Přejít na výpis diskuzí
Zeman je komunista a ruský agent, říká autor petice
18.3.2015 | red
295 příspěvků
-
Má odvahu se postavit Putinkovi
-
Zeman je nejlepší přítel fašisty Putina!
-
No že se Zeman směje Havlovi a Klauzovi je sice hezké ale toho se jaksi nenajíme. Ale nevadí - můžeš nám zdělit co udělal pro voliče pozitivního... Krom tedy toho že rozdával smích.... *1* *1* *1* To umí Troška taky a lépe *1* *1* *1*
-
Dalo by se to napsat lépe, poněkud přitvrdit by to chtělo, aby ta pravda lépe vyzněla.
-
máte to těžký placený špíny, to ví každý, že v Prognostickém ústavu pracovali estébáci a pracují pro návrat do Ruské říše. To bysme vyhráli s takovou pakáží. *12*
-
já taky ne
-
soudružko co máte na sobě ? pokud by jste měla jen pionýrský šátek tak mě to položí *14*
-
Sice se semnou nezná ale dovedu si člověka vážit pro jeho morální hodnoty a lidskou slušnost.
Ale ty nevíš co to je tak že se raději nevyjadřuj. Přesně k vůli takovým jako ty máme na hradě roky to co máme. *10* *10* *10* *10* -
Co je se mnou, soudruhu?
-
a to je dobře *3*
-
lépe bych to nenapsala
-
jsem zpět,všechny vás nahlásím a nechte zlého trolla na pokoji *10*
-
Ty se styď za Klause, co jste ho dostali ke korytu. To je vaše zásluha rudá pakáži.
-
Kolaborantský název Novočesko, i té ovci se zježí vlna, při vyslovení téhle kokotiny. V kruzích kolaborantů je to ale zbožné přání.
-
A co jako tím chtěl "básník" říci. Tady přece nikdo toho vašeho NICzemana nepomlouvá!!!
Tady jsou pouze konstatována fakta o jeho zločinecké rusofilní činnosti, o jeho žvástavosti, o jeho lžích, podvodech, křivárnách, ožralectví, .... - tak jaképak pomluvy. -
Co má zadavatel petice společného s pozitivním jednáním prezidenta ve prospěch voliče.
Ještě se pořád nenašel nikdo kdo by o něčem takovém věděl a vy nejste vyjímka. -
Zaman a Klaus, soudruzi z Prognosťáku to tady záměrně kurvili, aby ovce bečely a vzpomínaly na rudou totalitu. *12*
-
Se nerozčiluj tady se neřeší co kdo udělal špatně tady se hledá co prezident udělal dobře a zatím se tu mlátí prázdná sláma a hledaj se zástupné problémy.
Nikdo po Zemanovcích přeci nechce aby si sypali popel na hlavu. Stačí když řeknou co udělali pro národ dobrého................ A nic..... Možná tak deset mínusových bodů *1* *1* *1* -
a ten Babišův turisťák nevydrží ani týden *13*
-
vždycky ho vymlasknu