Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No sláva, budou mimořádné volby.
  • Michal Horáček je sám šmejd, celý život se nechal živit manželnou a nakonec, když zbohatl, kopl ji do zadku a narazil si zlatokopku, to je tedy vážně ten pravý
  • Aktualizuj si stránku *1* *1* *1* Už jsou tady *1* *1* *1* 8

Upraveno: S toho vyplývá že 8 z deseti našich spoluobčanů preferuje vizáž před morálními hodnotami... *10* *10* Se pak jeden může divit.
  • a nepotentoval ses při psaní takového nenávistného příspěvku? já myslím, že máš plné gatě, šmejde *15* *15* *15* *15*
  • Proč oslovujete to putinovské řiťolezecké NIC "pan"?
    To není žadný pan - toto oslovení patří člověku a to člověku kterého si z nějakého důvodu vážíme a to u tohoto hňupského kremelského prolhaného ožralce rozhodně není.
    Osluvfujete-li pak někoho xindelm, ano to máte pravdu to se na toho vačeho zemana hodí 100%.
  • jestliýže tady čtete pod nickem pusinka cokoliv proti Zemanovi, Rusku či Putinovi, je to dílo zloděje, který má strach psát i pod anonymním nickem, oni jsou ti rosofobové a zemanofobové všichni stejní, zbabělí...
  • Ťoubo zapoměl jsi,že prý byl agentem ufo z Marsu.
  • omyl,je to revolucionář z Novočeska *3*
  • Rusofilní bestie vašeho typu nemají místo mezi normálními slušnými lidmi. Je-li vám tady tak zle táhněte tam kde vás jistě rádi přijmou - mezi komoušsko-fašistickou kremelskou pakáž, která nesahá lidem ani ke kotníkům.
    Je-li někdo takový bandita, sr.č a putinovský řiťolezcký patolítzal jako NICzeman nemůže se divit, že za ním nikdo nestojí mimo pár vypatlaných rudých stejně uchyláckého ražení jaké je on sám.
  • Ať si vemou něco ze zdražení léků a zrušení některých doplatků za léky. Jejich cena se zvýšila o min 20% proti jejich ceně i s poplatky za recept.
  • pokud tady čtete pod nickem pusinka cokoliv proti Zemanovi, Rusku či Putinovi, není to ode mne, je to od zloděje, který má strach i pod anonymním nickem se přihlásit ke svým názorům. Je to stejný srab, jako tihle lidé bývají... *15* *15* *15* *15*
  • Zeman není komunista, je to totiž ruský bolševik
  • No.......... Sice jsem to odmáznul .... ale zkus si o něm něco zjistit. Myslím že v životě udělal mnohem těžší rozhodnutí než by jsi čekal.... No a zásadovost. Ta mu nechybí to se vsadím.
  • Zeman má do komunisty hóóódně daleko !!!Volil jsem ho jako menší zlo ale má postoj politika I.republiky.Takže bych ho taky nemusel ale jinak ti co se ho chtějí zbavit tak ti by republiky nejraději zarazili ještě hlouběji do za-nice USA !!!!
  • a proč si to nenapíšeš pod svým nickem, osle?
  • ty jsi taky rudej xindl
  • aposlouchej, to už jsem od tebe četla, že ty máš databázi blbných výroků a jen klikáš na čísla, přiznej se, trolle *15* *15* *15* *15*
  • je to přesně tak
  • autor má pravdu, zoufalče
  • a já si zase myslím, že je nejchytřejší a nejznalejší z těch, které jsme po roce 1989 měli, nedivím se, že působí nafoukaně, kdo se má s blbci pořád dokola vybavovat jako že mluví moudra? Havlovi to šlo, byl jeden z nich hloupý prázdný tlachal, Klaus si je vůbec nepouštěl k tělu a Zeman se jim směje, *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit