Přejít na výpis diskuzí
Zeman je komunista a ruský agent, říká autor petice
18.3.2015 | red
295 příspěvků
-
???? Nevím o žádné významné zakázce kterou by firmy v ČR získaly díky ..... v Číně nebo Rusku. Číňani k nám dovezli za rok o 84 miliard víc než my k nim... Rusko o 9 miliard.
Podíl Ruského trhu činí 4% našeho exportu nehledě k tomu že my z Ruska dovážíme téměř výhradně palivo 85%... o exportu do Číny raději nemluvě.
Nejvíce se loni zvýšil obchod z Afrykou..... *1* *1* *1* Že by Zeman ??? Tam nebyl ??
No a co se platu týče... Já zaplatím na dluh více než Zeman... Protože já platím Zemana i dluh a Zeman s těch peněz co mu posílám já a ostatní daňoví poplatníci něco málo veme a a přidá na dluh taky ... *1* *1* *1* ... No nic moc ale aspoň gesto.
Dědeček hříbeček - zlo a dobro ?? Jaké dobré skutky. Ať dělá to za co ho platíme a nehojí si tady svoje přiopilé ego. Já dojít ze dvojkou v krvi do fachy tak dostanu padáka už ve vrátnici.... Pak li že by mne pocestě neodmávli fízli a do práce bych se vůbec dostal.
No..... Musím ale uznat že jako jediný z diskutujících jses pokusil objektivně nalést něco pozitivního na práci prezidenta..... No že se to moc nepovedlo je věc jiná. Za to nemůžeš. -
"hrdí na to že je prezidentem"
I Putin je na sveho jedineho verneho pritele ktery vykrikuje"Smrt abstinentum a nekurakum"urcite hrdy.Alcohol ten dovede delat s lidmi kousky.
. -
v Německu třicátých let, byl by ze mne odbojář a antifašista. Pokud by Beneš skutečně nevraždil Němce v pohraničí, odmítl bych na rozdíl od Tebe HŘBETE Hitlerovi sloužit. Ale to lokaj tvého ražení nikdy nepochopí.....
-
v Německu, byl bych Němec. Kdybych se narodil v Čechách, byl bych Čech. Ale v každém případě bych respektoval jiné národy a jejich země a práva jako Moravu a Moravany, Tibet a Tibeťany a nesnížil bych se ke kolaborantství a podlézačství Hitlerovi a jiným zjevům. A TO JE PRÁVĚ TEN ROZDÍL MEZI NÁMA DVĚMA CTĚNÝ LOKAJI !!!!!
-
"vidím jako národ vzdělanců"
To je hezky vtip.Vzdelany narod by nevolil po 25 let party slibujicich,neschopnych ale vychytralych a bezcharacternich indiviui.Hlavne na sliby na to jako na musku pstruh,narod skoci.Vzdelany narod by s tim uz davno neco udelal. -
Myslíte Putina , Hitlera nebo Zemana ????. S textu vaší odpovědi to není patrné ale tohle jsem četl v nějakém sudetském plátku.... Neco jako parlamentní listy. *1* *1* *1* *1*
-
Ty akorát drž mlč.
V každé zemi a národě se najdou lidé dobří, zlí. Je úplně jedno kde jses narodil. Kdyby jsi se narodil v čechách tak tu žvatláš to samo jen změníš národnost a frýdek za pohraníční bojůvky z Henlainovci. Kdyby jsi byl Němec bojuješ proti Benešovi......
Normální lidi nic neničí normální budují. Normální člověk se ze sousedem domluví. Nenormální ho zastřelí. Normální člověk se chce mít fajn. Nenormální hledá problémy a vyvolává konflikty i tam kde nejsou.
Tak že jako občan mluvící česky moravské národnosti, slovenského příjmení a polského jména ti říkám sklapni bo rozeštvávačů a nenávistivců tu máme habakuk. -
Konečně to na Zemana prasklo. Kope za totalitní Rusko.
Tvrdil že na Ukrajině ruští vojáci nejsou. Jsou a Zeman za své lhaní sklidil
po zásluze na mezinárodní scéně posměch.
Pozval na hrad Putinova oligarchu který je na sankčním seznamu.
Kope za zrušení sankcí. Prý nefungují. Ale fungují Milošku.
Rusko se ekonomicky hroutí. Kradení Ukrajinského území je přijde draho. -
Máš pravdu. A i proto s v médiích neobjevilo ani "ň" o německé okupaci ČSR, která se datuje k 14-16. březnu 1939. Němečtí majtelé médií, či zaprodaní "praví demograti" si toto jistě nepřáli a tak to zatrhli. Hanba Čechům, kterým tito Němci a jejich zaprodaní čecháčkovští poskoci vládnou!i *12* *16* *12*
-
petice dobrá na zátop
-
toho,koho jsme si svobodně zvolili a my co jej volili jsme hrdí na to že je prezidentem právě on.
-
Její autor Jan Němec z pardubické TOP09
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zase Němec. Před pár dny jeden Němec skončil v Moskvě a další opruzuje tady. Fascinuje mne, jak fašista ze zlodějské sekty TOP, která má podíl na rozkradení státu, má plnou hubu Demokracie. Vždyť ten blbec ani neví co to slovo znamená. Poslouchat kydy o Demokracii od podobných zjevů, je asi stejně smysluplné, jako nechat si radit o Zdravé výživě od bezdomovců vybírajících popelnice. Zajímavé je, že tahle petice je první o které slyším, žeby se projednávala v Senátu. Za dvacet let se tady podepsaly desítky petic normálními lidmi včetně mne a nad všemi zavládlo hrobové ticho. Ale jen vyrobí nějakou pseudopetici politický zloděj, už ji projednávají málem v OSN. To asi bude ta Demogracyje v praxi o které ten hlupák hovoří.
Ještě díkybohu že nejsem Němec, nýbrž Moravan. Morava tuhle zemi vždycky držela nad vodou a to i k naší vlastní škodě. Pracovali jsme, vytvářeli hodnoty, aby Němci TOPáci a jiní podobní měli co krást, 1620 na Bílé hoře i v Březnu 1939 ve Frýdku-Místku jsme pokládali životy na obranu státu. Nebýt Moravy už by dávno Němci tuhle zemi zničili. -
ušišlany předseda,slizký a v ČT popularizovaný Kalousek,nyní Němec,tato strana je opravdu plná uchylných členů,kteři by se měli léčit a ne působit v politice a navíc tlachat nesmysly.Co za debilové se to po roce 1989 dostali do politiky je neuvěřitelné.
-
Diskuze je naprosto zbytečná, pan Němec popsal MZ, bývalého zaměstnance ústavu zřízeného KGB k převzetí moci v postsovětských státech zcela přesně. *1* *1* *1* Propaganda cizí fašo-bolševické nepřátelské velmoci a jejich agentů může ohlupovat a ohlupuje tupce, ale na pravdě to nic nezmění. Zatím ji lze alespoň hlásat, když už ji v tomto pseudodemokratickém státě nelze prosadit. *11*
-
Ani mě neuhdivuje, že ten chlapec je z TOP09. Demence a alkoholismus jsou zřejmě vysoce nakažlivé.
-
je zajímavé, jak lidé inteligentní, lidé se smyslem pro humor vyděsí hlupáky a ti pak unisono na ně štěkají, to vše jen proto, že jejich mozečky je nejsou s to pochopit, to je celý příběh antizemanovců. *15* *15* *15*
-
no to mu ji ale musí dát někdo jiný než maličká lupa zbabělců
-
no neblbni, to ti řekl doktor? *15* *15* *15* třeba tam budou mít tatarskou knihovnu, tak si aspoň počteš *3*
-
amy jste tedy také i proto Kájovi s čírem hlas nedali *15* *15* *15*
-
ty hnusný blbý hajzle, i tvůj fotr byl blb a asi tě zplodil v záchvatu deliria, protože jen taková nula dovede plivnout na ty mrtvé sovětské kluky, kteří jemu i té jeho podělané familii zachránili život, hnuse