Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsme zdanění pracovitých důchodců přející, tak volíme pravici! Vaši Mirka a Mirek. P.S. Zajímalo by mě, zda daň z důchodu platí pan kníže Karel.
  • Je mi ho chudáka líto,asi si ráno vys... mozek ...co s takovým.. ponechat ho svému osudu.....
  • Tohle jateční prase budu asi vídat za chvíli často,co? *11*
  • Hlavně že sockomouši naříkají na fotovoltaiku jak zaneřádila zem a přitom to byli hlavně oni, kteří tento tunel na peněženky obyvatel prosadili ve sněmovně.
    Kdo tomu nevěří, může si to najít na stránkách sněmovny.
    • A hlavně, každej z nich je alespoň v jedný finančně zadráplej.......... ale to se "jako" neví
  • Václave,chápu,že s tímto stavem,který tady máme nemůže být nikdo spokojen, ale podporovat KSCM? Před 60 lety ,to není přece historie, tady komunisté pronásledovali, zavírali a týreli lidi.Můj děda přišel v lágru o nohy,otec pět let seděl v Jáchymově jen za to,že nechali známého přespat v baráku, jenom nevěděli,že se vyslovil proti režimu.Zavřený jsme tu byli jako v kleci, obchody prázdné, bujela tady šmelina,bez úplatku sis nekoupil ani televizi, naprostá devastace náboženství,památek, morálky. To co tady ted máme, je hlavně odkaz toho, co jsme inhalovali minulých 60 let.Hned po revoluci jsem šel do Německa,do toho kapitalismu jak tvrdíš.Bohužel jsem tam nezůstal,ale zůstal tam můj kamarád. Je zedník a jeho žena (taky češka) prodává v lidlu. Dnes mají svůj vlastní dům a jezdí v mercedesu. A hlavně se dívá na českou televizi a už se sem NIKDY nevrátí. Ještě nejsem rozhodnut. Volím Úsvit nebo ANO. Nikdo jiný není hoden!
  • Jestlipak si uvedomujete,proc minula Kalousko-Nagyove vlada byla tak nenavidena?
    Jelikoz pachala presne ty veci,ktere napacha vlada KSCSSD.
    Jsem ochoten se vsadit,ze za 2 roky mi daji volici za pravdu-obzvast z leveho spektra.
    Jenze tech se tak snadno nezbavite,nebot jiz dnes ovladaji tito soudruzi krome Prahy uplne vse,vcetne Ustavniho Soudu.
    • Jo, jo. Vládní představení v podobě Sobotky, Škromacha a krajů hovoří za vše. Tohle žádná změna k lepšímu nebude. Jenom střídání u koryt.
      • Jo jo, od Julia Fučíka Komunisty (JFK) to "sedí"!
        • JFK je zkratkou byvaleho a dodnes vazeneho Prezidenta USA.Docela by nebylo vhodne jej srovnavat s nakym komunistickym hajzlem...
          Jinak ten ma obracene zkratku KJF
          • hele- to JFK-, seš mimo mísu, ty jsi vůvec nepochopilco svým příspěvkem chtěl JFK říci...no, každý nemá zhůry dáno, že... :-)
        • Máš moc bujnou fantazii beznickový pisateli.
          • Ty ne? Považovat se za presidenta USA, to je ta nejbujnější fantasie.
            • Prokristapána, co to je zase za slovo ta "knihovna"? Není to, doufám, nějaká složenina vulgarismu? Mockrát ti děkuji za radu, doufám že se zorientuji a nějakou najdu. Mají tam protikomunistickou četbu a náboženské bláboly v černých deskách a pivo s tlačenkou???
              Ty musíš být moc hodný člověk, jenom ten modrý výplach mozku ti nijak nepřidal.
            • Pokud hledáš hlubšího ducha, neboli dřeň, tak radši zajdi do knihovny. Tady najdeš "jen" názory :-)
            • Tvé objasnění postrádá hlubšího ducha, neboli dřeň. Psát jenom "co řekl", nebo "co by asi řekl" je nemá žádnou "šťávu". Jinak když čtu tvé příspěvky, tak nabývám přesvědčení, že tak trochu patříš mezi Noty, korektory, Evy, Prdící, flecky a další "mistry slova" na těchto stránkách. Možná že ne, uvidíme dál.
            • O.K. Když už se teda o tom bavíme, tak ti to objasním: Je mi jedno že JFK byl prezident USA, byl bohatý a přefiknul M.Monroe, ale kdysi u příležitosti zahájení amerického programu letů na Měsíc řekl věty, které se mi moc líbí a staly se mým krédem: "Poletíme na Měsíc. Ne proto, že je to snadné, ale proto, že je to obtížné! Poletíme na Měsíc!
              Český prezident by řekl asi tohle: "Chtěli bychom letět na Měsíc, ale je to moc obtížné a stálo by to hodně peněz. Až bude situace příznivější a bude na tom shoda napříč politickým spektrem tak o tom budeme opět uvažovat a založíme speciální parlamentní komisi, která se tím bude intenzivně zabývat".
  • ČSSD chybí fundované, dynamické a morální osobnosti a samočistící mechanismy. Prostě Hulínský, Březina, ale i Hašek , Emmerová a řada dalších nemají ve straně co pohledávat, a na vysokých postech už vůbec ne, protože nemají co nabídnout, nic neřeší akorát se vezou. A že jich má tato strana zatraceně hodně . Volil jsem je dvacet let, ale nyní uvažuji o změně. Už toho bylo dost, jsou prostě nepoučitelní. .
  • Topole topole,, jaksi velký tak jsi hlúpí... je to obráceně soc dem je levé křídlo bolševika.... Už jsi zapomenul co dělali bolševici před rokem 89. I o takové anonymní diskuzi byste si mohli nechat jenom zdát. Žádná strana po 89 nemá toho tolik na rukách jako bolševici -myslím negativního...
    • O annymní diskuzi ano, ale počkejte až to v Americe přežvýkají, tak budou likvidovat i za tu diskuzi. A na hranících budou zjišťovat kolik se vezete uvnitř fekálií.
      Po převratu co?????
    • Ano před rokem 89 se bolševici starali o lidi, aby nechcípali pod mosty, to ty blbe nevíš??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit