Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Potrpim si na kvalitu coz je o me znamo!!! Protoze zastavam nazor ze clovek si ma doprat to NEJLEPSI!!! Hlavne tedy toto plati v jidlu -proto nechapu povl ktery zere ten NEJLEVNEJSI sunt a nici si telo -ano takovy clovek nema zadnou sebeuctu a toto se projevi i navenek!!! Laciny supak!!! *15*
    • zdá se, že vás doma drží o hladu, zavolejte na 158 a řeknětze, že vám nedají najíst, to se nesmí, řekněte, že už z hladu halucinujete *15* *15* *15* *15*
    • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
      Soudruzi tupci ani vase PODVODNE hromadne minusy nemohou mi pokazit lahodnou chut kombinace wiski a skveleho tabaku -chut USPECHU!!! TO vy neznate vy obihaci SLEV!!! *15*
      • Už to nehul magore.
    • Ty ubožáčku tečko můžeš tak akorát žrát kozí bobky. *3* *3* *3*
      • Já bych mu ty bobky nacpal ručně do rypáku, dal bych si na tom záležet.
  • Mašín zaslouží uznání protože Západním demokratickým státům ukázal že ne každý
    občan Československa se smířil s Ruskou okupací naší země a že jsou tu i lidé
    kteří vědí že za svobodu je třeba bojovat.

Je to ostuda že národ který 40 let strádal v Rudém oploceném koncentračním
    táboře si do vlády posadí agenta StB Babiše.
    • běžte tohle vykládat pozůstalým po zavražděném účetním a podříznutým srážným. Pravděpodobně to byly komunistické kádry nejvyžšího ražení, když je Mašinovy likvidovali. Nevím jak pro vá,s ale pro mne je zabití člověka vždy nepřijatelné a jestli pro vás ano, tak vás jenom mohu litovat.
    • Máš to trochu popletený - hochu. Pustili tě na vycházku z blázince.
  • Mimořádné hlášení - všem vlastencům z EU!

Pozor na Ruské dovolenkáře. Z Ukrajiny mám echo že kradou území. *1*
  • Lenin byl Ruský masový vrah a přesto ho tam dodnes nechutně vystavují na odiv.
    Za takového zločince by se slušný národ styděl.
    • Kolik jsi toho vyhulil Červená kartičko.
    • to jste tedy pořádně vedle...Frede, Jime, Gregu a spol *15* *15* *15* *15*
    • Dokonce novomanželé mu tam při svatbě jdou položit kytičku.
  • opět neumřel žádný dobrý člověk
    • Aha a kdo umřel?
  • Nejdříve by bylo dobré, aby si zdejší kritici sehnali fakta = onen rodinný statek, ve kterém se narodil generál Mašín, popraven v r. 1942, je v podstatě chátrající rujna. Pouze část, která je viditelná z návsi, je trochu opravená.

A pro autora tohoto článku - nejedná se o nějaké Lokšany, ale Lošany...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit