Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta je proti komunistům i proti Zemanovi. Říkala, že emigruje do USA. Tak proč nesplní ten svůj slib? Ať táhne. Nikdo ji tu nedrží a jenom budou ona a její bratři pořád jen naší republice škodit.
    • ČR je svobodná demokratiká země, součást EU, budoucích USE a člen NATO. Nejsme už ruskou kolonií. Pokud komunisté nechtějí přijmout tuto nevratnou skutečnost, nic jim nebrání odejít do země jejich snů. A nemusí to být zrovna Kim-Korea, může to být CCCP nyní nazývaný RF. A k vycestování nebudou potřebovat ani souhlas závodního výboru KSČ nebo uličního výboru, ani výjezdní doložku ba ani devizový příslib SBČS.
      • Nejsme už ruskou kolonií ?!?!?! už jsme americkou kolonií a běda když si nezvolíme toho koho Amíci chtěj. !?!?!?!
      • Nepracoval jsi na ÚV KSČ,že jsi potřeboval tolik doporučení a nebo to bylo,aby si ve světě nedělal ostudu?Já jezdil a nic z toho co tady popisuješ jsem nemusel,krom devizového příslibu každé tři roky.Nyní za 25 let nemůžu si koupit tvrdou měnu z EU ani dolarovou.Dříve schiling 0,25 halířů za 1 Kčs tedy čtyři a dnes euro za 28 Kč.Mě zajímá zda na to mám a to vidím v peněžence a ne kecy,které čtu v novinách ,to je moje hodnota spokojenosti.
  • Volme Petra Cibulku!

Jedině ten je zárukou toho že žádný agent StB v podnikatelském pravicovém obleku
    tvrdému trestu neunikne.
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Zapaleny krb vedle mekky kreslo sklenicka wiski dort Medovnik a doutnik Moods -ano takovy je muj vecer bohatyho cloveka!!! Ne jak zebrota drepi nyni u televize na splatky a chlamta lacinou desitku!!! *15*
    • Frajere to já kouřím pravé kubánské ks za 650 Kč,ale soucítím s tebou prodám ti za kulantní slevu 649 Kč,abys nemusel kouřit ten americký hnuj.
  • Komunista kradl 40 let s rudou knížkou a přes 20 let zase krade s pravicovou.

Oblek může změnit ale chování stepního nájezdníka ne. *2* *2*
  • Od kdy se dávají vrahům a zlodějům majetky?
    • ...od té doby a do té doby, dokdy si to od chcípáků necháme líbit....
  • Chce to prosadit znárodnění - protože komunisté a agenti StB jsou dnes boháči
    postihne to v první řadě je a bude od nich pokoj. *14* *14*
    • Prosím o poučení nechápajícího. Co je to, prosím "znárodnění"? *14*
      • To je,že ukradený majetek se vrátí opět do rukou občanů tohoto státu.
    • ...takže jsi chcípák, ale neboj, podporu mít větší nebudeš....
      • Bude velká . Lidi bohaté zločince rádi nemají a přesně to komunisté jsou. *1* *1*
  • Co to je za bábu ? *11*
    • Ses probral hrdino po flámu a s hrůzou jsi zjistil komu že jsi to včera u oltáře
      řekl své ano co. *1* *1* *1*
  • Na komunisty Mašín nemá - ti mají na triku víc zavražděných lidí.
  • To zloději z Jelcinova klanu státu peníze vracet nebudou. Putin jim státním dekretem
    zajistil beztrestnost. Jelcinova dceruška se proto dnes může v milionech koupat.
    • rozhodně lepší než mít v Rusko občanskou válku, takže díky za prozíravost, pane Putine *15* *15* *15*
  • ...stejně tupej ksicht jako landovský...
    • Když se dívám na pupky soudruhů z KSČM tak mám dojem že se jedná o dobře
      živené zástupce nějaké statkářské buržoazní strany. *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit