Přejít na výpis diskuzí
Zažili jsme levicový kotel: Škromach udeřil před lidmi na Němcovou, došlo i na knížete
16.10.2013 | red
163 příspěvků
-
Jo, jo. Vládní představení v podobě Sobotky, Škromacha a krajů hovoří za vše. Tohle žádná změna k lepšímu nebude. Jenom střídání u koryt.
-
Jestlipak si uvedomujete,proc minula Kalousko-Nagyove vlada byla tak nenavidena?
Jelikoz pachala presne ty veci,ktere napacha vlada KSCSSD.
Jsem ochoten se vsadit,ze za 2 roky mi daji volici za pravdu-obzvast z leveho spektra.
Jenze tech se tak snadno nezbavite,nebot jiz dnes ovladaji tito soudruzi krome Prahy uplne vse,vcetne Ustavniho Soudu. -
Václave,chápu,že s tímto stavem,který tady máme nemůže být nikdo spokojen, ale podporovat KSCM? Před 60 lety ,to není přece historie, tady komunisté pronásledovali, zavírali a týreli lidi.Můj děda přišel v lágru o nohy,otec pět let seděl v Jáchymově jen za to,že nechali známého přespat v baráku, jenom nevěděli,že se vyslovil proti režimu.Zavřený jsme tu byli jako v kleci, obchody prázdné, bujela tady šmelina,bez úplatku sis nekoupil ani televizi, naprostá devastace náboženství,památek, morálky. To co tady ted máme, je hlavně odkaz toho, co jsme inhalovali minulých 60 let.Hned po revoluci jsem šel do Německa,do toho kapitalismu jak tvrdíš.Bohužel jsem tam nezůstal,ale zůstal tam můj kamarád. Je zedník a jeho žena (taky češka) prodává v lidlu. Dnes mají svůj vlastní dům a jezdí v mercedesu. A hlavně se dívá na českou televizi a už se sem NIKDY nevrátí. Ještě nejsem rozhodnut. Volím Úsvit nebo ANO. Nikdo jiný není hoden!
-
Václave,chápu,že s tímto stavem,který tady máme nemůže být nikdo spokojen, ale podporovat KSCM? Před 60 lety ,to není přece historie, tady komunisté pronásledovali, zavírali a týreli lidi.Můj děda přišel v lágru o nohy,otec pět let seděl v Jáchymově jen za to,že nechali známého přespat v baráku, jenom nevěděli,že se vyslovil proti režimu.Zavřený jsme tu byli jako v kleci, obchody prázdné, bujela tady šmelina,bez úplatku sis nekoupil ani televizi, naprostá devastace náboženství,památek, morálky. To co tady ted máme, je hlavně odkaz toho, co jsme inhalovali minulých 60 let.Hned po revoluci jsem šel do Německa,do toho kapitalismu jak tvrdíš.Bohužel jsem tam nezůstal,ale zůstal tam můj kamarád. Je zedník a jeho žena (taky češka) prodává v lidlu. Dnes mají svůj vlastní dům a jezdí v mercedesu. A hlavně se dívá na českou televizi a už se sem NIKDY nevrátí. Ještě nejsem rozhodnut. Volím Úsvit nebo ANO. Nikdo jiný není hoden!
-
ČSSD = Rath, Gross,Mladek , Sobotka a další. Měli stejně tolik času vytvořit fungující stát jako modří ptáci.Jsou úplně stejní. Kdyby tento tupý národ zvolil jednohlasně Okamuru,přišla by zásadní změna s možností politiky odvolat. Konečně by se museli bát o koryta. Takhle bude Rath politikem i v kriminále , Schwarzenberg spát ve sněmovně do smrti za peníze nás všech, přiopilý Kalousek vykládat, že se máte jak prasata v žitě. Nevolte darmožrouty, Nejdřív si poslechněte Okamuru co říká, jak stojí už léta na straně obyčejných lidí, jeho blogy, jeho poddnikatelský vzestup. A pak ho volte!!! Má v sobě japonskou skromnost a bojovnost.Ukažte mi jediného , podobného Čecha v politice.
-
Tímto sloganem jsem chtěl dokázat ubohost volebního sloganu ODS. Ti co to nepochopili (mínusové hlasy), mají opravdu tu prázdnou palici. *3*
-
Tondo, v předchozím příspěvku je, pravda, několik pravopisných chybiček. Na druhou stranu si troufám říci, že v dnešní době by i Vašek z Plzně lehce uspěl na kdejaké soukromé vysoké škole a možná i na těch právech v Plzni (kdyby měl dost financí, aby si titul koupil). V jedné věci má ale pravdu. Obyčejným lidem se žilo lépe. Měli nějaké jistoty, mohli plánovat do budoucna, mohli si zakládat rodiny beze strachu, že je neuživí. Ta jistota dnes není a supermarkety přecpané zbožím ji bohužel nevyváží.
-
Je vidět,že houby pamatujete.Svoboda člověka je cenější,než plná břicha.
-
Neříkým že moje čeština je dokonalá. ale pokud se ti tahle doba líbí a souhlasíš s touhle zlodějinuo, tak ten blb, jsi ty a korunovaný.
-
Ale oni ho prosadili a opět prosadí. Bohužel jenom pro sebe samotné, co budou dřepat v parlamentu a potažmo možná i ve vládě. Zbylých 10 milionů je nikdy nezajímalo a nezajímá, kromě předvolebního období, kdy jim slibují modré z nebe, aby po zvoleni si nechali nebe pro sebe a zbylým milionům musí postačit holt to peklo...
-
Hlavně že sockomouši naříkají na fotovoltaiku jak zaneřádila zem a přitom to byli hlavně oni, kteří tento tunel na peněženky obyvatel prosadili ve sněmovně.
Kdo tomu nevěří, může si to najít na stránkách sněmovny. -
Pišto, přestaň si hrát na Alenku a vezmi si zase ptáčka a mazej za kozou !!!
-
Kdo se diví, tomu je divno, divíne. A kdo si hoví, tomu je h o v n o , hovíne divíne !!! Obdivuji tvoji všestrannost !!!
-
Chci mít prázdnou lednici a proto volím pravici.
Chci mít důchod v zadnici a proto volím pravici.
Nejsem člověk myslící a proto volím pravici.
Chci mít daně rostoucí a proto volím pravici.
Chci mít v státě korupci a proto volím pravici.
Chci být nemocný platící a proto volím pravici.
Chci být student platící a proto volím pravici.
Lidé s prázdnou palicí vždy budou volit pravici. -
A můžeš s nimi zpívat hymnu, ruce máme od krve, svědomí nulové a cíle vražedné
-
Já neznám stranu, která připravila o život mnoho lidí, že je poctivá.NSDAP byla také poctivá?
-
Jsme zdanění pracovitých důchodců přející, tak volíme pravici! Vaši Mirka a Mirek. P.S. Zajímalo by mě, zda daň z důchodu platí pan kníže Karel.
-
Soudružko, nevím kde jsi žila, ale tvrdit, že tu byl za komoušů dostatek kvalitního zboží je známka naprosté ztráty paměti.
Co já si vzpomínám tak v obchodech sice nějaké zboží bylo, ale o to neměl nikdo zájem a pokud chtěl třeba mrazák, kolo apod. tak to byla těžká podpultovka (pokud víš co to znamená). -
Podle pravopisu věřím, že se ti za komančů líbilo, tenkrát totiž i takový blb měl skoro stejný plat jako VŠ vzdělaný člověk.
-
Spousta lidí zde nadává na ČSSD, nebo na KŠČM. Koukněte se jak se žilo, tenkrát a dneska, mluvim o obyčejných lidech. Mě osobně, při převratu bylo 17let. Neříkám, že bylo všechno super, je pravda, že nebylo tulik zboží, jako dnes. Ale mé rodiče, měli stálou práci, bydleli jsme za pár korun, jídlo taky bylo levnější. Co si já pamatuju, špatně sme si nežili. Bylo více času na rodinu. Jestli někomu vadilo, že nemohl na západ. Pokud ten dotyčný, nebyl trestaný, nebo nerýpal do režimu, vyjed mohl. Znam spoust lidí, kteří ven vyjeli a sami řekli, zlaté tehdy ČSSR. Když viděli bezdomovce, bídu a hlad, tak se velice rádi vrátili zpět. Ano sice na západě měli plné regály zboží, ale když se pořádně otevřeli oči. Byla vidět, nezaměstnanost, bezdomovci, drahé nájmi, drahé ošetření u lékaře. A to veškeré svinstvo, se dostalo boužel knám.