Přejít na výpis diskuzí
Zeman je komunista a ruský agent, říká autor petice
18.3.2015 | red
295 příspěvků
-
Ne...
-
nerad se pletu do vaší diskuze,ale navrhoval bych Zdeňka Srstku
-
Ty si bol azda u kartárky, alebo Pythie. Ta radila tak, že to bolo i nebolo. *1* *1*
-
Mungo, nestraš, přece vše co se o prezidentovi píše, je jenom odrazem jeho činů, chování a postojů. Zde si lidé vyříkávají své názory, no a to je v demokratiské společnosti normální. Bohužel, nebude-li zavdávat důvody pro kritiku, národ bude mlčet, nebo jej chválit. Zatím není proč. A nestraš lidi.
-
Mě se líbilo, jak odstavil vládu zločinců ODS A TOP 09. To že díky podivné demokracii jsou u vesla kamarádi ODS je pro mě smutné, ale to je vše, co s tím mohu dělat pokud chci žít v české kotlině.
-
vypumpovat žaludek,chinin a klystýr vy simulante *10*
-
Stanley, doufám, že jsi myslel sebe *1* *1*
-
Baron Prášil alias Miloš Zeman opět lhal!
Posselt vyjádřil radost z postupu knížete do 2 kola - Posselt to popřel.
Zeman řekl že zprávu má z Britských listů - Britské listy to popřely.
Zeman řekl že na zámku Hardegg visí obraz s hákovým křížem - byl to kříž Jeruzalémský.
Zeman řekl že se od Šloufa odstřihl - Šlouf přiznal že Zemanovi radil a sháněl pro něj
podporu. -
Trestní zákoník - Pomluva
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem. -
Teda Ty jsi ale kecal *1* . Už jste měli možnost jako hrom, a s čísm ste zatočili?? Se sebou a národem. *7*
-
Já bych o dobrém prezidentovi věděl.... Ale ten do toho nepude..... Je na to moc moc slušný.
A myslím že bychom si ho at jedna nezasloužili a at dvě mezi tu špínu strach slušného člověka poslat. *10* *10* *10* *10* -
Skutečně?
Ten Havel, který odstoupil z úřadu prezidenta ČSFR, aby se mohl stát prezidentem ČR?
Ten Havel, který nezabránil rozpadu Československa?
Ten Havel, za jehož vlád se rozkradlo, co se rozkrást dalo? -
Střeva jako kámen
-
Asi umřu hloupý. *1* *1* *1* *1* Pět lidí mi poslalo že zeman udělal pro naši vlast něco dobrého ale nikdo neví co *1* *1* *1* *1*
Předpokládám že se toto číslo bude rapidně zvyšovat jekmile se klikači vrátí ze svačiny. *1* *1* *1* -
V článku je všechno pravdivé. musím vyzvednout to, že autor nezapomněl připomenout Zemanovo až chorobné ego, které způsobuje, že má kolem sebe rádce - Béčka až Céčka. Když dáte dokkopy jeho ego a intelekt rádců, vyjde jednoznačně negativní obraz našeho prezideneta. Bohužel nemá ve svém týmu žádného oponenta, který by byl s jeho "foukači do zadku" / jinak "persona non grata" / v opozici a aspoň trochu krotil narůstající chyby, kterých se Zeman, jako prezident dopouští. A neměl by, protože prezidenet je přece jenom "persona grata".
-
Soudem usvědčený lhář Miloš Zeman opět v akci!
Zděněk Svěrák podpořil knížete. Zeman reagoval: Jára Cimrman by se z toho
společně s panem Smoljakem v hrobě obracel.
Reakce rodiny pana Smoljaka: Chápeme že pro pana Zemana musí být frustrující
že se mu dostává tak žalostné podpory z řad známých a respektovaných osobností.
To však neomlouvá trapný pokus předstírat spřízněnost s tím kdo už nežije.
Je to absurdní protože náš otec byl příznivcem pana Karla. -
Psi sa bránia útokom!
-
Tam jsi už ty, soudruhu. *1*
-
Vizáž je žel to poslední co by mi na vládních představiteli vadilo. V daném případě oceňuji spíše morální hodnoty. Žel nepovšiml jsem si že by byl pro voliče nějakým přínosem, ale mohu se mýlit. Třeba pro voliče něco udělal.... Nevím...
-
počkáme na instrukce z Kremlu *9*