Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prezident Zeman má v průzkumech dlouhodobě podporu přes 50% obyvatel (a přiznává to i mainstream). Málo který státník na světě se může pyšnit takovou podporou svých obyvatel. Jinak žádný politik nikdy nevyhovuje všem. Nadpoloviční většině však Zeman vyhovuje, další čtvrtině v populaci je úplně u zádele, jestli je prezidentem Petr nebo Pavel a na ten zbytek zhrzených havloidních podporovatelů dementního knížete nebo želé-fíkuse Drahoše se Zeman může z vysoka vysr... Není co řešit.   

• vanhorne

"dlouhodobě podporu přes 50%"

Musis mu pridat trosku vice, nebud skromny,  protoze loni na China News dokonce blabolili o 79%. 

• tak v zemi kde má Si podporu 99,99% je to furt málo😎 takže viděno darebnýma očkama se ty procenta násobí i dělí jak je přáním nejvyšších.

• vanhorne

"dlouhodobě podporu přes 50%"

Musis mu pridat trosku vice, nebud skromny,  protoze loni na China News dokonce blabolili o 79%. 

• To že by v naší zemi bylo tolik nesvéprávných tupých ovcí?😯

• Kdysi   nedával tisk takový prostor  lidem tvého typu , tak si to nepokaz.   To , že se v rodině oslovujete "tupé ovce" neznamená , že tak můžeš oslovovat i ostatní slušné lidi.

• Koukám - hlava hradního vypadá, jako kdyby bral dost vysoké dávky prednisonu...

• Obličej a jméno pana Zemana je spolehlivou zárukou bohaté diskuse.

Sice chudé duchem a argumenty, ale bohaté na žluč.

Kdyby na nás vzhlížel igelit Drahoš, byl by klid po pěšině. 

Bída kandidátů, bída zvolených.

• Fakt je že ten Drahoš se extra vyvedl.Při kandidování svatoušek a výběr slušnosti.Jen se dostal k alespoň ušmudlanému  korýtku - hnůj všech hnojů.Jak je šance otře botku o kohokoliv.Nejlépe mu jde vyhryzování proti všem.Takový zamindrákovaný šmudla, který čekal na svoji příležitost.A tady toto nám tady chtělo sedět na Hradě. Tady toto by nám panáčkovalo komukoliv.Má sice Zeman svoje rezervy, ovšem tady oproti tomu komediantovi je to těžký frajer.

• joe1

Jinak jsi normální...?

• Diskuse o očkování je zastavěná...

Proč...?

Ostatně - všimli jste si, že injekční stříkačka, kterou je koblihář " očkován" je prázdná...?!

• Prázdná stříkačka znamená vzduchovou embolii a riziko vážných zdravotních komplikací až smrti. To vědí studentky střední zdravotní už před první praksi v terénu. "kolobezka.1", nepište o tom, o čem nevíte ani zblo; jste tak za blbku.

• Podívej se nejdříve na foto a pak dělej chytrého...

Ta stříkačka je prázdná - píst je zatlačeny ke konusu = k jehle, takže v ní žádný vzduch není...

Ještě jsem neslyšela (ale to neznamená, že se nestalo), aby někdo dostal vzduchovou embolii po aplikaci muskulární injekce do ramene...

Aby se předešlo takové komplikaci, provádí se pokaždem vpichu zkouška tzv. aspirace...

Myslím, že za blbce tady nejsem já  = píše se praxe...

• Tedy já nevím, o čem se to tady přete. netuším, co máte za specální fotografie, ale souhlas s panem Vanhornem.

Očkující lékař ještě ani aplikaci nezahájil. A Vy už se přete o tom, co je ve stříkačce. Super.

• Já se nepřu co je ve stříkačce...

Já píšu, že na té fotce je stříkačka prázdná = píst je nadoraz - není v ní nic =ani nějaká tekutina, ani vzduch...

• vanhorne

"Podívej se nejdříve na foto a pak dělej chytrého..."

Jestli je prazdna neni videt, ale po zvetseni fotky je videt spicku jehly, ktera je asi na pul palce od prstu toho pichace cili zatim zadne pichani se nedelo. Jenom dalsi Buresova medialni groteska. Cespdu muze klidne spat, embolie Buresovi  nehrozi, spise mu hrozi nebezpeci od hochu z EU.😉

• Měli jsme zřejmě ve stejnou dobu podobné myšlenky - viz mé vyjádření výše. Ta injekční stříkačka se skutečně zdá být prázdná. Může to ale být pouze "nahraná" situace pro ilustrační foto nebo mohl být snímek pořízen při vyjímání injekční stříkačky pro provedeném vstřiku vakcíny. 

• 🙂

Tento to jeho "očkování"  byla jedna velká komedie...

• dzixy

Koloběžko, zdá se mi , že jsi neviděla přímé online záběry přímo z televize. Mám to nahrané a jasně vidět  vpich a vytlačení séra do svalu. Ukazuješ se jako úlisný a urputný fackenewsák. Zajímal by mne názor redakce, co viděli oni.😎

• Dzixy- čti pozorně - já komentuji foto s koblihářem, a ne trapnou komedii 💉v TV...😉

• Uvědomte si prosím o koho jde. Konfident Bureš si platí dost v tomhle sběhlé lidi okolo sebe. Vidina kriminálu za jeho činnost ho nutí raději cálovat , než riskovat že se od něj jeho věrní staletí odvrátí ,  nebude zvolen ,  přijde o svůj úkryt a jeho čapárny se začnou otevírat. Takže i s takovýmhle detailem jeho placeni věrní určité počítali. Raději píchnout něco neškodného , vzduch už byl probrán co dovede , ale stříkačka prázdná nebyla. Nějaký obsah měla , jaký věc druhá. Divadélko bylo provedeno dokonale . At už vakcína nebo obyčejný vitamin . Něco v te strikačce určité bylo. Takovouhle dětskou chybu by burešův PR východní tým nikdy neudělal.

• vanhorne

"Něco v te strikačce určité bylo."

Truth serum nebo Warfarin ?

• Cenzore, tebe platí Hrad? Cigáni ať se vrátí do Chánova.

• Cigáne, tady čtu že zEman má konzistentní a neměnné názory. Nevíš, kdo taky říkal, že jedině blbec nemění názory?

• v prolhanosti je taky konzistence 🙂 

• To mají Země Koruny České "symbola". A jeho poskoci a ti "bývalí" jásají. A také pár tupých ovcí spokojeně pobekává nad "moudrostí" jejich samozvaného rádoby pastýře.

• josef.chmela

Žádná země Koruny České tu není. Dnes je tu Česká republika. Ten, kdo se nevyrovná se svou minulostí, nemá budoucnost.

• Omlouvám se, vypadlo mi slovo "bývalé" - tj. "bývalé Země Koruny České", tedy "Království České, Markrabství Moravské a Knížectví Slezská".  A když byl "králem českým a císařem římským" Karel IV...., to byla osobnost, jejíž jméno vyslovují s úctou i prostí občané "země za Velikou Louží", jak jsem se sám přesvědčil. 😉

• ochmelko Česko , některým vadilo označení Česká republika , přitom je to tak hezké .

• Už jsem se omluvil, označení Česká republika je nynější správný název, také se mi líbí a používám ho. 🙂

• Fosílie vylezla z nory, nechala se napudrovat a kecá, kecá a kecá, co jiného lze očekávat od dementního rusofilního individua? !!! NIC, nic a zase nic pozitivního !!!

• neurážej fosílie

• Nejzáslužnější věc by udělal ,kdyby se vrátil nazpátek do Kolína a tam si otevřel hospodu 4. cenové kategorie

• Pochybuji ze by   Eman zvládl řídit byť  jen tu  čtyřkovou zanádražní putyku. Je prototypem člověka na konci. Ubohý snad symbol , více ale zástěrka pro všivárny té party okolo něj. Nic už nechápe . Smutný klaun na konečné.

• 😎

• tak tam bych nešel ani kdyby to byla poslední otevřená restaurace v Evropě ,

• Zejména uhodil prezident hřebík na hlavičku.Banda trotlů z jakože opozice vymýšlí permanentně kraviny.Přesně a vždy opak toho, co je předestřeno veřejnosti.Jo panečku kdyby to vzali do rukou takové kapacity jako MUDR Okamura, MUDR Kalousek, MUDR Pekarová to by byla jiná paráda. Akorát že lidi by prděli na jejich pokyny a nařízení.Obyčejní komediantí by byli všem pro smích. Už aby covidová zubatá sekla kosou třeba u vyhlášeného šíbra a odpírače Klause.Jéé to by bylo veselo.A bylo by to i výchovné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit