Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale ten zbytek národa je jen maličko hlupců tvého ražení, většina je ráda a dokonce i ti, co ho nevolili si zatím pochvalují, to víš, u vás doma se to ještě neví.
  • Ládíku, ty jsi vskutku zářným příkladem inteligenta, argumenty nikde, fakta nikde a umíš jen nadávat, to vy u vás v Topce jste všichni takoví chytrolíni? *15* *15* *15*
  • Milošku, asi to bude tím, že já mozek mám, ty, bohužel, máš místo mozku z piva kostku, chudinko *15* *15*
  • jsem ráda, že ses s námi podělil o své postřehy ze života se závislostí, a něco věcného bys neměl? *15* *15* *15*
  • no to nám pověz ty, jaké to máš ve svém okolí? *3* *3*
  • Ládíku, uslintanče, jaká? - stejný jako ty sám, nesahají mu po kotníky, nedovedou mu oponovat, dovedou jen nadávat a šíleně je štve, že nemají pána, aby měli pocit, že i oni jsou tak triochu šlechta, le člověka plebejského a inteligentního, který na ně zvysoka kašle a baví se jejich hloupostí. ty vepřová tlamo *15* *15* *15*
  • nesmíte vše posuzovat jen podle vaší rodiny, já zase národ vidím jako národ vzdělanců a lidí sociálně smýšlejících *3* *3* *3*
  • zabití děcka opilcem je propaganda? no to je ti podobné a na své esesáky je pobaltí hrdé, ovšem uživit sami se neumějí.
  • Trolle, i když bude na konci deliria??? Ty jsi taky závislej? *1*
  • V žádné jiné straně není pohromadě tolik blbů a lumpů, jako v TOP09.
  • naprostý souhlas
  • Záleží na počtu podpisů.
  • 1) Odstoupil ještě než přestala existovat ČSFR.
    2) Jakpak vy tak dobře víte, co si Slováci přáli?
    3) No právě. Havel byl prezident na klíček.
  • Zlej troll se to peticí zaobírat nemusí, ale senát se jí ze zákona zaobírat MUSÍ. *2*
  • Občane, takovou primitivní propagandu z dílny KGB může spolknout jenom jenom Rusáček když do sebe hodí půl flašky vodky. Předestírat něco takového v Evropě je důkazem nedovyvinutého nebo poškozeného intelektu. V r. 1956 při "bratrské pomoci" Maďarsku Rusové "ukončovali" demonstrace tak, že ulici z jedné strany zatarasili tanky a z druhé strany pomalu projeli tanky jeden vedle druhého. Jen v samotné Budapešti povraždili na 50 tisíc osob... *16*
  • vanhorne
    "Jeho chytrost převyšuje všechny"

Jeho chytrost je omezena jeho chlastem a chlast jeste nikomu na chytrosti nepridal,naopak ji ubira.Takze bych to s jeho chytrosti neprehanel.Ale rika se,ze laska je slepa,tak to by jeho fanynky mohlo omlouvat.
  • Občane, vy budete eSTéBák.
  • vanhorne
    "tak trochu úcty"
    Je porad par veci na svete ktere se nedaji koupit.Mezi ne patri "úcta".Jake ucte se tesi opilec mezi svymi sousedy a jak si ho asi vazi,eh?
  • Jak to v našich mediích chodí a jak myslí a provokují zdejší nickové - vymývání mozků.
    Dnes jsem na Frkvenci 1 slyšel, že separatisté opět porušují příměří a střílí po ukrajinských vojácích. Ale to, že zpití do němoty tito hrdinové srazili obrněným transportérem matku s dětmi a rozdrtili pásy devítiletou holčičku ... to je tabu. Proto rozhořčení lidé vyrazili do ulic a zapálili jim budku s velitelstvím nad hlavou. Pak tam přijeli hrdinové z Pravého sektoru a samopaly začali s těmito lidmi dělat pořádek. Divíte se, že přes internet se tito občané domáhají ruské pomoci a brání se jak se dá? Ale naše media ohlásí pouze to, že separatisté opět porušili příměří. A to že v Litvě proběhl pochod jednotek SS k výročí zahájení bojů proti rudé armádě za 2 sv.války se opět mlčí i stím, že tam amerikáni navážejí tanky s bojovou technikou. Je mi z toho zle ... *16*
  • Peticí je nepočítaně. Kdyby se člověk měl zaobírat každým chorobným pomatencem, co pořád zakládá petice třeba i proti štěkání psů, tak by nedělal nic jinýho a ještě by to bylo málo. Zase další provokativní článek o ničem. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit