Přejít na výpis diskuzí
Zeman je komunista a ruský agent, říká autor petice
18.3.2015 | red
295 příspěvků
-
Zeman je soudem usvědčený lhář!
Přihrál další protekční korýtko Klausové a vlastním spoluobčanům popřál smrt.
Byl opilý na slavnostní události a málem pozvracel naši kulturní památku.
Jsem slušná holka takže Zemana jsem nevolila.
Nemusím se nyní styděť jako jeho voliči. -
Pan Němec z pardubické TOPky by zřejmě nejraději viděl, jak příslušníci amerického konvoje zatýkají Zemana a deportují ho na Quantanamo.
-
Stydím se za svou TOP09.
-
I příště budu volit za prezidenta Zemana.
-
11 tis. podpisů je sranda.......Tak dlouho se snažíte a pak takový slabý výsledek ,to snad nemá cenu ani komentovat. *3*.Nebýt rusů tak je velká většina v koncentráku na to jste nějak zapomněli. *9*
-
Když pominu Ukrajinu ,tak do války nás dostala Francie s Británii jen aby se jim nic nestalo tak nás spolu s poláky předhodili .A zase Britové,kteří nás nechali na holičkách pod vlivem Ruska.To jen pro pořádek,aby někteří nezapomněli.Mrd...k na Ukrajině má na svědomí EU a zase Frantíci s Němci.U uražené pokusy ožralého Ssobotky mne vůbec ale vůbec nevadí .Vždyť on nikdy nejde do předem prohraných pokusů jak už jednou ukázal.Je svoboda tak ať si tlachá co chce ,jen mne to štve že je to za moje peníze.Ale takových parazitů tu je více. *13*.
-
Každý normální slušný občan volil Zemana. Já také.
-
Chce to svěrací kazajku a deset let trvající odpočinek v Bohnicích. *15* *15* *15*
-
Miloš Zeman na Jižní Moravě.
Od Haška dostal kytici: Od lidu slyšel Hanba! Ostudo národa!
Ochranka jej musela oddělovat od lidí kteří mu chtěli ukázat červenou kartu.
Bratříčkuje se s Putinem a ignoruje porušování lidských práv v Číně.
Zradil odkaz Masaryka křičel dav.
Hašek Miloše podporuje. Vždyť Miloš s ním nedávno plánoval puč při kterém
měl být jeho kamarád Míša bez voleb dosazen jako fuhrer ČSSD. -
To snad nemá cenu ani komentovat. To je pro psychiatra. *1* *1* *1*
-
Kdopak Becherovku zdecimoval a prodal? Kchárl plenkovič. *1* *1* *1*
-
Máš to Jindřichu v tý palici pomotaný. Sám vystupuješ jako buran, se kterým si ti slušní a pracovití ale perdel nevytřou, protože burani jsou v naší zemi "chránění". Zatím. *1* *1* *1*
-
Stanley, ty si tak nějak pleteš pana prezidenta s "dědečkem hříbečkem", nebo s Ivánkem z Mrazíka. Tam se řešily "dobré skutky", tohle je ale pan prezident naší republiky. Přesto, napomohl našim podnikatelům v získání velkých významných zakázek a také, sám odevzdává část svého platu na nasekaný státní dluh neúspěšnými politiky. No a to, že svou osobností ukazuje na to, že ne každý vysoký politik musí být současně zloděj a mamonář, dělá mnoho našim spoluobčanům radost a zadostučinění. Stačí, že?! *1* *1* *1*
-
zmr.e *12* *11* bééééé
-
Jen doufám,že až budou vystavovat Svatováclavskou korunu dostane Becherovka dejchnout ,za chvilku by jsme se totiž mohli dohadovat co ještě ten notorik z státních symbolů nepoblil.
-
Slušný člověk svému prezidentovi neříká Miloši, ale pane prezidente. Průměrný Čech v EU není snad nevychovaný dobytek, ale jistě slušný a distingovaný. To ovšem není tvůj případ, ty jsi nevychovaný polobolševik. *12* *16* *12*
-
Komunisti poslali Klause na Hrad, Klaus pak posvětil nejhorší vládu Nečase a Kalouskaa jejich činy. Baziliškové komunisti podceňují lidi v ČR a Rusko si vyzkoušej, třeba tak, že si tam vyjedeš na dovolenou. *1*
-
Ty máš USA červenou kartu? Ty jako s tím cancem něco rozhoduješ? Vzpamatuj se, zoufalče! Já jej volil, ode mne má zelenou. Takže ty a tobě podobní šmejdi máte smolíka. *1* *1* *1*
-
Zeman je agentem Ruska? Tak to vysvětluje jeho chování.
Na mezinárodním scéně popíral Ruské vojáky na Ukrajině. A zatím Milošku Ruské matky
protestují - postrádají své vojenské chlapce. Ano ty padlé na Ukrajině.
Kopal za zrušení sankcí protože prý vůbec neúčinkují. A oni zatím devastují
Ruskou ekonomiku jak přiznal i ruský ministr financí.
Na hrad pozval Putinova oligarchu který je na sankční černé listině. -
Při podání ruky před svědky z Německa,Francie a USA.