-
budu tu asi muset udělat pořádek *10*
-
-
Budeš opět cenzurovat pravdu? Tak si to užij, ubožáku. *12* *16* *12*
-
-
Vztekej se, ubožáčku, já byl dneska smazán, a v příspěvku nebyl ani jeden vulgarismus. Pravda se nenosí, lež vítězí. A ještě sype. Soudruhu. *1* *1* *1*
-
-
... začni u sebe, pako :)))
-
-
Pan prezident Zeman pořádá reprezentační ples a výtěžek půjde na umoření státního dluhu, velmi pěkné gesto je to první prezident který se neobohacuje.
-
-
Samozřejmě myšleno po převratu.
-
-
Snipre, po jakym převratu? Ty nějakej chystáš? A kam se převrátíš? z prkýnka do latrýny?
-
-
*15* dobrý
-
-
-
-
Ty voe. Tak tohle je už síla. S tím pánem bych se chtěl setkat osobně tváří v tvář. Nevím nevím jak by to dopadlo.
-
Fašistou Putinem placeni komušisti jsou velmi znepokojeni touto pravdou!
-
... Lery je totálně v haj*lu s nervama, můžete si do toho šmejda každý s chutí kopnout :)))
-
-
Na to si musíš pořídit nejmíň kopačky zn. Adidas. Nervy máš úplně hotový a dovedu si tě představit jak si okusuješ nehty a kdyby jsi si mohl dát panáka, (ale k vůli vysoké hladině cukru to nemůžeš),aby jsi se uklidnil a ze svého nízkého IQ vydoloval nějakou větičku, která by se mě dotkla. Strč si palec do úst a přemýšlej, co by jsi mi mohl napsat. těším se.
-
-
... píšeš hodně, akorát ho*no, trasořítko :)))
-
-
-
Ať ten kreitén zůstane v USA a nevrací se., aby nebyl někým vysvobozován. Tady by akorát oblboval mladé a žil by si tu prase jako prase v žitě.
-
klvaňa je i d i o t a zkurvenec,takových víc a je opravdu válka,hajzl jeden,potkat ho tak mu roztřískám rypák zmrdovi
-
-
vždycky jsem měl úctu k padlým vojáků proti fašistům, zvlášť jsem obdivoval obyvatele dřívějšího Leningradu, dnes Petrohradu, ale ty radši šmejde zalez.
-
-
hňupe už máš taky vygumovaný mozek od klvaně
-
-
tobě ho vygumovali soudruzi fašisti a teď vidíš fašisto okolo sebe samé fašisty. Bzum bzum Jura je bzum bzum, vygumovaný ......
-
-
-
zlej trolle,ty akorát ztřískáš sám sebe popíjením krabicového vína *3*
-
-
Pane Klvaňo co takhle mokrý ručník na hlavu někdy to pomůže. PS : nejsem placený agent z Ruska
-
-
Trolda Procházka je, ale ne z Ruska. *1* *1* *1*
-
-
jo jo, americká armáda by byla osvobozovala, až by to břinkalo - mělo to ale podmínku, od ozbrojených nácků by muselo území být napřed vyčištěno Rudou armádou, a pak by teprve se vrhli USA do boje ---- *3* *3* *3*