Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman byl dřív dobrý, ale dneska už přežívá jen z podstaty. Jeho úpadek by nemusel vadit. Koneckonců je jedno, co za tajtrlíka máme za prezidenta, ono to s těma mezinárodníma ostudama není tak žhavé, nedělejme si ilize, že se za hranicema o nás někdo stará.
    Horší je, že se nedokázala najít osobnost, která by tohohle trumpetu dokázala porazit.
    • No, ono to chce zvednout zadek a jet si za hranice upřímně a přátelsky s lidmi pohovořit, musí se to ovšem umět.
      Osobnost tady je: kníže Schwarzenberg. To je osobnost uznávaná v civilizovaném světě, ten by naši zem důstojně representoval.
      • Jo, to je. Chrápe a přitom prdí nahlas v parlamentu. Opravdu je to hodno uznání, je totiž jedinám politikem s takovou parlamentní náplná práce...
      • asi tak jak ty s tím tvým pravopisem
        • danko, ty jsi opravdu chytrá jak rádio, běž raději umýt záchod, na což tak akorát stačí tvoje inteligence
    • no tak ten tajtrlik nejmenoval 2 mesice predsedu vlady, pokusil se zvratit vysledky demokratickych voleb, kvuli jeho vyrokum byla svolana Liga arabskych statu, Merkelova uz ho pry nikdy nepozve atd, atd...nestaci to? prezident je nejvyssi ustavni cinitel a velitel vojsk, tak neni jedno kdo je nebo neni na hrade
      • Zeman nemohl vládu jmenovat, protože jistá soc. dem. se několik týdnů hádala o to, kdo za ni bude vyjednávat. Sobotka, pověřený jejím sestavením, měl až minulý týden její složení. Pokud šlo to, jmenovat vládu, zvládl to Zeman s Rusnokem za dva týdny. Že jeho podpora Izraele vadí teroristům není divu, jen ať v ní pokračuje.
      • máte pravdu, o to je ten smutek horší *7*
  • Trapný článek o názorech dvou zamindrákovaných rádobypolitologů...
  • Kdo to je Buchert,Pečinka,Pehe a spol.V životě nic smysluplného neudělali jen blábolí ty své rádoby moudra.Bez těch jejich keců by jsme se myslím docela dobře obešli bez ohledu na to koho zrovna mají v hledáčku.
    • jan jan, kdo tady blábolí jsi ty m a g o r e ty se těmto lidem nemůžeš podívat ani do p r d e l e a určitě se obejdeme bez těch tvých keců
    • Zeman má evidentně všechny ty rádobyintelektuály spolu s novinářskou žumpou u pérdele, což dotčení nemohou překousnout.
      • Zeman má u pérdele psa a proto musí dávat pozr na koberce a skříně.
  • Stále je velký důvod se za zEmana stydět *3* *3* *3*
  • Myslím, že tato republika musí být na svého prezidenta hrdá a celý svět nám závidí. Protože takového OSLA nemají nikde.
  • Ten tečka se nějak mění, dříve pořád šukal kozu a teď zase kouří pero Not CSSD.
    • Ten už lepší nebude, je to Notův slouha.
      • ostapkotab
        eva on to snad ani neni oIo, to by byla pro oIo urazka *1* *2*
  • Ona ta sláma z bot, mu čouhá už pělně dlouho.
    • Jo, a flaška z kapsy.
  • Jsem gay a jsem na to hrdy.
    .
    • Nejen ze krades nicky,ale jsi k tomu B U Z E R A N T. *12*
      Polykas S P E R M A degene? *6*
      • Ty krades nicky! Ty nejsi Not! Not jsem ja!
        • Jen klid, Pišta je degene..., degene..., no prostě blbej. *1*
  • Já jsem měla o jeho prezidentování úplně jiné představy. Jsem moc zklamaná. Vypadá to, že pokračuje ve svém důchodcovství, jenom chalupu na Vysočině vyměnil za lánský zámeček.
  • Pro kretenskou komunisticko-fasistickou degenni luzu je to ovsem vzor a vrchol politika.
    Bohuzel tato luza v narode prevazuje,tak se s tim neda nic delat. *12* *12* *12*
    Jedine cekat,az ten povl vychcipa! *3* I se svym vudcem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit