Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takovýho tupoblbce jako je teplouš Semjon Gayínek, aby jeden pohledal!!!

CHI !!!
    • přestaň s tím gájínkováním ty trapáku, běž si zasírat diskuze třeba na novinky, tam je tahle mongoloidní ruská chátra doma
      • smůla je že rusove jsou vikingové ale neva že neznáš dějiny *7*
        • termín "mongoloidní" se výrazově přisuzuje Downovu syndromu vymatlanče, pokud máš v hlavě nasrá..no tak se do diskuze radši nezapojuj ty dějino *15*
          • máš holt v hlavě n a s r á n o
          • Bohužel místní rudá sebranka dál než za putinův dvoreček nevidí, proto ta omezenost.
  • tuto?
  • Historie se opakuje, smradlavej teplouš Semjon Gayínek vyměnil noční nicky za denní a o5 rozjíždí další 24hodinovku Le Tiscali!!!

CHICHICHÍÍÍ !!!
  • není?

- 200 cent v poukázkách na chleba UP Michigan.
  • é, 27 % ruských občanů nemá dostatek peněz na oblečení, 14 % nestačí výdělek ani na jídlo. 58 % ruských občanů šetří na jídle a předmětech denní potřeby. Míra inflace za posledních 12 měsíců činí 12 %.

Oficiální ruské statistiky uvádějí, že v Putinově říši žije kolem 20,3 milionu chudých (ve skutečnosti žebráků), tedy lidí s příjmy pod tamním životním minimem, které je momentálně 9673 rublů (v přepočtu 3 176 Kč). A nutno dodat, že podle měřítek USA a vůbec údajně prohnilého Západu by v Rusku žila v bídě velká většina lidí. Jak už dříve tady uvedla kolegyně blogerka Pavlina O'Toole, která žije v Kansas City ve státě Missouri, tak na onu tolik omílanou potravinovou pomoc tam dosáhne jedinec, který bere méně než cca 1200 dolarů. To je nyní v přepočtu kolem 80 tisíc rublů, čili dle amerických měřítek by opravdu většina Rusů žila z podpory.
  • Každý chvilku tahá pilku... I Bureš
    • Doufejme!!!!!!!!!!!!!!
    • Já po večerech tahám šňůrku na hajzlíku. hmmm *7*
      • to já se zase tahám za žvejkačkovýho pindíka
  • Ano ruský homosexuální deebile BTW juro zlej trolle hrdino Putine. Smrdíš tu opravdu každý den 23 hodin denně. Měníš jména ale ne semjonovací slovník takže se vždycky prozradíš blbe. *15* *15* *15* S tím hlasováním podvádíš moc okatě ty ruský plus mínis 20 za vteřinu magore *15* *15* *15*

Po 20 hodinách jsem tu něco napsala a ve vteřině ihned vyskočí semjonovací ruský BTW koookot. Je tedy jasné že je opravdu celé dny v kuse,. Je to buď . 1. Tiscali troll, 2. Ruský agent. 3. Důchodce s totálně prázdným zkurweným životem 4 lempl na dávkách. Jiná možnost není. My co máme normální životy nebudeme nikdy jako on stanovat na tiscali
    • koho budeš příště volit?
      • Já jsem stálá volička Petra Cibulky. Ten jediný totiž chápe že komunističtí zločinci patří na šibenici a do vězení. Ne do parlamentu, do televize ani do podnikatelské sféry *5*
        • chápu proč má tak malou podporu
          cituji z wiki:Požaduje, aby občané ovládali psychotronické minimum a užívali siderické informační kyvadlo, kterým rozpoznají ruské agenty *1* *1*
          • A proč se smějete? Kyvadlo a virgule prokazatelně fungují.
            SSSR ač tyto věci popírál dával na výzkum mimořádných lidských schopností a UFo miliony.
            Armáda USA používala proutky na zjištění bunkrů komunistických partyzánů ve Vietnamu
            S kyvadle má Petr pravdu. Jen nevzdělaná populace se tomu směje.

Zapněte si na youtube pořad - psychotronika, proutkaření jasnovidectví magie Martin Ševčík.
            • Pokud si chcete zahrát dobrou počítačovou hru tak si zahrajte Morrowind. Skvělá dobrodružná hru. Mám ji moc ráda.
              Pokud chcete dobrou americkou muziku tak na youtube - Splendora greatst hits a L7 ( jsou tam celé 4 alba) skvělá muzika,
              A záhady youtube - Kanadský ministr o UFO a Detektor záhada ztraceného rukopisu. Detektor kruhy v obilí. detektor kamenné koule. Detektor Golem. Detektor odhalení. Detektor tajemství automatické kresby a jiné díly-

Mějte se. Simča vzala pejska jdeme na krásný pěší výlet na Morávku.
            • mějte se taky pěkně *3*
            • To je rozhovor o osobních zkušenostech. Žádné podvodné video.
              Důkazů z fotek a radarů o záhadných jevech je dost a radary patří armádám - ne lidem.

Na youtube máte super záhadné dokumenty - UFO lži a studená válka. UFO nejlepší důkazy.
              Hitlerova tajná věda. Hitler a okultismus. Nevysvětlitelné záhady. Tajné spolky nacistický kult Vril. Záhady SK . a mnoho dalších. Mějte se pěkně.
            • Asi takhle s programem co má pán bych souhlasil. ALe tomhle nevěřim.A prosím jen žádná videa. Kor v dnešní době kdy už ani ve filmu nejsou potřeba herci.

Škoda že tam má tuhle větu jinak bych ho podpořil.
  • Omyl... hlúpý lid a populista to je vražedná kombinace... *7*
  • To Felix Julex. Říkáš že Babiš nebyl odsouzen a tak je vše v pořádku? A který politicko podnikatelský zloděj ( často s rudým kořenem KSČ) byl v ČR odsouzen? Nikdo.
    Protože všichni mají své lidi u policie i soudů. Proč Šlachta který tak rád vyšetřuje kriminalitu olitiků nikdy nevyšetřoval čapí hnízdo? Protože jsou to velcí kámoši.

Čapí hnízdo je klasický podvod a zlodějna eu dotací. Ty peníze byly určeny pro malé a střední podnikatele. Ne pro mamutí agrofert. Měsíce Babiš lhal že vlastníky nezná. Pak se ukáže že je to jeho rodinka. Na vládě hlasuje pro peníze pro migroše. Pak na náměstích káže proti zlé vládě která dává peníze migrantům. Babiš je populista, lhář a zloděj. A je s podivem že mu to část ovcí stále baští
    • ... závidí kriplík, protože se za celý svůj posraný život zmohl jenom na kriplkáru, prase teplý, vymrdaný :)))
      • Co tio mám závidět ty ruský buuzerante? Že tu hniješ každý den 23 hodin? Že tu podvádíš s bodováním a kradeš nicky? Proč se namáháš ty ruskej čůůráku. Lidi jsi vyštval a je tu tak pět lidí. Jsi největší chudák a deebil bez života ty tiscali táborníku.

Já mám práci, koníčky. Jsem zdravá ale zásadně se neposmívám lidem na vozíčku.
        To dělají jen deebilové jako ty
    • Mínus 30 za minutu.S hlasováním podvádějící Klikající Babišovský deebile tím pravdu nezměníš. *15* *15* *15* *15*

Když neumíš napsat slušný příspěvek tak drž hubu babišovská komunistická swině.
      Jinak po tlamě dostaneš.
      • ... přesně tak, jdi do prdelee, kriplíku s koňskou nohou :)))
        • Kriplík je tvůj ožralej, ze schodů padající deebil Miloš Zeman *15* *15* *15*
          • ... né koňskou nohu máš jenom ty , vymrdanče Simone :)))
            • Zklidni se ruskej koookote BTW. Nebo tě zklidní komora s plynem.
              Zkomolíš moje jméno Simona. Na víc nemáš ty ruskej buuzerante.
      • si dělat stránky simone a neopruzuj, dřeváku neschopnej
        • Tvého homosexuálního partnera Semjon simon Tečku neznám ruský buuuzerante BTW.
          Já znám jenom holčinu Simonu.

Tohle je debata pro vščechny ty totalitní ruský howado. Smiř se s tím nebo budeš kopán a třískán ty StBácký howno
          • ... na tebe jsme tady zvědaví, ty vymrdanče na kriplkáře :)))
            • Jsem zdravá ale lidem na vozíčku se nikdy neposmívám.
              Ty ano ruský s hlasováním podvádějící BTW kookote a proto ti bude rozkopána držka
          • jsi tu inkognito simone, nikdo tě nepoznal
            • Zato tebe pozná pozná ruský teplý deebile i když měníš jména častějc než trenky-
              Vždycky totiž Simoně zpizdíš jméno na Simon. Hlupáku. 20 lidí nebude nikdy žvanit jak přes kopírák. Nasklikni si raděj nějaký body ty nonstop zde hnijící ruský ANO buuzerante
    • umíš howno tak se na to vyser pizdo
  • Koukám, že také Bureš má na Tiscali svého agenta, který se snaží primitivními kecy lobovat pro svého guru. Dostává za to jistě koblihy. *1* *2* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit