Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koukám z hora tahle troska zejména morálně  vyčpělá je prezidentem mého oblíbeného státu jménem Česká republika ?

• U článku  "Česko zahájilo očkování proti covidu" se ztratila diskuse, nejspíš ji asi sežral ten covid. 😀 

A to jsem se chtěl premiéra zastat. Zřejmě chtěl tím obrázkem a článkem říci ovečkám, které mají hrůzu z očkováni:"Ovečky, nebojte se toho očkování, je to přece jen určitá jistota, vidíte přece, že i váš ovčák se beze strachu nechal očkovat." 😉

Já se už po mnoho let nechávám pravidelně očkovat proti chřipce a mám s tím dobré zkušennosti.  A  to také některé ovce propadají zděšení, když jim o tom řeknu. To očkování proti covidu není sice ještě tak zaběhlé, ale chystám se, že se také nechám očkovat.

• K tomu ještě litr Bechrovky. Jak ho to pozvedlo. Hlavně, že stačil poradit jako vždy.

• Néé, Becherovku néé!!! Říkal přece říkal, že má diabetické problémy a tak musí držet cukernou dietu. A Becherovka obsahuje dost cukru, proto prý přešel na Hruškovici. Ovšem i po Hruškovici je viróza. Proto zjevně měl projev dva dny po Štědrém dni, kdy už vánoční viróza přešla a nečekal na Nový rok, kdy ta viróza nejspíš zase nastane.

• Zeman opět zaséval naštvanost, spory a zlobu. Opět nebyl nadstranický. Opět potvrdil, že je ortodoxním zastáncem dogmatických restriktivních opatření, nebyl objektivní. Vychvaloval Prymulu tak, jako by chtěl co nejvíc posílit kult budování kultu osobnosti Prymuly. 

• On stačí kult Havla co???  Opozice nedělá nic jiného než  že škodí , tak to se nedá přehlížet. Prosraly volby ale nevzávají se.

• Bůh nás chraň! 

• dzixy

Zdá se mi příliš naivní a bezbřehé vykecávání nad očkovacím sérem proti covidu. U všeho podobného je "kdyby" a je na každém, jak se rozhodne. Ale pokud by to sérum bylo tak rizikové, jak zdejší kecalové  citují, potom celá Evropa, a dokonce už i skoro celý svět, jsou podle nich "ovce" a blbci, kteří se nechají "čipovat" a ohrožovat své dosavadní "dobré" zdraví. Dobré??? Do kdy??? Než chytnou "víra". A potom budou rádi za cokoliv, jenom aby zubaté utekli z lopaty. A co ještě potom, pokud by vám někdo z rodiny "nenačipovaný" klekl a vy stáli smutní nad jeho hrobem. I potom by byl za vše zodpovědný Zeman a Babiš?? Bláhoví naiváci a prostoduší kecalové.

• joe1

Ano je to na každém tak si ty pindy okolo nech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit