Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to zkrátka tím, že češi mají krátkou paměť - jak už jsem psala - a zapomněli na Zemanovy kecy, když byl premiérem ... :-)
    Ten, kdo ho volil, nám všem posadil pěknou kukačku do hnízda... :-)
  • Je fakt, že éra Zemanovy vrcholné formy je v nenávratnu. Evidentně mu neprospěl civilizační výpadek, který si naordinoval na své chalupě - dnes nestačí s dechem, výrazně utrpěly i jeho kdysi vtipné bonmoty, nekompromisnost nahradil naschvály, glosy urážkami, pohotovou výřečnost zdlouhavým a nudným žvaněním. Škoda, že si to neuvědomuje nebo že si nenajme někoho, kdo mu to v pravou chvíli řekne. I jiní frajeři měli pro ten účel šaška. Patřila-li i jeho pracovní náplň Šloufovi, neměl se ho zbavovat. Doufám, že stále ještě včas pozná, do kdy se lidé smějí jeho humoru a od kdy jemu... *13*
    • Svoje zbožná přání si jdi napovídat nějakému faráři do kostela, třeba se za tebe pomodlí. Já nevidím, že by byl na konci s dechem. Všechno ještě přece ani nezačalo...
  • Co to zas to superprase plácá?
    • Nediv se, měl zase virózu a tak blábolil své "bonmoty".
  • Neurážejte soudruha prezidenta! Do mrtvol se nekope!
  • A co jako Zeman vlastně "pořádně schytal ??? Nějaký brebta něco sesmolí ze spaní a už se z toho dělá senzace, hm, hm...
  • Myslím si, že největší problém Zemana je dle (čemuasi)poplatných pisálků v tom, že jej zvolili skutečně lidé této země!!! A to přes masáž, kterou jim právě oni poskytovali ve prospěchg dementního rádobyknížete.
    • Jestli ho zvolili "lidé této země", tak je to s touto zemí moc špatné. Vyjadřuje to, že z obyvatel Zemí Koruny České se stalo stádo ožralých buranů.
      • ožralo přestaň se opakovat a nenadávej si do buranů my to o tobě víme
  • Rozumět slovu pokulhává je snad pro opilství mu nezůstává rozum na práci, natož na psaní, kde to nestčí odkecat, ale je to psáno
    Je dobře, že průměrný volič názorně vidí, jak je těžké občanu čtvrté cenové skupiny, když je zvolen prezidentem.
    Podobně když vládu odborníků postihne problém zákonu, který neumětelové vytvoří a další neumětelové odhlasují
    Je možné, aby v tomto státě vládla normální vláda a v parlamentu pracovali normální poslanci, nebo se pořád musíme jen dívat do světa, kde to umí
    Jen škoda, že si pořád politici berou příklad z rusáků, kde je být neumětelem stav normální
  • Problém českých hlídacích psů demokracie je že jsou zablešení až po čumák a tak nemají krom drbáni a honění se za parazitem čas hlídání demokracie.
  • Urážky neadresně podepsané "REDAKCE TISCALI"mne celkem nepřekvapují.Každý alespoň minimálně inteligentní a slušný pisálek se pod takový panflet podepíše.Nebo se snad stydí?Zde je skutečnost jiná.Deníky a časopisy vlastní pohrobci nacistů a můžeme si zato všichni.Proč jsme volili takové nýmanty,zloděje a korupčníky do vedení státu?Dalo se celkem předpokládat,že vše co zde bylo solidní prodají prošustrují a vytunelují.Svou vinu v tom máme mi všichni voliči,že jsme je dříve neprokoukli. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • už se těším na Milošovy sebraný vejšplechty. Havla ani Klause jsem nekupoval, ale tohle si nenechám ujít.
    • Už tak nechlastej vole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit