Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Zdá se mi příliš naivní a bezbřehé vykecávání nad očkovacím sérem proti covidu. U všeho podobného je "kdyby" a je na každém, jak se rozhodne. Ale pokud by to sérum bylo tak rizikové, jak zdejší kecalové  citují, potom celá Evropa, a dokonce už i skoro celý svět, jsou podle nich "ovce" a blbci, kteří se nechají "čipovat" a ohrožovat své dosavadní "dobré" zdraví. Dobré??? Do kdy??? Než chytnou "víra". A potom budou rádi za cokoliv, jenom aby zubaté utekli z lopaty. A co ještě potom, pokud by vám někdo z rodiny "nenačipovaný" klekl a vy stáli smutní nad jeho hrobem. I potom by byl za vše zodpovědný Zeman a Babiš?? Bláhoví naiváci a prostoduší kecalové.

    • joe1

      Ano je to na každém tak si ty pindy okolo nech

  • Okoune, na světě je hodně strašných havárii, ale největší je srážka s takovým blbcem jako jsi ty.

  • U článku  "Česko zahájilo očkování proti covidu" se ztratila diskuse, nejspíš ji asi sežral ten covid. 😀 

    A to jsem se chtěl premiéra zastat. Zřejmě chtěl tím obrázkem a článkem říci ovečkám, které mají hrůzu z očkováni:"Ovečky, nebojte se toho očkování, je to přece jen určitá jistota, vidíte přece, že i váš ovčák se beze strachu nechal očkovat." 😉

    Já se už po mnoho let nechávám pravidelně očkovat proti chřipce a mám s tím dobré zkušennosti.  A  to také některé ovce propadají zděšení, když jim o tom řeknu. To očkování proti covidu není sice ještě tak zaběhlé, ale chystám se, že se také nechám očkovat.

  • Diskuse o očkování je zastavěná...

    Proč...?

    Ostatně - všimli jste si, že injekční stříkačka, kterou je koblihář " očkován" je prázdná...?!

    • Prázdná stříkačka znamená vzduchovou embolii a riziko vážných zdravotních komplikací až smrti. To vědí studentky střední zdravotní už před první praksi v terénu. "kolobezka.1", nepište o tom, o čem nevíte ani zblo; jste tak za blbku.

      • Podívej se nejdříve na foto a pak dělej chytrého...

        Ta stříkačka je prázdná - píst je zatlačeny ke konusu = k jehle, takže v ní žádný vzduch není...

        Ještě jsem neslyšela (ale to neznamená, že se nestalo), aby někdo dostal vzduchovou embolii po aplikaci muskulární injekce do ramene...

        Aby se předešlo takové komplikaci, provádí se pokaždem vpichu zkouška tzv. aspirace...

         Myslím, že za blbce tady nejsem já  = píše se praxe...


        • Tedy já nevím, o čem se to tady přete. netuším, co máte za specální fotografie, ale souhlas s panem Vanhornem.

          Očkující lékař ještě ani aplikaci nezahájil. A Vy už se přete o tom, co je ve stříkačce. Super.

          • Já se nepřu co je ve stříkačce...

            Já píšu, že na té fotce je stříkačka prázdná = píst je nadoraz - není v ní nic =ani nějaká tekutina, ani vzduch...







        • vanhorne

           "Podívej se nejdříve na foto a pak dělej chytrého..."

          Jestli je prazdna neni videt, ale po zvetseni fotky je videt spicku jehly, ktera je asi na pul palce od prstu toho pichace cili zatim zadne pichani se nedelo. Jenom dalsi Buresova medialni groteska. Cespdu muze klidne spat, embolie Buresovi  nehrozi, spise mu hrozi nebezpeci od hochu z EU.😉

    • Měli jsme zřejmě ve stejnou dobu podobné myšlenky - viz mé vyjádření výše. Ta injekční stříkačka se skutečně zdá být prázdná. Může to ale být pouze "nahraná" situace pro ilustrační foto nebo mohl být snímek pořízen při vyjímání injekční stříkačky pro provedeném vstřiku vakcíny. 

      • 🙂

        Tento to jeho "očkování"  byla jedna velká komedie...

        • dzixy

          Koloběžko, zdá se mi , že jsi neviděla přímé online záběry přímo z televize. Mám to nahrané a jasně vidět  vpich a vytlačení séra do svalu. Ukazuješ se jako úlisný a urputný fackenewsák. Zajímal by mne názor redakce, co viděli oni.😎

          • Dzixy- čti pozorně - já komentuji foto s koblihářem, a ne trapnou komedii 💉v TV...😉

        • Uvědomte si prosím o koho jde. Konfident Bureš si platí dost v tomhle sběhlé lidi okolo sebe. Vidina kriminálu za jeho činnost ho nutí raději cálovat , než riskovat že se od něj jeho věrní staletí odvrátí ,  nebude zvolen ,  přijde o svůj úkryt a jeho čapárny se začnou otevírat. Takže i s takovýmhle detailem jeho placeni věrní určité počítali. Raději píchnout něco neškodného , vzduch už byl probrán co dovede , ale stříkačka prázdná nebyla. Nějaký obsah měla , jaký věc druhá. Divadélko bylo provedeno dokonale . At už vakcína nebo obyčejný vitamin . Něco v te strikačce určité bylo. Takovouhle dětskou chybu by burešův PR východní tým nikdy neudělal.

          • vanhorne

            "Něco v te strikačce určité bylo."

            Truth serum nebo Warfarin ?

  • Ještě máme štěstí,že na Hradě nemáme třeba takového kačera Donalda,který uznává

    jen takové výsledky,kde sám vyhrává.Horší snad je už jen Lukašenko .......

    • Co neni bude. Se zarukou. Jak bude vyvadet cobol konfident bures , az se mu nepovede uplatit tu svoji gerontofilni legii a projede i pres vsechna ta opatreni volby v Cechach . Sice uz to sleduji jen jako dejme tomu volby v nekde Zimbabwe - ma to priblizne stejnou vypovidajici hodnotu - , ale presto se na to tesim. To nebude horsi uz je jen .... Tady nebude nikdo horsi. To bude bezkonkurencni . Garantovane. 

  • Obličej a jméno pana Zemana je spolehlivou zárukou bohaté diskuse.

    Sice chudé duchem a argumenty, ale bohaté na žluč.

    Kdyby na nás vzhlížel igelit Drahoš, byl by klid po pěšině. 

    Bída kandidátů, bída zvolených.

    • Fakt je že ten Drahoš se extra vyvedl.Při kandidování svatoušek a výběr slušnosti.Jen se dostal k alespoň ušmudlanému  korýtku - hnůj všech hnojů.Jak je šance otře botku o kohokoliv.Nejlépe mu jde vyhryzování proti všem.Takový zamindrákovaný šmudla, který čekal na svoji příležitost.A tady toto nám tady chtělo sedět na Hradě. Tady toto by nám panáčkovalo komukoliv.Má sice Zeman svoje rezervy, ovšem tady oproti tomu komediantovi je to těžký frajer.

      • joe1

        Jinak jsi normální...?

  • Koukám na tu skleničku co má na stole, to je asi první Becherovka.

    • První ťapík ať je to cokoli to určitě není. Jestli jste si všimli , už překonal makotřas a vymlask to pevnou srostlou rukou. Tipuju že tak víc než čtvrt flašky ten den v sobě mel .

    • Becherovka to není. On podle svých slov prý trpí na diabetes a tak drží cukernou dietu. Proto prý z Becherovky,  která obsahuje cukr přešel na Hruškovici. Ovšem i Hruškovice může způsobit virózu, když se pozře množství více než malé. A když potom ještě pes shrne koberec...

  • Ochmelo, začni už konečně normálně uvažovat. Kde je jeho spravedlnost vůdči té jeho bandě? S.Bureš a dacani bez prověrek jsou čistí? Jak může posílat do Ruska emisara bez prověrky vyjednávat ? Hlavně bez vědomí vlády. To ještě chtěl po BIS ruské agenty o kterých vědí? Si stejný lu.. jako on.

    • Sedláku sedláku.Klasika z tvojí huby prasiče zdejších stránek. Takové měsíce tady zlostně prskáš a ono nic. Ani nikdy nic nebude.To už je úděl věčných žalovníčků. Nikdy ničeho nedosáhneš.Ty a tobě podobné holé zadky mají akorát hubu plnou blbých řečí. Jinak bezmoc.Naprostá bezmoc komediantů kteří se furt hlásí o svoje sprosté slovo.

  • To mají Země Koruny České "symbola". A jeho poskoci a ti "bývalí" jásají. A také pár tupých ovcí spokojeně pobekává nad "moudrostí" jejich samozvaného rádoby pastýře.

    • josef.chmela

      Žádná země Koruny České tu není. Dnes je tu Česká republika. Ten, kdo se nevyrovná se svou minulostí, nemá budoucnost.

      • Omlouvám se, vypadlo mi slovo "bývalé" - tj. "bývalé Země Koruny České", tedy "Království České, Markrabství Moravské a Knížectví Slezská".  A když byl "králem českým a císařem římským" Karel IV...., to byla osobnost, jejíž jméno vyslovují s úctou i prostí občané "země za Velikou Louží", jak jsem se sám přesvědčil. 😉

      • ochmelko Česko , některým vadilo označení Česká republika , přitom je to tak hezké .

        • Už jsem se omluvil, označení Česká republika je nynější správný název, také se mi líbí a používám ho. 🙂

  • Tak jsem si přečetla ten včerejší " projev"  hradního...

    Poslouchat a dívat se na něho - tak to bych fakt nedala...

    Musím říct, že nebýt koronaviru, je stejný jako vloni...

    A jeden zvědavá, jestli se nechá očkovat, když se za očkování tak "bije"...

    • Ja se na tu komedii dival na netu. Byla to ceska verze , nakonec ktera zahranicni stanice by se timle zabyvala. Ale o necem jinem. Cca v puli toho neceho najednou preruseni a reklama nejakeho zeleneho mimone . Nedovedu si dost dobre predstavit nejakeho jineho ehm  " statnika hihi " ,  jehoz moudra jsou takhle dehonestovana. Na co ta reklama byla netusim , v tom se dovedu odpoutat ze vubec nevnimam . Mozna na nejakou ekologickou odmastovnu , pripadne naopak na spiritusku. Celkem jedno ale. Hlavne ze to tam bylo a skvele to do tech jeho zvastu zapadlo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit