Přejít na výpis diskuzí
Zeman a Kiska: Papaláš versus maják v době plné zloby
7.1.2017 | Tomáš Chalupa
263 příspěvků
-
http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8998-tyto-informace-se-z-ceske-televize-nedozvite-turiste-v-praze-promlouvaji-o-svych-neblahych-zkusenostech-s-muslimy.aspx
-
víme sajmon, ukrást
-
Až nějaký argument napíšeš pokecáme *1*
-
tak se zemanofilní Ovčáci neštítí ani ukrást nick a psát pod ním své žvásty. *15*
-
chlív? Tak to jsi doma. Ty prase můžeš o chlívu psát skripta.
-
ale ale, zapařené kalhotky od Simony to je přeci tvoje ňamka.
-
a právě takové chcaní čeká tebe, jen co natáhneš ráfy. To už se tak prasatům dělá.
-
Tak Kiska má pravdu? V tom že přijal přivandrovalce na bratislavském hradě? Se nemůže divit že je brutálně odmítán. ON s nimi nebude sedět v ordinaci lékaře, ON nebude vodit děcka do stejné školky jak vandráci. Ale MY budeme těmi stěnami které mají srovnat vandráky.Začlenit je. Začleňovat někoho kdo tady skučí a škemrá? A když dostává svůj kavalec a doklady, tak jen polehává vykuřuje a vymýšlí kraviny? Práce je pro něj sprosté slovo! Právě pro to musí paraziti očekávat zřetelné formulace: vyčlenit, izolovat, znepříjemnit život a vyhnat. Vyhnat tam odkud přišli. Čím dřív - tím líp!
-
https://www.novinky.cz/domaci/425769-forejt-mi-chybi-priznal-zeman-a-pochlubil-se-pochvalou-od-trumpa.html
-
víme sajmon, víme
-
... zrzavýmu Veškrnovi alias chrchlovi chodějí chcáát na hrob všichni pražáci :)))
-
Je dobré si přečíst "Pravda o zrůdě", tam je Chrchla v celý svý svinský nahotě!
-
že to říkáš zrovna ti Símo?
-
... stačí k tobě, do smradlavýho a věčně smrdícího chlíva po chcankách a gumových stopách po kriplkáře :)))
-
"Vážený pane, vůbec nesouhlasím s tím co říkáte, ale vždy budu chránit vaše právo říkat to." *4*
-
Já si velice vážím památky V. Havla, kterou uznává celý civilizovaný svět, ale nevážím si toho ožraly co dočasně straší na hradě.
Považoval bych za nedůstojné
1) označovat pisatele názoru s nímž nesouhlasím nějakým vulgárním výrazem,
2) krást cizí nick. -
... a zapařenou prdell Simone :)))
-
Jistě se zde najde blbec, který by chtěl srovnávat našeho milého pana prezidenta třeba s tím ožralou Vencou Mrmlem Chrchlem, to nejde pan Zeman je PÁN!
-
pane prezidente máte ode mne zase hlas
-
Vy zdegenerováni Ovaři?
Rusové mají vikingský původ ty zdegenerovanče. Všechny evropske národy jsou míchanina všech možných Inodeveropských národu
Sranda byla,když jsem tam párkrat byl, tak jsem tam viděl víc modrookých a světlovlasých lidi než třeba u germánů- *9*