Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mašínovi byli vrazi. A to bez ohledu na rasu, národnost a politickou příslušnost.
    A co k tomu ještě dodat ?
    • Tu obhájkyni vrahů zavřít na doživotí bez ohledu na nějaké promlčení.Bestiím jinak hubu nezavřeš.
  • Pan prezident Zeman je náš a byl zvolen drtivou převahou hlasů, zatím si vede velmi dobře a slyším na něj na veřejnosti samou chválu Diensbier mu nesahá ani po kotníky..
  • Kdyby se to bralo podle dřívějších německých zákonů o kolektivní vině tak by ji museli za bratry vrahy zavřít až by zčernala.
    • Němci vyvraždili celou rodinu za provinění jednoho z nich.
  • Zavřel bych tu bábu a byl by klid.
    • Ano je třeba konečně potrestat soudružku Semelovou za veřejné propagování
      zločinecké komunistické ideologie. Vašemu přání tleskám a plně ho podporuji.
      • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
        § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
        § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
        § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
        bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

        1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
        2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

        3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
        • Možná tam chybí - zločiny kapitálu proti lidskosti, to by docela sedělo. Komunistická ideologie spočívající zejména v tom, že je nepřijatelmé, aby si maličká hrstka lidí přivlastňovala to, co všichni vytvoří, je naprosto a zcela v pořádku.

          Nakonec nekritizují to jen komunisté, že ano
  • ilir
    OPĚT SVOBODA SLOVA !!!!! OPIŠ KOD A PAK DO DISKUZE NELZE PSÁT BEZ CENZURY !!!!!
    TO JE TA MAŠÍNOVSKO-HAVLOIDNÍ SVOBODA SLOVA PŘES *12* SATA CENZORY !!!!!
    Začíná to vyznamenáním vrahů,pak se jako kchárl řečený loupeživí a vlastizrádci s fašistama jako komediant Vašek soudí o majetky,přičemž jeden večer vykřikoval z lešení,že mu nejde o majetek a za 14 dnů už se soudil o miliony a končí to majdanem jako v Oděse.....
    Nechal bych ji vrátit vyznamenání které dostali vrazi z její rodiny a zaplatit veškeré náklady s tím spojené-a může se o ně dělit podělit s Topolánkem,tak s Vondrou.....
    Sprostí vrazi neměli a nemají nárok !!!!! To jen podvodníci,veksláci a zloději v borčekostáně co se prodrali k moci zkupřekroutili právo !!!!!
  • slavní bojovníci Mašini , jejich škola uřezávání hlav je celosvětově ceněna. Především chlapci z arabie jejich humanitu uplatnuji denodeně. Na odkaze lze kouknou kam Mašini nasměřovali lidskost.
    http://www.mpolska24.pl/post/6737/holokaust-chrzescijan
  • Ta je proti komunistům i proti Zemanovi. Říkala, že emigruje do USA. Tak proč nesplní ten svůj slib? Ať táhne. Nikdo ji tu nedrží a jenom budou ona a její bratři pořád jen naší republice škodit.
    • ČR je svobodná demokratiká země, součást EU, budoucích USE a člen NATO. Nejsme už ruskou kolonií. Pokud komunisté nechtějí přijmout tuto nevratnou skutečnost, nic jim nebrání odejít do země jejich snů. A nemusí to být zrovna Kim-Korea, může to být CCCP nyní nazývaný RF. A k vycestování nebudou potřebovat ani souhlas závodního výboru KSČ nebo uličního výboru, ani výjezdní doložku ba ani devizový příslib SBČS.
      • Nejsme už ruskou kolonií ?!?!?! už jsme americkou kolonií a běda když si nezvolíme toho koho Amíci chtěj. !?!?!?!
      • Nepracoval jsi na ÚV KSČ,že jsi potřeboval tolik doporučení a nebo to bylo,aby si ve světě nedělal ostudu?Já jezdil a nic z toho co tady popisuješ jsem nemusel,krom devizového příslibu každé tři roky.Nyní za 25 let nemůžu si koupit tvrdou měnu z EU ani dolarovou.Dříve schiling 0,25 halířů za 1 Kčs tedy čtyři a dnes euro za 28 Kč.Mě zajímá zda na to mám a to vidím v peněžence a ne kecy,které čtu v novinách ,to je moje hodnota spokojenosti.
  • Vrah je vrahem za jakéhokoli režimu. Nikdo nemá právo, zabít člověka pro svůj prospěch a nazývat vraždu nevinných lidí bojem proti režimu může pouze člověk s chorým mozkem. ODS a TOP by se měla za své činy stydět, vyznamenávat vrahy může pouze člověk se stejným myšlením jako oni samy.
  • Od kdy se dávají vrahům a zlodějům majetky?
    • ...od té doby a do té doby, dokdy si to od chcípáků necháme líbit....
  • Dva z těch vrahů už natáhli brka, jeden Mašín ještě žije, ti dva už se smaží v pekle a nechápu co by chtěla tato babice ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit