Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kopněte už někdo konečně pana K. do míst, kde záda ztrácejí dobré jméno. Nejlépe kopačkami Adidas, s rozběhem a zepředu. Až se bude tato akce pořádat, tak dejte vědět, přijedu.
  • € posiluje a my se chceme vzdát kolektivní jistoty ? vše co se nějak děje nahrává zisky bankám které již nejsou ani české ale v čechách. Ještě by to chtělo vytisknout peníze s omezenou platností lepší než dlužní úpis třeba taková 90 koruna by byla nynější 100.
  • Co si máš pod tím představit? Vím, že to byla od Tebe jen řečnická otázka. Pro ty, kteří jsou zaměřeni na jinou problematiku, to znamená, že nechá banky, aby nás svými prodělečnými úroky a stupidními poplatky nezřízeně okrádaly. *10*
  • Ale jak poznamenal Kalous, tak míra úroku nesni naštvat banky - tak co si pod tím mám sakra predstavovat???
  • No když si Míra sníží plat o 30% a nakoupí dluhopisy za polovinu nahospodařeného,taky do toho pudu a nějaký si koupím. *1*
  • jak je za tím Kalousek tak ho smrdí levárnou a je jedno zda jde o dluhopis nebo stavební spoření.Nevěřím mu!!!!!!!!!!!!!! s přebytkem raději do štrozoku a potom na dovolenou,ale NIKDY STÁTU.Ten nás jemom okrade vis... STAVEBNÍ SPOŘENÍ...
  • Rovné zdanění nemůže být v absolutním čísle, ale jedině v % ke stejnému druhu základu, např. hrubé mzdě.

Pokud si pamatuji Kalouska, nebyl nikdy v opozici ... ať byl u kormidla modrý pták nebo oranžová šála.
    Jo a zajímalo by mě, kdy a kde byl katolík Kalousek naposledy např. u zpovědi. Potvrdí to tamější farář pod přísahou na bibli?
  • Souhlasím s Tebou, kámo. Ale, jak jsem napsal výše, musí být výnos, i po případném zdanění, zajímavě nad meziroční mírou inflace a při dlouhodobé investici s progresivním růstovým zhodnocením. A také by majitel toho dluhopisu měl hodně a tvrdě co říci do mizerného hospodaření věřitele.
  • Úrok není úrokem, pokud se pohybuje na hranici nebo po hranicí meziroční míry inflace. Pro mě úrok 3% znamená, že banka dává 3% nad míru meziroční míry inflace. V opačném případě vlastně banka zaručuje klientovi ztrátu na vkladu a je to na odebrání bankovní licence a nebo na trestní oznámení pro zločiny Porušení povinností při správě cizího majetku - §220)tr.zák. nebo Podvod - §209)tr.zák.
    A včíl, banky, mudrújte !!! *5*
  • Média jsou skvělá pro nás pekelníky viz kotelnice Jílková.Včera si z Vás lidiček zase utahovala a ten demokratický název-Máte slovo!!!Tak v neděli u Moravce nashle demokraté.Abraka dabraka.Jo a máte-li proud,tak si kolega Janeček,až od nás Vás zaměří a jeho čertíci koncesionářský poplatek vyměří...
  • KOUPIT SI DLUHOPIS,ani náhodou, protože jestli něco nového se zavádí, mělo by u toho být, co z toho budu mít já. Koupím-li nyní, tak nic ! Tak mazaně chce Kalousek dostat do kasy nějaký peníz, když neuspěla předvolební akce,každý občan dluží. Takto počítá že nějakou kačku lidem zase vytáhne z kapes.Vyčuránek jako všichni ve vládě.Dlouho z nás voly hrát nebude, ROZPADAJ SE MU JÁTRA. Kdo chce kam, pomozme mu tam Lidi u něj mají cenu chcíplé myši a jelikož je kokot různobarevný,myslí, že i my hrajeme modrou barvou. Plete se ! Jsem neskutečně moc nasraný, "doruda" a svědí mě dlouho dlaně.
  • KOUPIT SI DLUHOPIS,ani náhodou, protože jestli něco nového se zavádí, mělo by u toho být, co z toho budu mít já. Koupím-li nyní, tak nic ! Tak mazaně chce Kalousek dostat do kasy nějaký peníz, když neuspěla předvolební akce,každý občan dluží. Takto počítá že nějakou kačku lidem zase vytáhne z kapes.Vyčuránek jako všichni ve vládě.Dlouho z nás voly hrát nebude, ROZPADAJ SE MU JÁTRA. Kdo chce kam, pomozme mu tam
  • já myslím že sakra fauly na lidi dělá hlavně tahle vláda s přispěním našich médíí !!!
  • Ať si pan Kalousek nejenom po "rovné podvodňové dani" (100.- od žebráka i 100.- od multimiliardáře) ty své "výhodné" dluhopisy laskavě VETKNE ZA KLOBOUK.
  • Jestli se najde v této zemi člověk s OP,který mýmu bratrovi ještě vůbec něco věří,tak mu již nikdo na tomto světě nepomůže... *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit