Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak především. Všichni příslušníci rodu Homo Sapiens Sapiens jsou si rovni. Není cennějších a bezcennějších lidí. Rasismem tedy JE představa, že některé skupiny (černoši, indiáni, Romové, Slované, Židé, nekomunisté) jsou méně než někdo jiný. Rasismem NENÍ představa, že některé skupiny lidí jsou svým jednáním prokazatelně nebezpečné jiným skupinám lidí.
    Za druhé. Současný a lze doufat, že dočasný, pohyb tak zvaných migrantů, je sice nepříjemný, ale není tím hlavním problémem. Problémem je reálné nebezpečí, že jejich pohyb se časem zvrhne na přesun jiných civilizací do Evropy a její možný budoucí zánik přinejmenším jako centra specifické a osvědčené civilizace. O jejím obyvatelstvu nemluvě.
    Z toho vyplývá, že přiměřená péče o vyžírky a pomatence, kteří uvízli u hranic Evropy, je lidským, chvályhodným činem. Naproti tomu „otevřená náruč“ pro všechny přistěhovalce, je pouze odsouzeníhodným činem těch, kteří kdo ví, za jaké peníze neustále blábolí o xenofobii, rasismu, nacismu a tak podobně, aniž by vůbec věděli, co tato slova skutečně znamenají.
    Je proto na čase, všechny tyto „sluníčkáře“, „vítače“, „dobros…“ prostě ignorovat, protože nejsou víc než ovádi, obtěžující domácí skot na pastvě. Ten má mnohdy větší rozum než lidé, protože občas smete obtížný hmyz ocasem ze zad a klidně se popásá dál.
  • Už těch zemanovských lží mám dost, jdu obědvat , mám ovar a černou polévku.
  • no já tam na rozdíl od tebe byl za poslední dva roky několikrát ty tlachale. ale ono stačí juknout na google maps aby se vědělo jaký si kecal ty zemljanko
  • Vy zdegenerováni Ovaři si pořád myslíte, že v Rassíji je blahobyt. Zajeďte si tam a navštivte nějakou nemocnici, či zajeďte na venkov, podívat se na zemljanky.Abyste tady hloupě nekecal.
  • Já bych se Peroutkovi taky neomlouval.Dceru provdal za nácka a přežil podezřele lágr kde umřeli větší pisálkové než on.
  • ... jdi do prdelee s Peroutkou, ty debilní Simone :)))
  • *3*
  • ano zase zeman to je dobře (56%)
  • Jo to bejt pravda tak jsme dorbet větší a bohatší stát
  • Hmm nejsme jako oni řekl jen proto že ho oni dosadili na místo prezidenta aby je ochránil. *3*
  • Asi myslí lavičku pro bezdomovce?
  • Srovnávat našeho většinově zvoleného pana prezidenta Zemana s tou slovenskou nulou je směšné, to je jako ho srovnávat s opičí kreaturou v bílým domečku!
  • Jaký Putin, takový Zeman.
  • pavel.zajda.7
    Cha,cha a můžou vzít mezi sebe i toho, který je do funkcí dostal - Putina! A byli by komplet.
  • Až pan prezident Zeman pojede do WH za prezidentem Trumpem, tak si vezměte alespoň měsíc neplacenou dovolenou a odjeďte někam mimo civilizaci. Mám totiž obavu o Vaše zdraví, trole. *1*
  • Zeman je po Putinovi druhý nejlepší prezident na světě!
  • S tím Ficem to není tak horký. Je zapleten do podezřelých okolností v kauze Bašternák. A jde o "velký prů...švih". *16*
  • Po volbách bude mít i ČR za prezidenta člověka.
  • O jaké památce V. Havla to mluvíte? *1*
  • No je to složitější, české soudy řekly, že Zeman je nesvéprávný, za Peroutku ani za nic jiného se neomluví, za vše může Kancelář prezidenta, potažmo my všichni můžeme za to, že prezident lže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší