Přejít na výpis diskuzí
Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa
20.3.2015 | red
537 příspěvků
-
Polovinu svého platu dává taky na státní dluh, dělal to někdo po r 89 před ním? Samozřejmě že ne, je vidět jeho morální kvalita.
-
-
Hrad má mít podle návrhu rozpočtu na své výdaje v příštím roce 347,4 milionu korun, což je o 13 milionů korun více než letos. Na platy je vyčleněno 54 milionů korun.
Zeman na splácení státního dluhu dává třetinu svého platu, (60 000 Kč) ale i kdyby dával celý plat je to jenom kapka v moři proti tomu kolik to jeho prezidentování stojí státní kasu. -
-
Co se divíš on taky takovej popelníček do každý cimry na hradě nebude v součtu žádná láce !
K tomu sem tam nějaký to new zábradlíčko a nějaká ta tabletka proti vyroze.
smiř se s tím,že dnes už každej politik nemá tak vycvičenou rovnováhu jako ti co vylezli z kotelen.
Měj taky trouchu soucit za
a) je to pan prezident
b) už je to přeci jen starší pán
c) je prej chudák nějakej nemocnej
A ještě je takovej kabrňák že dává 60 000/měs,já nedávám třeba nic pač po zaplacení všech daní mám sotva co žrát *16*
-
-
Dva prezidenti před ním hleděli jen na vlastní kapsu.
-
-
Svatá pravda.
-
To je opravdu síla,co tento spratek tady předvádí,ten by potřeboval pořádných pár facek.Nejdříve loboval za radar v Brdech bez ohledu na zdraví českých občanů.Není to náhodou podle jména příslušník cizího státu?Díky takovým lidem jako on,je nutné,aby jel Zeman do Ruska a poklonil se těmto lidem,kteří něco zkusili než tento komoušský spratek.Původně jsem průjezdu nepřikládal větší míru,ale nechci být okupován tak jako Němci již cca dalších 20 let vojsky USA,když VS odešla dle dohody a USA nechce.Když tomu tak bylo Klňavo i to pane mi nejde z úst tak proč ta slavná a hrdinná armáda nezasáhla?Čekám od vás vysvětlení.
-
Je vidět že ten soudruh Klvaňa se dlouhodobě léčí na psychiatrii, podle něj tady měli projíždět s květinkami a rozdávat je Němcům, je zajímavé jací lidé tady vládnou. *15* *1* *3* *3*
-
-
Je to náš člověk, volám bravo. *14* *14*
-
-
Rusofile přestaň krást nick a pomlouvat.
-
-
Jen at pomlouva aspon je semu se zasmat :-D
-
-
Hned bych mu dala pusu. *14* *14* *14*
-
-
Jen jestli by o to stál, smrdíš capinou cap = kozel. *15*
-
-
To já bych se umyla ve škopku.
-
-
-
-
-
Je to absolutní pravda!
-
co říká nějaký korupčník a agitační pohůnek CIA, jen s údivem zjišťuji, že budeme muset znovu stanovit jednotku dem..nce na JEDEN KLVAŇA. Překonali jsme tak mnohé předešlé rekordy jako jeden Kalousek Laudát a řada dalších o nichž jsme se domnívali, že už dosáhly lidského dna.....
-
-
dobrý nápad,na srazu Lidových milicí to můžeš pustit k dobru,budeš hvězda *15*
-
-
svoláváš? Vracíš se ke svým kořenům?
-
-
... nebudeme, nikdo se nebude řídit tvýme lementními nápady, blbe :)))
... pozn.: lementní je od slova Lery :)))))))) -
-
zameč...
-
-
-
jsem pro petici,která by povolala bratrská vojska ruské federace k ochraně českých občanů,kterým teď hrozí okupace americkými vojsky,viz.uSSa konvoj do české republiky
-
-
to je vidět, vy placený trapárny jak si uměle naklikáváte, jenomže my nejsme vaši mužíci, abychom všechno sežrali, co nám vy hňupové podstrčíte pod nos. To jenom vypovídá o vaší inteligenci, tenhle národ zase není tak blbý, aby šel do holportu s Rusákama.
-
Zlej trole, proboha snad nekopíruješ soudruha Biľaka *1* *1* *1*
-
Patříš do vězení kolaborante! Jsme EUropské ČR žádná Ruská kolonie jménem Novočesko.
-
-
Zdar pitcho.
-
-
-
Minulý týden jsem jel metrem a poslouchal "přípravu" nějakých "děvčátek" - studentek (věk tak cca 17) na písemku z dějepisu:
Studentka1:" Jojo, Francouzská revoluce...to vím....to bylo to ....tam byl ten král...a ty lidi byli proti němu a popravili ho!"
Studentka2 "No, prý tam bude i 1. světová válka a dokonce i s datama..."
Studentka1"I s datama jo? Jo jasně, takže ...válka začala, tam zastřelili nějakýho toho Arcivévodu, to byl duben, ne květen, ne červen....jo a pak byla ta válka a důsledkem té války bylo VŘSR"
No tak jestli mají ročníky narozené po roce 1990 takovéto povědomí o dějinách, tak už se ničemu v této zemi nedivím! Hlavně ne tomuto fóru! -
-
to bude asi tím, že je vyučují rychlokvašky z Klausovi ODS. *1*
-
... nemáš na to, nemáš na nic, chudáku, jdi už do hajzlu, hlavně zde netapetuj :)))
-
-
JO? Tapetuji? Víte co to vůbec znamená? Vložení 2x stejného článku, to je tapetování a kdybyste alespoň trochu rozuměl internetové terminologii a hlavně technologii, tak byste věděl, že systém této diskuze vložení dvou identických příspěvků znemožňuje! *1* *1*
A domu (do hajzlu) mě k sobě zvát nemusíte! Mně se líbí můj vlastní rodinný domek 5+2 *1* -
-
... jsi neskutečný primitiv, kterému nemá smysl vysvětlovat tapetování v diskuzích :)))
... něco tak omezeného jsem zde dlouho nepotkal, jsem zde od toho, abych točil primitivy -
... jsi bezkonkurenční primitiv, tvuj brloh pro hlupaky nikoho nezajima :)))
-
-
-
-
no jo, demokrati se nezapřeli, buď budeš demokraticky poslouchat nebo ti dáme na frak, celé USA:
.Revoluční národní výbor v Plzni zveřejnil 6. 5. 1945 výzvu »Na pomoc bojující Praze«. Občané Plzně na výzvu reagovali bleskově. Velení USA bylo z české strany požádáno o zapůjčení automobilů pro přepravu dobrovolníků do Prahy a také o některé zbraně.
Velení americké armády nejenže takovou žádost odmítlo, ale odjezd dobrovolníků na pomoc Praze zakázalo. Ukazovalo se, že zájmy USA jsou jiné než českých občanů - bojovníků proti německým okupantům.
Počínání Američanů v Plzni bylo podivné a vedlo k narůstání pochybností, o co jim vlastně jde. Po příchodu vojenských jednotek USA do Plzně zrušilo jejich velení Revoluční národní výbor v Plzni. Občané Plzně velmi tvrdě tento čin kritizovali a neuznali jej. Američané museli nakonec ustoupit, ale jejich počínání se nezměnilo. Všimněme si některých kroků, které americké vojenské velení v Plzni nařídilo a realizovalo:- Jen americký velitel má právo určovat strukturu města Plzně.- Ulice musí být vyklizeny, obyvatelé mohou do ulic jen v rozsahu dvou hodin za den.- Bylo zakázáno vydávat a rozšiřovat české noviny a české informační letáky.- Američané plzeňským bojovníkům proti německému fašismu zabavili vysílačky, zbraně, fotoaparáty, a dokonce zabavili i zbraně československým důstojníkům a policistům.-
Veškerá písemná povolení, žádosti, stížnosti… prostě veškeré písemnosti musely být napsány v českém i anglickém jazyce.- -
zrůdnost 21. století hanět a obracet dějiny