Zeman děkoval za boj proti epidemii, vyzval lidi, aby se dali očkovat, a kritizoval opozici
-
koukám z hora tahle troska zejména morálně vyčpělá je prezidentem mého oblíbeného státu jménem Česká republika ?
-
U článku "Česko zahájilo očkování proti covidu" se ztratila diskuse, nejspíš ji asi sežral ten covid. 😀
A to jsem se chtěl premiéra zastat. Zřejmě chtěl tím obrázkem a článkem říci ovečkám, které mají hrůzu z očkováni:"Ovečky, nebojte se toho očkování, je to přece jen určitá jistota, vidíte přece, že i váš ovčák se beze strachu nechal očkovat." 😉
Já se už po mnoho let nechávám pravidelně očkovat proti chřipce a mám s tím dobré zkušennosti. A to také některé ovce propadají zděšení, když jim o tom řeknu. To očkování proti covidu není sice ještě tak zaběhlé, ale chystám se, že se také nechám očkovat.
-
K tomu ještě litr Bechrovky. Jak ho to pozvedlo. Hlavně, že stačil poradit jako vždy.
-
-
Néé, Becherovku néé!!! Říkal přece říkal, že má diabetické problémy a tak musí držet cukernou dietu. A Becherovka obsahuje dost cukru, proto prý přešel na Hruškovici. Ovšem i po Hruškovici je viróza. Proto zjevně měl projev dva dny po Štědrém dni, kdy už vánoční viróza přešla a nečekal na Nový rok, kdy ta viróza nejspíš zase nastane.
-
-
Zeman opět zaséval naštvanost, spory a zlobu. Opět nebyl nadstranický. Opět potvrdil, že je ortodoxním zastáncem dogmatických restriktivních opatření, nebyl objektivní. Vychvaloval Prymulu tak, jako by chtěl co nejvíc posílit kult budování kultu osobnosti Prymuly.
-
-
On stačí kult Havla co??? Opozice nedělá nic jiného než že škodí , tak to se nedá přehlížet. Prosraly volby ale nevzávají se.
-
-
Bůh nás chraň!
-
Zdá se mi příliš naivní a bezbřehé vykecávání nad očkovacím sérem proti covidu. U všeho podobného je "kdyby" a je na každém, jak se rozhodne. Ale pokud by to sérum bylo tak rizikové, jak zdejší kecalové citují, potom celá Evropa, a dokonce už i skoro celý svět, jsou podle nich "ovce" a blbci, kteří se nechají "čipovat" a ohrožovat své dosavadní "dobré" zdraví. Dobré??? Do kdy??? Než chytnou "víra". A potom budou rádi za cokoliv, jenom aby zubaté utekli z lopaty. A co ještě potom, pokud by vám někdo z rodiny "nenačipovaný" klekl a vy stáli smutní nad jeho hrobem. I potom by byl za vše zodpovědný Zeman a Babiš?? Bláhoví naiváci a prostoduší kecalové.
-
-
Ano je to na každém tak si ty pindy okolo nech
-